Tapatalk na klix.ba forumu

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2001 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Velkoski »

pa nisu ljudi jednom pokušali napraviti forum i navući što više ljudi, ali to ne ide tako lako kako vi mislite. :D prvo je što na drugim forumima drugi ljudi dobiju 'vlast' i provode svoje, onda se tamo ljudi naljute, pa se vrate ovdje i tako sve u krug. bjež' ba :D

meni lično je tapatalk obično smeće i oduvijek ulazim preko chromea na mobu, a koristim ga možda i više nego PC. Preglednije i ljepše 237627 puta.

Inače, Tapatalk sam od sebe je bugovit, ovo govorim kao neko ko ga je implementirao na svoj forum. :D

I još jedna stvar, forum često dođe kao tegoba portalu, više nego korist, jer se vazda neko buni za nešto i vazda nekome nešto nije po volji. :mrgreen:
O'zone
Globalni moderator

#2002 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by O'zone »

Velkoski wrote:pa nisu ljudi jednom pokušali napraviti forum i navući što više ljudi, ali to ne ide tako lako kako vi mislite. :D prvo je što na drugim forumima drugi ljudi dobiju 'vlast' i provode svoje, onda se tamo ljudi naljute, pa se vrate ovdje i tako sve u krug. bjež' ba :D

meni lično je tapatalk obično smeće i oduvijek ulazim preko chromea na mobu, a koristim ga možda i više nego PC. Preglednije i ljepše 237627 puta.

Inače, Tapatalk sam od sebe je bugovit, ovo govorim kao neko ko ga je implementirao na svoj forum. :D

I još jedna stvar, forum često dođe kao tegoba portalu, više nego korist, jer se vazda neko buni za nešto i vazda nekome nešto nije po volji. :mrgreen:
Super mi je na TT bilo samo bio brzi upload slika direktno sa uređaja. Ovako preko browsera moraš prvo sliku dići na neki od servisa pa onda link prebacit na forum što je tegoba jbiga.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2003 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Velkoski »

A realno, koliko puta si uploadovao sliku tako? Ja jednom otkad postoji Tapatalk :D
O'zone
Globalni moderator

#2004 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by O'zone »

Velkoski wrote:A realno, koliko puta si uploadovao sliku tako? Ja jednom otkad postoji Tapatalk :D
puno puta vjeruj...posebno kad sam vani pa nešto uslikam (većinom glupavo :mrgreen: ) puuuuno lakše mi upload-ovati. Ovako mi se fakat ne da
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2005 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Velkoski »

O'zone wrote:
Velkoski wrote:A realno, koliko puta si uploadovao sliku tako? Ja jednom otkad postoji Tapatalk :D
puno puta vjeruj...posebno kad sam vani pa nešto uslikam (većinom glupavo :mrgreen: ) puuuuno lakše mi upload-ovati. Ovako mi se fakat ne da
:mrgreen:

dobro, to razumijem onda... al' ljudi koji sam browsaju, njih ne razumijem, ljepše i bolje preko chromea 300 puta najmanje :D
O'zone
Globalni moderator

#2006 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by O'zone »

Velkoski wrote:
O'zone wrote:
:mrgreen:

dobro, to razumijem onda... al' ljudi koji sam browsaju, njih ne razumijem, ljepše i bolje preko chromea 300 puta najmanje :D
Ma i meni je preko Chrome-a bolje ali i TT ima svojih prednosti i znam da je raji koja je naučila na TT sad smor. Ja naučio na browser-e i uvijek imam otvoreno min. 7-8 tabova kako na PC-u tako i na mobu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2007 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Chmoljo »

shalla wrote:
Capsicum wrote:Dobro. Ima li zainteresovanih da se kupi nekakva prepoznatljiva domena i napravi normalan, nezavisan forum sa tapatalkom? Nije to nikakva nuklearna fizika.
Otvori temu. Ja sam za
dže ba da otvori? :D
dinao

#2008 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by dinao »

ne znam ima li veze sa tapatalkom, ali primjetio sam puno manju aktivnost na forumu..
pratim desetak tema i prije svakodnevno notifikacije o novim postovima, sada po dva dana nista..
Moguce je da su ljudi samo manje aktivni na forumu nevezano za tt.
beni-bu-man

#2009 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by beni-bu-man »

aaa kad ce vise proraditi da se merem logovat preko moba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
dinao

#2010 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by dinao »

Evo prijedlog klix redakciji:
Koliko prosjecno zarade od banera po korisniku, da im platimo a da koristimo tapatalk? :P
Kataklinger

#2011 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Kataklinger »

A da im turimo autoclicker na ovaj Google Adsense oglas? Ako prodje ban na Adsense accountu, mozda vrate TT? :D
e><pert

#2012 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by e><pert »

Capsicum wrote:Dobro. Ima li zainteresovanih da se kupi nekakva prepoznatljiva domena i napravi normalan, nezavisan forum sa tapatalkom? Nije to nikakva nuklearna fizika.
Evo ja sam zainteresivan, bavim se web dizajnom i programiranjem i imam iskustva sa forumima tako da mogu odraditi sve sto se tice tih tehnickih stvari.
Quaresma

#2013 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Quaresma »

pa imate i rajvosa-xa, sta njemu fali, sto tamo ne idete?

koja glupost, radi tapatalka praviti sasvim novi forum, e svasta, i sta hocete od toga, vas par pojedinaca da tamo pisete. smijesno, isprva bi covjek rekao da se zajebavate, izgleda da ste ozbiljni
beni-bu-man

#2014 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by beni-bu-man »

Quaresma wrote:pa imate i rajvosa-xa, sta njemu fali, sto tamo ne idete?

koja glupost, radi tapatalka praviti sasvim novi forum, e svasta, i sta hocete od toga, vas par pojedinaca da tamo pisete. smijesno, isprva bi covjek rekao da se zajebavate, izgleda da ste ozbiljni
u pravu si, ali mene zanima sto KLIX koji sam tvrdi da je najcitaniji portalu u BiH nije u stanju priziti tu podrsku :?
Quaresma

#2015 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Quaresma »

moze nekome zvucati, ali nije daleko od istine da mali broj ljudi koristi tapatalk.

sad, ja ne znam nisam nikad baratao sa forumima, da li tapatalk plugin usporava isti, ili u cemu je problem ostaviti podrsku za isti, valjda se ne naplaćuje majq mu.
diablobih

#2016 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by diablobih »

Nista od toga Quaresma...
aCme

#2017 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by aCme »

Znači ništa više od tapatalka. Džaba držim aplikaciju na fontelu, vidim ja neće funkcioniše :lol:
Sanjarko

#2018 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Sanjarko »

Puko izgleda forum. Evo nestao avatar. Nestala mi slika njegova ja obrisah, da je ucitam opet ponovo, kad puf nema avatar opcije da se ucita sad uopste.
Sanjarko

#2019 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:Puko izgleda forum. Evo nestao avatar. Nestala mi slika njegova ja obrisah, da je ucitam opet ponovo, kad puf nema avatar opcije da se ucita sad uopste.
Evo odletili svi avatari, niko nema avatara. Kak sad da sve lako pratim bez slike. Puko izgleda forum, nema ni modova odavno.
Maharadza

#2020 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Maharadza »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote:Puko izgleda forum. Evo nestao avatar. Nestala mi slika njegova ja obrisah, da je ucitam opet ponovo, kad puf nema avatar opcije da se ucita sad uopste.
Evo odletili svi avatari, niko nema avatara. Kak sad da sve lako pratim bez slike. Puko izgleda forum, nema ni modova odavno.
Zato je Ćala još uvijek tu (barem ja vidim svoj avatar)! 8-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2021 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Chmoljo »

Vizionar 1985 wrote:
koga bolan nema? :D
Sanjarko

#2022 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by Sanjarko »

Chmoljo wrote:
Vizionar 1985 wrote:
koga bolan nema? :D
Nemas eto ni ti avatara. Dze opcija da se ucita avatar, nestala. Nesto mi avatar i reko da uradim sta uvijek radim izbrisem stari i stavim isti kad ono nema opcije da se ucita avatar.
pepeljara

#2023 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by pepeljara »

Meni javlja na tapatalk da se ne mogu logirati zbog odrzavanja foruma. Da li ima jos neko slican problem?
avaks

#2024 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by avaks »

To je nešto do tebe očigledno, vidiš na zadnjih 5 stranica da svima TT radi :-)
dinao

#2025 Re: Tapatalk na klix.ba forumu

Post by dinao »

E da hoce sav forum past..kad nece da naprave tapatalk :)
Locked