TATTOOS!
- Dori
#1 Re: TATTOOS!
Tetovaze Kat Von D su po mom misljenju neprevazidjene...Sav njen rad je prava umjetnost!

-
weltschmertz
#2 Re: TATTOOS!
Da, da.. Kat Von D je carica.. Ali momci iz Miami Ink-a su mi svi ok, osim Chris Garver-a.. On je stvarno nevjerovatan, stvarno covjek pravi slike na ljudskom tijelu..
Ali skoro sam naletio na jendog tattoo artist-a Pavel Angel, pa evo nekih od njegovih radova:

Ali skoro sam naletio na jendog tattoo artist-a Pavel Angel, pa evo nekih od njegovih radova:

- legionarka
#3 Re: TATTOOS!
moja iduca, slicna ovoj.... samo na ledjima...

- Loby
#4 Re: TATTOOS!
Djelo Chrisa Garvera.Volio bi jednom ovako nes imat na tijelu 

- innovision
#5 Re: TATTOOS!
bas me interesuje jel to svuda tako ili samo kod nas raja koja ima tetovazu uglavnom su crne i ugalvnom brzo gube neki sjaj boju kako da kazem
- burek_in_space
#6 Re: TATTOOS!
Da iskoristim i ja ovu temu - je li neko od forumasha radio tetovazhu sa motivom neke zhivotinje, kod koga je radjena i koliko ste zadovoljni uradjenim?!
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
- Dori
#7 Re: TATTOOS!
Cober iz Zenice ti je definitivno najbolji (po mom misljenju)burek_in_space wrote:Da iskoristim i ja ovu temu - je li neko od forumasha radio tetovazhu sa motivom neke zhivotinje, kod koga je radjena i koliko ste zadovoljni uradjenim?!
Hvala unaprijed!
061 764 980
062 438 156
061 719 064
Nevjerovatno! Skoro pa 3DAli skoro sam naletio na jendog tattoo artist-a Pavel Angel, pa evo nekih od njegovih radova:
- burek_in_space
#8 Re: TATTOOS!
U Zenicu kada podjem ja...Dena wrote:
Cober iz Zenice ti je definitivno najbolji (po mom misljenju)![]()
061 764 980
062 438 156
061 719 064
Hvala Dena!
-
shambho
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#10 Re: TATTOOS!
Ovdje ima nekih pravo gadnih stvari. 
- Cholina_Lokica
#11 Re: TATTOOS!

shega su mi ove shto svjeKle u mraku
- Ares 1921
#13 Re: TATTOOS!
kontam da uradim sebi tattoo na prsima, ali neki dugotrajni koji ce moci da izdrzi slanu vodu 
zna li neko, koliko kosta takav zahvat, i boli li to stvarno kako ljudi pricaju ?
ostavlja li tatto posljedice na kozu ili sl. ?
btw ima li neka tatto radnja, gdje je provjereno, znaci da su igle ciste i to ( u SA) ?
zna li neko, koliko kosta takav zahvat, i boli li to stvarno kako ljudi pricaju ?
ostavlja li tatto posljedice na kozu ili sl. ?
btw ima li neka tatto radnja, gdje je provjereno, znaci da su igle ciste i to ( u SA) ?
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#14 Re: TATTOOS!
@ rossi
nema duso kratkotrajnih tetovaza (osim onih naljepnica) ako ciko bode pod kozu
jedna djevojka u Neumu uradila fol privremenu tetovazu koja traje 6 mj.pa se ispere... nakon 3 godine ona se jos nije isprala.
nema duso kratkotrajnih tetovaza (osim onih naljepnica) ako ciko bode pod kozu
jedna djevojka u Neumu uradila fol privremenu tetovazu koja traje 6 mj.pa se ispere... nakon 3 godine ona se jos nije isprala.
- Ares 1921
#15 Re: TATTOOS!
alexis , srculence moje.. za cudo Bozije, ja sam u Neumu vidio curu kako joj bocaju tattoo, da bi sutredan tattoo se skino u moru.. zbog toga i pitam, pozz :*ALexis wrote:@ rossi
nema duso kratkotrajnih tetovaza (osim onih naljepnica) ako ciko bode pod kozu![]()
- Cholina_Lokica
#16 Re: TATTOOS!
imaju one neke privremene tetovaze, moj prijatelj je radio u USA, uglavnom bocali ga i kao to traje neke 2 godine, nejmu je bilo ok 4-5 mjeseci i poslije toga je jos godinu i pol imao odvratnu mrlju umjesto tetovaze... izludio dok mu je to spalo. i onda se raspitivao i svuda je dobio info da te tetovaze tako reaguju, znaci bude ok par mjeseci, i onda se ispere i ostatak vremena imas tu mrlju koja ni na sta ne lici
- Troll_Happens
- minjonja
#18 Re: TATTOOS!

ja sam sinoc sanjala da sam ovo istetovirala, i hocu sigurno , ako bog da
- kurty
#19 Re: TATTOOS!
Jel ovdje iko postavio svoju tetovazu....
Ja imam jednu... I neko moje misljenje oko toga jeste:
Svako ima svoj licni odabir, normalno, ali sam misljenja da tetovaza treba da prestavlja nesto sto ti sad znaci isto onoliko koliko ce ti znaciti za 20 godina...
Znam dosta djevojaka koje su u vrijeme pojave plitkih pantola, pocele da iznad guzice tetoviraju neke cvjetice, leptirice, ovo ili ono...Tad su imale 16,17,18 godina... Sad kad imaju po 25, sad ili kupuju i oblace duboke pantole, ili oblace skroz dugu potkosulju....
Isto tako sam vidjao mnogo gospodja koje imaju tetovazu po 20 godina vec, i ta tetovaza ili simbolizira njihovu djecu, ili neki tezak trenutak u zivotu, ili sta ja znam sta vec...
Ja imam jednu... I neko moje misljenje oko toga jeste:
Svako ima svoj licni odabir, normalno, ali sam misljenja da tetovaza treba da prestavlja nesto sto ti sad znaci isto onoliko koliko ce ti znaciti za 20 godina...
Znam dosta djevojaka koje su u vrijeme pojave plitkih pantola, pocele da iznad guzice tetoviraju neke cvjetice, leptirice, ovo ili ono...Tad su imale 16,17,18 godina... Sad kad imaju po 25, sad ili kupuju i oblace duboke pantole, ili oblace skroz dugu potkosulju....
Isto tako sam vidjao mnogo gospodja koje imaju tetovazu po 20 godina vec, i ta tetovaza ili simbolizira njihovu djecu, ili neki tezak trenutak u zivotu, ili sta ja znam sta vec...
-
weltschmertz
#21 Re: TATTOOS!
@Ares 1921 - Imas kratkotrajne (privremene) tetovaze koje se inace rade kanom i traju 2-3 sedmice.. To je otprilike ono sto se radi na moru po ulici..
Ali ima i privremenih tetovaza koje traju duze od 3 sedmice..
Ja imam 2 tetovaze uradjene od strane Shile Tattoo (Banovici) i moram priznati da je odlicno uradjeno.. Jednu sam radio 2007. godine (juli) i to sam ljeto bio na moru i sve bilo ok, a druga je radjena 2009.. Kad se istetoviras preporucljivo je da se mjesto na kojoj se nalazi tetovaza prvih 7 - 10 dana ne pere (trlja) nego samo sapere vodom.. Ja sam pratio to i evo obje su jos uvijek super (ovo mislim na to sto mnogima izblijede tetovaze veoma brzo, a to je opet do lika koji tetovira)..
Ovaj Shile nabavlja masinski dio iz Njemacke (rodjak mu to uzima), a boje su vjerovali ili ne Hells&Angels (USA).. Lik je 100% siguran i veoma, ali veoma, povoljan..
Ne znam, ali meni su tetovaze stvarno super..
Ja imam 2 tetovaze uradjene od strane Shile Tattoo (Banovici) i moram priznati da je odlicno uradjeno.. Jednu sam radio 2007. godine (juli) i to sam ljeto bio na moru i sve bilo ok, a druga je radjena 2009.. Kad se istetoviras preporucljivo je da se mjesto na kojoj se nalazi tetovaza prvih 7 - 10 dana ne pere (trlja) nego samo sapere vodom.. Ja sam pratio to i evo obje su jos uvijek super (ovo mislim na to sto mnogima izblijede tetovaze veoma brzo, a to je opet do lika koji tetovira)..
Ovaj Shile nabavlja masinski dio iz Njemacke (rodjak mu to uzima), a boje su vjerovali ili ne Hells&Angels (USA).. Lik je 100% siguran i veoma, ali veoma, povoljan..
Ne znam, ali meni su tetovaze stvarno super..
Sa ovom izjavom se 100% slazem.. Ja kad god pogledam u svoje tetovaze nabacim osmjeh na lice..kurty wrote:Svako ima svoj licni odabir, normalno, ali sam misljenja da tetovaza treba da prestavlja nesto sto ti sad znaci isto onoliko koliko ce ti znaciti za 20 godina...
- Ares 1921
#22 Re: TATTOOS!
dedo je u Njemackoj jos prije 50ak godina uradio tetovazu, ne znam koje je boje tada bila ali danas mu je jasno vidljiva, i zelenkasta je (otisnuto je njegovo i nanino ime
)
ja samo zelim takvu tetovazu ali na prsima... da izdrzi bar godinu-dvije
ja samo zelim takvu tetovazu ali na prsima... da izdrzi bar godinu-dvije
- respo
#23 Re: TATTOOS!
ja kontam ovako neku malu uraditi 

- innovision
#24 Re: TATTOOS!
negdje sam vidio citavu galeriju tih sto u mraku svijetle hahaa zamisli skines curu/momka kad ono sav svijetli:D