od kako sam prvi put pogledala snimak nastupa ove dopadljive britanke divnog glasa ne mogu da prestanem da razmisljam o tome da bi ovo tesko proslo negdje na teritoriji sjeverne amerike...gdje se (posebno kad su u pitanju muzicka i filmska industrija) manje vise sve mjeri prvo izgledom pa tek onda talentom....
prvo snimak pa onda prica...
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090415051
YouTube poludio za Susan
47-godišnja Britanka glasom očarala milione
Britanka koja je svojom izvedbom pjesme 'I Dreamed A Dream' iz Les Miserablesa očarala televizijsku publiku i žiri showa 'Britain's Got Talent' postala je i veliki hit na YouTubeu.
Susan Boyle, neugledna 47-godišnjakinja iz Blackburna očarala je žiri i publiku kad je otpjevala pjesmu 'I Dreamed A Dream', te je sad jedan od glavnih favorita za pobjednika, piše BBC.
Skromna Susan otkrila je da je duže vrijeme nezaposlena, da nikad nije imala partnera, te da se trenutno bavi volontiranjem u crkvi i pjevanjem karaoka.
'Prijavila sam se na takmičenja da bih dala šansu svom glasu. Od 12. godine sam pjevala u crkvenom horu i na školskim koncertima, a kasnije sam počela pjevati u klubovima', priznala je Susan Boyle.
Od očaravajućeg nastupa u subotu, Susan Boyle je postala hit na YouTubeu, a njeno pjevanje vidjelo je više od pet miliona ljudi.
Susan Boyle tako je postala veliki favorit takmičenja 'Britain's Got Talent' na kojeg se dosad prijavilo 75.000 ljudi.
Talentom do uspjeha - Britanka Susan Boyle
Moderator: _BataZiv_0809
- anais_nin
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: Talentom do uspjeha - Britanka Susan Boyle
Iskreno, sasvim sam razumjela ovaj ziri. Kad se pojavila na sceni, cisto mi je bilo smijesno. Medjutim, kad je pocela da pjeva, nije vise! Samo se pitam sta je radila prethodnih 30 godina... Sa takvim glasom do sada je mogla da bude mega popularna sirom planete.
Ma samo jedan komentar: WOW!
Ma samo jedan komentar: WOW!
- dalmatinka
#3 Re: Talentom do uspjeha - Britanka Susan Boyle
Jedan od tih videa sam prije tri-četiri dana stavila u svoje favorite i od tada sam ga pregledala ne znam koliko puta sve u nadi da mi se oči neće orositi, ali uzalud. Svaki put se rasplaćem