BTW dobra ova Jovana Milekić....gledam joj instagram, riba ipo....imam ja blokadu osh je odblokirati kako samo ti znas?
Tarot - OBN
Moderator: anex
-
gtamoding
#1 Tarot - OBN
Joj ljudi sta je ovo na obnu opet? Neko vrijeme su ih bili ukinuli i prosle godine krenuli opet a sad imaju i to DVA jedan za drugim....ccccc. Zar nas narod se nikada nece opametiti i prestati zvati ovaj elektronski porez na budale....
BTW dobra ova Jovana Milekić....gledam joj instagram, riba ipo....imam ja blokadu osh je odblokirati kako samo ti znas?

- problemnatravunu
#2 Re: Tarot - OBN
Šte je čudno, OBN se već odavno profilirao u takav TV kanal, pa samo pogledaj ostali program, od serija do ful time Grand šoua, i onda se to pođahkad presječe nekom utakmicom lige prvaka, a kad bolje razmislim, i ta se liga prvaka zapravo savršeno uklapa u šemu, i ciljanu publiku.
Kod mene su izbrisani sa liste kanala favorita, poodavno

Kod mene su izbrisani sa liste kanala favorita, poodavno
- daky585
#3 Re: Tarot - OBN
Sreća što po zakonu ne smiju to emitovati prije ponoći... Ali zato imaju Grand emisije, to je isto. 
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: Tarot - OBN
Pa ima i na ALFI koliko znam, PINK-u, Nekim Hrvatskim kanalima...
- MTV
#5 Re: Tarot - OBN
A Grand emisije najgledanije u drzavi 
-
gtamoding
#6 Re: Tarot - OBN
Mozemo mi da trabunjamo koliko hocemo ali Grand je gledan i donosi pare. Pink je pojeo govno kada je napravio zvrcku s Popovicem pa Caleta vidio priliku da profitira....i ako je Grand dno dna i povracam na samu spomen.
Sto se tice tarota ne smije prije ponoci ici jer prema RAK-u i njihovom novom zakon (mislim da je poceo oko oktobra prosle godine) takva vrsta programa kao i reality emisije smiju jedino ici od 00:00 do 06:00.
Ali brate dragi ljudi zovu i nikako mi nije jasno zasto....jedino onaj sto zove "imate li carape?".
Sto se tice tarota ne smije prije ponoci ici jer prema RAK-u i njihovom novom zakon (mislim da je poceo oko oktobra prosle godine) takva vrsta programa kao i reality emisije smiju jedino ici od 00:00 do 06:00.
Ali brate dragi ljudi zovu i nikako mi nije jasno zasto....jedino onaj sto zove "imate li carape?".
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7 Re: Tarot - OBN
ugasi kameru upisat cu se
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
gtamoding
#9 Re: Tarot - OBN
Joj ovo jos imam na google driveu kao jednu od milih uspomena. Sad ima nova koja sama sebe promovise da oce u Parove i njih citira i svako malo ubacuje opasku sta su radili ili kako je tu milina. Ne bi bas rekao da je dozvoljeno da tako prica o drugim televizijama kad je OBN raskinuo ugovor sa Happy TV za reality show-ove.pici wrote:
ugasi kameru upisat cu se![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10 Re: Tarot - OBN
pici wrote:
![]()
![]()
![]()
najveći kralj malih ekrana