Tapete?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Kjajević Majko

#1 Re: Tapete?

Post by Kjajević Majko »

Ako ti dosadi za godinu, dvije ili izađe iz mode morat ćeš gletovat zidove. :D Imaš one boje što se dodaju u kreč isto ti dođe a manje posla i love. 8)
karanana

#2 Re: Tapete?

Post by karanana »

ma nisu vise to te tapete kao iz 70ih i 80ih. sad su to nekakve samoljepljive koje ne idu preko cijelog zida nego ide neki detalj, neka sara na sredinu i to je to. imas primjere u caparolu u sentadi, a cini mi se da je i ovdje bila tema oko toga a vidi i enterijer.ba.
In_side

#3 Re: Tapete?

Post by In_side »

Jest ima u Caparolu , preljepih dezena od cijene 5 pa do 100 km .
nebojeplavo

#4 Re: Tapete?

Post by nebojeplavo »

Skoro sam gledala neku emisiju u kojoj je bila reportaza sa sajma unutrasnjeg uređenja stanova/kuca, i kao, tapete su zadnji hit :D I stvarno odlicno izgleda, naravno, kad se ne pretjera :D
X2000

#5 Re: Tapete?

Post by X2000 »

pogledaj na http://www.tapete.ba
imaju i dostavu
nebojeplavo

#6 Re: Tapete?

Post by nebojeplavo »

besana wrote:Znači tapete su "in"? Odoh sutra da vidim i to čudo. Neki mi kažu da se stavljaju samo na jedan zid, bolje izgleda. Ja milim da bi karirane najbolje bile :-) šalim se :D
Tako kazu :D na TVSA isla je neka emisija koja se bavila uredjenjem kuca ljudima koji su prvo napravili haos od istih :D i bio je neki par koji je bio lud za tapetama i lijepili ih svugdje, svih boja i dezena :D :lol: Elem, ovi su im to pravo dobro uredili, ono stavili tapete na samo jedan zid, kombinujuci boje i dezen da se uklapa sa namjestajem, a posebno mi se svidjelo kad su tapete nalijepili na prednji dio nekog ukrasnog ormarica :-)

ps. evo jedne slicice kako se to moze urediti :D

Image
psiha

#7 Re: Tapete?

Post by psiha »

Rasch tapete su stvarno ekstra
Post Reply