Taksi stand kod autobuske stanice
- CharlesBukowski
#1 Taksi stand kod autobuske stanice
Da li se kome desilo da taksisti na taksi standu kod autobuske stance nece da voze ako procijene da je blizu? Moju mamu redovno odbijaju da voze do veterine. Cak i kada pristanu, naplate skoro pa duplo skuplje - ne ukljucuju taksimetar.
- arslanica
#2 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
to je još poznato od prije rata da taksisti sa autobuske stanice neće da voze kratke relacije ... ali to je SarajevotaxiCharlesBukowski wrote:Da li se kome desilo da taksisti na taksi standu kod autobuske stance nece da voze ako procijene da je blizu? Moju mamu redovno odbijaju da voze do veterine. Cak i kada pristanu, naplate skoro pa duplo skuplje - ne ukljucuju taksimetar.
- CharlesBukowski
#3 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
Vidio sam da to rade ljudi. Moracu joj nabaviti broj crvenog, zutog ili onog Samir i Emir.arslanica wrote:to je još poznato od prije rata da taksisti sa autobuske stanice neće da voze kratke relacije ... ali to je SarajevotaxiCharlesBukowski wrote:Da li se kome desilo da taksisti na taksi standu kod autobuske stance nece da voze ako procijene da je blizu? Moju mamu redovno odbijaju da voze do veterine. Cak i kada pristanu, naplate skoro pa duplo skuplje - ne ukljucuju taksimetar.ali zato nabaviš br. tel Crvenog, Žutog itd. .. pa onda staneš na stanicu pred njihovim očima udješ u taj neki "drugi" taxi, pa ćeš da vidiš njihovih faca
![]()
![]()
- wewa
#4 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
crveni 760-600, samo pozitivna iskustva!CharlesBukowski wrote:Vidio sam da to rade ljudi. Moracu joj nabaviti broj crvenog, zutog ili onog Samir i Emir.arslanica wrote:to je još poznato od prije rata da taksisti sa autobuske stanice neće da voze kratke relacije ... ali to je SarajevotaxiCharlesBukowski wrote:Da li se kome desilo da taksisti na taksi standu kod autobuske stance nece da voze ako procijene da je blizu? Moju mamu redovno odbijaju da voze do veterine. Cak i kada pristanu, naplate skoro pa duplo skuplje - ne ukljucuju taksimetar.ali zato nabaviš br. tel Crvenog, Žutog itd. .. pa onda staneš na stanicu pred njihovim očima udješ u taj neki "drugi" taxi, pa ćeš da vidiš njihovih faca
![]()
![]()
- arslanica
#5 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
bez obzira gdje se u gradu nalazim, dal pred štandom Sa taxija ili na sred ceste, lakše mi je da okrenem Crvene, nego da se vozim sa ovim hm taksistima
davno, davno .. ima tome i desetak godina .. nešto mi se žurilo ... i kako nisam imala vremena, zaustavim prvi taksi ... ti ne znaš jel on jadniji, prljaviji
... čitavo vrijeme vožnje sam imala nagon za (bljak)
imaju i isti mobitel - 061 760 600
davno, davno .. ima tome i desetak godina .. nešto mi se žurilo ... i kako nisam imala vremena, zaustavim prvi taksi ... ti ne znaš jel on jadniji, prljaviji
imaju i isti mobitel - 061 760 600
- Tarantaca
#6 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
Upravo to uradim svaki putarslanica wrote:to je još poznato od prije rata da taksisti sa autobuske stanice neće da voze kratke relacije ... ali to je SarajevotaxiCharlesBukowski wrote:Da li se kome desilo da taksisti na taksi standu kod autobuske stance nece da voze ako procijene da je blizu? Moju mamu redovno odbijaju da voze do veterine. Cak i kada pristanu, naplate skoro pa duplo skuplje - ne ukljucuju taksimetar.ali zato nabaviš br. tel Crvenog, Žutog itd. .. pa onda staneš na stanicu pred njihovim očima udješ u taj neki "drugi" taxi, pa ćeš da vidiš njihovih faca
![]()
![]()
- kokuz_sa
#7 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
e to vala prvi put cujem..ja i jaran smo jednom se vracali navece sa utakmice sarajeva(sigma,produzetci i penali)i svratimo na autobusku stanicu
i kazemo taksitsti da imamo samo 5KM (ja 2.5 jaran 2.5) i reko da nas vozi dokle moze..i lik nas kuci skroz dovukao na alipasino polje..
i kazemo taksitsti da imamo samo 5KM (ja 2.5 jaran 2.5) i reko da nas vozi dokle moze..i lik nas kuci skroz dovukao na alipasino polje..
- Ghost_Rider_XXX
#8 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
Ma kakav sarajevotaxi, najveci sljam u gradu. Često koristim taksi i u zadnje vrijeme se vozim iskljucivo holland taksijem. Momentalno su najbolji jedini problem je sto ih je malo pa ih covjek nekad mora čekati i do petnest minuta, ali momci su skroz rekgularni raja, i voze ako treba dva metra.
-
Mala__Mu
#9 Re: Taksi stand kod autobuske stanice
I meni se isto to desilo da su mi naplatili duplo vise sa 2 putne torbe! Drugi put ja k'o prava predjem ulicu da zaustavim taxi.. Medjutim nakon 10ak minuta stane mi neki tip i kaze da me ne moze voziti on kad imam taxi stand tu, da ne smije
Onda sam isla s tramvajem do muzeja i tu sjedem na taxi kad imam tesku torbu..
Ehh iduci put cu probati da nazovem, da se ne peglam do tramvaja, pa da vidim
Onda sam isla s tramvajem do muzeja i tu sjedem na taxi kad imam tesku torbu..
Ehh iduci put cu probati da nazovem, da se ne peglam do tramvaja, pa da vidim
- Loulou