Stvari koje su mi trebale su sljedeće :
1. Torba adidas 29,00 KM (INTERSPORT)
2. Hard Disc HDD što stariji 6 komada 15,00 KM (ODPAD)
3. Sintelan tuba 1,00 KM (Trafika)
4. Igla i konac 0,00 KM (Mama)
5. Farmerke stare 0,00 KM (Sestra)
Halat za izradu koji mi je trebao je sljedeći :
1. Zvjezdasti imbusi veličina 4 , 5, i 6,
2. Krstasti šarafciger
3. Ravni šarafciger
4. Makaze
5. I naš najdraži Bosanski halat MALJ ili ti ga čekić veće kilaže
I tako sam naoružan krenuo u akciju.... torbu sam izvrnuo na opačke rasjekao dno ,dno je u 3 sloja, a hard disc-ovi su potrebi radi magneta.
Nebi vjerovali kako su jaki jedan magnet drzi čekić od 2 kg i neće da se odvoji dok malo jače ne povućete.. Pošto mi je trebalo više komada magneta uzeo sam više disc-ova. Što stariji HDD veći su im magneti.
Te magnete sam zalijepio u komadiće farmerki i zašio sam za svaki slučaj.. Magneti izgledaju kao disk ploćice za auto samo velićine upaljača, magnet dođe na jednom komadu metala NAPOMENA : NE ODVAJATI MAGNET OD METALA. Jer taj metal služi za usmjeravanje magnetnog polja u jednom pravcu. Kada sam presvukao magnete ubacio sam ih u torbu u već izrezanu rupu na dnu.. Prije toga sam odredio pozicije magneta i ocrtao ih. Jedan po jedan sam ubacivao i sašio ih za dno torbe ,ALI ZA UNUTRAŠNJOST tako da nisam bušio vanjsko platno... Tako da sam dobio prazan prostor izmedju magneta i vanjskog platna.. Pošto sam već predhodno magnete sašio za unutarnje platno , samo sam još namazao magnete ljepilom da se zalijepe i za vanjsko platno... poslije sam zašio rupu kroz koju sam ubacivao magnete u unutrasnjost, vratio torbu u normalni položaj stavio na vrata od frižidera i jedva je skino....
Izvolite slike pa pogledajte :
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.