Mani se droge, lose ti utice na psihu.Mister Yes wrote:Pa i biće onako kako sam rekao. Samo da se skloni tvoj bivši avatar sa puta.madner wrote:Jos uvijek se narod sjeca, kako nam je Mister Yes pricao sta ce biti sa S-F.
Ista ploca, samo druga strana, isti nastup iste gluposti.
Talasi referenduma
- seln
#576 Re: Talasi referenduma
- seln
#577 Re: Talasi referenduma
Hajd' citao...ali bio registrovan vise puta.Mister Yes wrote:Ne bih rekao. Ali sve i da jesi ja sam forum čitao puno prije nego sam se registrovao a ti si, uz @skijaša, moje omiljeno štivo već godinama. Vrhunski manipulatori kojima ništa nije svetomadner wrote:Kojeg sam sklonio prije nego sto si se registrovao.
- madner
#578 Re: Talasi referenduma
Zivot nije fer: postanes mister suplja teorija samo zato sto lupas gluposti bez pokrica.no_mani=no_fjučr wrote:Dok mister shvati da tebi idu dani, postane izmanipulirani vrtni patuljak! AAA jebote!madner wrote:Dobro si nas prepoznao.
- no_mani=no_fjučr
#579 Re: Talasi referenduma
Mislis da je drogas?seln wrote:Mani se droge, lose ti utice na psihu.Mister Yes wrote:Pa i biće onako kako sam rekao. Samo da se skloni tvoj bivši avatar sa puta.madner wrote:Jos uvijek se narod sjeca, kako nam je Mister Yes pricao sta ce biti sa S-F.
Ista ploca, samo druga strana, isti nastup iste gluposti.
- no_mani=no_fjučr
#580 Re: Talasi referenduma
Sta ga briga za pokrice, ni al shidi nema pokrica, pa da onda mister supljikavi ima? Vazan je sjaj, to treba, svako vrijeme nosi svoje arhitekte! Mister je arhitekta gluposti i mjesovitog braka!madner wrote:Zivot nije fer: postanes mister suplja teorija samo zato sto lupas gluposti bez pokrica.no_mani=no_fjučr wrote:Dok mister shvati da tebi idu dani, postane izmanipulirani vrtni patuljak! AAA jebote!madner wrote:Dobro si nas prepoznao.
- madner
#581 Re: Talasi referenduma
Pa sjajno je kada padne na nos pa se opet vrati kao da nije izgubio kredibilitet deset puta. 
-
radostan dan
#582 Re: Talasi referenduma
sjećam se ovoga...ja sam ti postavio pitanje - kako nisi protiv mješanih brakova, a nisi se zabavljao sa srpkinjama/hrvaticama?Mister Yes wrote:
Nađi link te teme lažove. Pa ćeš vidjeti da sam pisao kako nemam ništa protiv mješanih brakova. Čak šta više, napisao sam da nemam ništa protiv da se moja kćerka uda za Srbina ili Hrvata ili crnca ili kineza ili crnkinju ili bilo koga ko je njen izbor. Ali ja nisam htjeo da povrijedim svoje roditelje pa sam gledao da ne izlazim sa curama druge etničke pripadnosti. Dakle čisto iz poštovanja prema svojim roditeljima.
meni si objašnjavao svoj odnos sa roditeljima/ocem, kog nisi htio da razočaraš, jer ti je sve pružio u životu...
a da nemaš ništa protiv da ti potomci budu u mješanim brakovima, ne samo vjerski nego i rasno.
- no_mani=no_fjučr
#583 Re: Talasi referenduma
Mozda mu je dobro na nosu, suho grlo, nos!madner wrote:Pa sjajno je kada padne na nos pa se opet vrati kao da nije izgubio kredibilitet deset puta.
- seln
#584 Re: Talasi referenduma
Nesto jeste...a narko je za njega najmanje losa opcija.no_mani=no_fjučr wrote:Mislis da je drogas?seln wrote:Mani se droge, lose ti utice na psihu.Mister Yes wrote:
Pa i biće onako kako sam rekao. Samo da se skloni tvoj bivši avatar sa puta.
-
Hafis
#585 Re: Talasi referenduma
Kad smo već kod nacionalnog mješanja, pod tim mislim na mješanje sa ženskim spolom, tu sam zlatni ljiljan...nešto k'o general Dudakovićradostan dan wrote:sjećam se ovoga...ja sam ti postavio pitanje - kako nisi protiv mješanih brakova, a nisi se zabavljao sa srpkinjama/hrvaticama?Mister Yes wrote:
Nađi link te teme lažove. Pa ćeš vidjeti da sam pisao kako nemam ništa protiv mješanih brakova. Čak šta više, napisao sam da nemam ništa protiv da se moja kćerka uda za Srbina ili Hrvata ili crnca ili kineza ili crnkinju ili bilo koga ko je njen izbor. Ali ja nisam htjeo da povrijedim svoje roditelje pa sam gledao da ne izlazim sa curama druge etničke pripadnosti. Dakle čisto iz poštovanja prema svojim roditeljima.
- no_mani=no_fjučr
#586 Re: Talasi referenduma
Hafise 'el ti za Metkovic biras, vjera, nacija ili meces gdje god?
-
Hafis
#587 Re: Talasi referenduma
U ljubavi nema granica...uostalom kad legne pupak na pupak, tko te pita tko je koje vjereno_mani=no_fjučr wrote:Hafise 'el ti za Metkovic biras, vjera, nacija ili meces gdje god?
- no_mani=no_fjučr
#588 Re: Talasi referenduma
U to ime nutri žnjime!Hafis wrote:U ljubavi nema granica...uostalom kad legne pupak na pupak, tko te pita tko je koje vjereno_mani=no_fjučr wrote:Hafise 'el ti za Metkovic biras, vjera, nacija ili meces gdje god?
- djonko brajs
#589 Re: Talasi referenduma
tipicna mahalska. ko god prica logiku i istinu odmah ga stigmatiziraju jal peder, jal narkoman, jal ludak a podero vas je mister yes sa cistim cinjenicama.
- madner
#590 Re: Talasi referenduma
Ili banuju. Uci, kako bi izbjegao ban ne smijes reci do kraja sta mislis. 
-
pemanapemani
#591 Re: Talasi referenduma
Vjerovatno sam se zeznuo. Znam da je pisao kako je ateist i liberal, ali je žena morala biti muslimanka.radostan dan wrote:sjećam se ovoga...ja sam ti postavio pitanje - kako nisi protiv mješanih brakova, a nisi se zabavljao sa srpkinjama/hrvaticama?Mister Yes wrote:
meni si objašnjavao svoj odnos sa roditeljima/ocem, kog nisi htio da razočaraš, jer ti je sve pružio u životu...
a da nemaš ništa protiv da ti potomci budu u mješanim brakovima, ne samo vjerski nego i rasno.
Znam da se priča otegnula i nisam upratio ovo za djecu.
Doduše, čovjek mijenja stavove u 24 sata, odnosno, iskušava sve opcije, šta li, jer on je liberal.
Volio bih da objasni kako je došao od konfederacije sa Hrvatskom do secesije manjeg entiteta, a sve radi stabilnosti BiH i opstanka Bošnjaka.
On se naravno uhvatio miješanih brakova, a 3/4 posta ne komentariše.
- no_mani=no_fjučr
#592 Re: Talasi referenduma
djonko brajs wrote:tipicna mahalska. ko god prica logiku i istinu odmah ga stigmatiziraju jal peder, jal narkoman, jal ludak a podero vas je mister yes sa cistim cinjenicama.

- Mister Yes
#593 Re: Talasi referenduma
Nije zar da me se želiš rješiti pa slutiš ban? Toliko ti teško padam?madner wrote:Ili banuju. Uci, kako bi izbjegao ban ne smijes reci do kraja sta mislis.
- Mister Yes
#594 Re: Talasi referenduma
Naravno da si se zeznuo jer imaš problema sa čitanjem napisanog. A žena je morala imati pogodno ime. To da je veći ateista od mene moji roditelji nikada nisu saznali.pemanapemani wrote: Vjerovatno sam se zeznuo. Znam da je pisao kako je ateist i liberal, ali je žena morala biti muslimanka.
Dobro objašnjenjepemanapemani wrote: Doduše, čovjek mijenja stavove u 24 sata, odnosno, iskušava sve opcije, šta li, jer on je liberal.
Različite teme i različiti konteksti. Konfederacija (pa i Federacija) sa Hrvatskom spomenuta u kontekstu da meni ne smeta suživot i zajednička država. U istom kontekstu spominjao i da mi ne bi smetalo da smo ostali sa Srbijom i Crnom Gorom. Secesija manjeg entieta u kontekstu dobijanja nezavisnosti za koju smo se borili (kad smo već izabrali da se borimo i ginemo za nezavisnost). A i to tek kao treća opcija (ako se ne može demografijom ili ratom doći do nezavisnosti).pemanapemani wrote: Volio bih da objasni kako je došao od konfederacije sa Hrvatskom do secesije manjeg entiteta, a sve radi stabilnosti BiH i opstanka Bošnjaka.
Polako čitaj. Ako treba i više puta dok ne razumiješ.
- madner
#595 Re: Talasi referenduma
Nazalost, valjati gluposti nije zabranjeno. Dosadno i glupo jeste.
No govorio sam sa ovim klonom koji te podrzava.
No govorio sam sa ovim klonom koji te podrzava.
- Mister Yes
#596 Re: Talasi referenduma
Stavi me na ignore i riješi problem. Ali znamo i ti i ja da nećeš.madner wrote:Nazalost, valjati gluposti nije zabranjeno. Dosadno i glupo jeste.
- seln
#597 Re: Talasi referenduma
Jes' fakat...podero ih ko djeneral Mladic tuzbu..djonko brajs wrote:tipicna mahalska. ko god prica logiku i istinu odmah ga stigmatiziraju jal peder, jal narkoman, jal ludak a podero vas je mister yes sa cistim cinjenicama.
- seln
#598 Re: Talasi referenduma
Zasto bi? Takvih kao ti uvijek treba.Mister Yes wrote:Stavi me na ignore i riješi problem. Ali znamo i ti i ja da nećeš.madner wrote:Nazalost, valjati gluposti nije zabranjeno. Dosadno i glupo jeste.

- Mister Yes
- seln
#600 Re: Talasi referenduma
Kao sto rekoh...Mister Yes wrote: