tartufi

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

enkod1

#1 tartufi

Post by enkod1 »

Posto se puno interesujete na ovu temu odlucio sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao. U pocetku bio sam u nevjerici da li to postoji kod nas u BiH. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Poslije toliki diskusija ipak je bilo i dobro-namjerni ljudi koji su mi pomogli . Odlucijo sam da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Tesko je bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne. Hvala bogu uspio sam sacuvati tartuf. Mislim se time baviti posto sam se dosta edukovao. Znam i podrucje gdje ima tartufa...
Last edited by enkod1 on 19/10/2013 09:57, edited 3 times in total.
sokkia

#2 Re: tartufi

Post by sokkia »

jel na Vlašicu?
fatality

#3 Re: tartufi

Post by fatality »

enkod1 wrote:Posto se puno interesuje na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam otome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
trebao si se malo vise posvetit gramatici, nije sve u tartufima ...
mO k3

#4 Re: tartufi

Post by mO k3 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesuje na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam otome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
A ti ako nemaš ništa bolje reci osim gramatika bolje shuti i ne piši ništa ....
AEQ_77

#5 Re: tartufi

Post by AEQ_77 »

fatality wrote:

Izgleda da bi i ti trebao da se posvetis gramatici.Recenica se zapocinje velikim slovom.
fatality

#6 Re: AW: tartufi

Post by fatality »

E nek ste mi rekli (posebno ovaj sa velikim slovom)

A to sto se tekst manje vise ne moze citati nije bitno.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
enkod1

#7 Re: tartufi

Post by enkod1 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u BIH. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsolutno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
enkod1

#8 Re: tartufi

Post by enkod1 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesuje te na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u Bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsolutnono veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo sam da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Tesko je bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao sam tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
enkod1

#9 Re: tartufi

Post by enkod1 »

sokkia wrote:jel na Vlašicu?
Nije na Vlasicu vec na Nisickoj visoravani
enkod1

#10 Re: tartufi

Post by enkod1 »

Nije na Vlasicu vec na Nisickoj visoravni KS
enkod1

#11 Re: tartufi

Post by enkod1 »

AEQ_77 wrote:
fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Pronasao sam bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsolutno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucio da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Tesko je bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadnel. Hvala bogu uspio sam sacuvati tartuf. Mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa

Izgleda da bi i ti trebao da se posvetis gramatici.Recenica se zapocinje velikim slovom.
Last edited by enkod1 on 19/10/2013 11:22, edited 1 time in total.
enkod1

#12 Re: tartufi

Post by enkod1 »

Vidim da pojedinci primjecuju sve i takvi su mi porebni za tartufe dok psa neistreniram za te poslov
Last edited by enkod1 on 19/10/2013 11:27, edited 1 time in total.
enkod1

#13 Re: tartufi

Post by enkod1 »

AEQ_77 wrote:
fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Tesko je bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali Hvala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovao a znam i podrucje gdje ima tartufa
...

Last edited by enkod1 on 19/10/2013 11:25, edited 1 time in total.
enkod1

#14 Re: tartufi

Post by enkod1 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Tesko je bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali Hvala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
.

enkod1

#15 Re: tartufi

Post by enkod1 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u Bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
enkod1

#16 Re: tartufi

Post by enkod1 »

mO k3 wrote:
fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam otome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u Bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali hala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa
A ti ako nemaš ništa bolje reci osim gramatika bolje shuti i ne piši ništa ....
enkod1

#17 Re: tartufi

Post by enkod1 »

AEQ_77 wrote:
fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijo sam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam otome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u Bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsoluzno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali fala bogu uspio sam i sacuvao tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovo a znam i podrucje gdje ima tartufa

enkod1

#18 Re: tartufi

Post by enkod1 »

fatality wrote:
enkod1 wrote:Posto se puno interesujete na ovu temu odlucijosam i ja da se oglasim. Posto sam pronasao bijeli tartuf od 650 gr i nisam o tome nista znao u pocetku sam bio u nevjerici dali to postoji kod nas u Bih. Poslije saznanja da se radi o bijelom tartufu poceli su da se javljaju koji znaju o tome i oni sto nemaju apsolutno veze o tartufima.Pojedini nakupci prvo su pokusali da me ubijede da se radi o ne kvalitetnom tartufu a ipak su bili zainteresovani da kupe po nekoj mizernoj cijeni:Posle toliki diskusija ipak je bilo i dobro namjerni Ljudi koji su mi pomogli . Posto sam odlucijo da to zadrzim i da dresiram psa za tartufe. Teskoje bilo odluciti kome vjerovati i kako sacuvati da ne propadne ali hvala bogu uspio sam i sacuvati tartuf i mislim se time baviti posto sam se dosta i edukovati znam i podrucje gdje ima tartufa
belfy

#19 Re: tartufi

Post by belfy »

hoce li ko ovog trola maknuti?
enkod1

#20 Re: tartufi

Post by enkod1 »

Ti si izopacena osoba od ljudskog bica i takvim je bog oduzeo pamet samo dao za primjer ostalim ljudima da covjek bez vjere je zivotinjskog uma
fatality

#21 Re: AW: tartufi

Post by fatality »

Gdje su sad ova dva sabana sto me kritizirase radi komentara ?

Zipa sad ovog vaseg "branjenika" mutirao i pohasio se.

e.peace

#22 Re: tartufi

Post by e.peace »

Pošto je tona otijeh trtuha 8)
fatality

#23 Re: AW: tartufi

Post by fatality »

e.peace wrote:Pošto je tona otijeh trtuha 8)
Moras cekat da se "odluci oglasiti" :D

sokkia

#24 Re: tartufi

Post by sokkia »

enkod1 wrote:Nije na Vlasicu vec na Nisickoj visoravni KS
a odkad to ima tartufa na Nišica visoravni?
enkod1

#25 Re: tartufi

Post by enkod1 »

Oduvjek samo sto ljudi nisu poznavali ovu vrstu gljive i prvi pronadzeni tartuf u Bosni je pronasao Dr Abazovic iz Olova
Post Reply