Najbolji su izvor informacija - sve saznaš od katedrale do marindvora za samo 2-i-po marke, ne moraš ni gledati vijesti ni čitati novine.
Ima nevjerovatnih likova i još nevjerovatnijih bisera
Ko još imam kakvu priču/anegdotu/komentar o taksistima?
tebi je pravo dosadno u zivotuzili wrote:Taksisti su meni inače genijalni![]()
Najbolji su izvor informacija - sve saznaš od katedrale do marindvora za samo 2-i-po marke, ne moraš ni gledati vijesti ni čitati novine.
Ima nevjerovatnih likova i još nevjerovatnijih bisera![]()
zili wrote:Taksisti su meni inače genijalni![]()
Ima nevjerovatnih likova i još nevjerovatnijih bisera![]()
hehe..a nekada ti njima dodjes kao terapeut...sjednes u taxi i oni sad kuze.. (zapravo kao pravi psiholozi skeniraju te u sekundi i procjene mogul se s tobom upustiti u razgovor ili bolje da ocute) i onda ako vide da cutis ali da nisi negativno nastrojen, pocnu sa tim kako je (nacelnik)jasmin budala npr. sto je dopustio da se gradi jezero a ratni vojni invalidi ili penzioneri nemaju za jesti...ili kada je i (ko?? - to su valjda preliminarne informacijePooll wrote:Joj ima super taksista... ali brate ima i tersova... nekad ti dodje taksista ko tarapeut... izjadas se... izjadas... platis i ides dalje.. bude ti lakse