ma biži...od,mirza_15 wrote: Ma nisam 92-ge, necu ni sadaMada, mogle bi se malo zamjeniti uloge sa nekima.
ma biži jana..sta mi kajes..jesam li te prikinula.jesi bogam...
ma biži...od,mirza_15 wrote: Ma nisam 92-ge, necu ni sadaMada, mogle bi se malo zamjeniti uloge sa nekima.
hajde majketi na davi.... nigdje nije nista lose napisaoKatarinaKosaca wrote:Ovo je sasvim dovoljno šta si napisao da želiš svojim sunarodnjacima u domovini. Svako objašnjenje je suvišno i glupo. I hvala ti što si ovako otvoren..insomnia78 wrote:Uskoro ce vas poceti i po federaciji 'apsiti i pretresati
Ups, pa vec su
Neka ce, tako vam i treba
to je ujedno i potvrda teza da dijapora pametuje na daljinski bez konkretnih akcija i rješenja, i šta misli o domicilnom stanovništvu, budući da si sebi priskrbio nezahvalnu ulogu glasnogovornika cijele dijaspore. Meni je ovo dovoljno od tebe.
Po zvanicnoj srpskoj politici , molim lijepo ...sumirprimus wrote:antifasisti po zvanicnoj politici i u udzbenicima...Matzan wrote:Ovo su patriotske zastave i nikog ne provociraju.![]()
(Postrojavanje četničke bratije u Višegradu)
To sto gladni Prosnjaci danas nisu u stanju da sagledaju siru sliku, to je, kako babin Princ od Podruma rece - njihova krivica! Borba za nacionalne interese nikada nije ni prestala!statixx wrote:A ima i druga strana te price, a to je "Ma nek me guze koliko im je volja, sam' nek je bosnjacka kita".Matzan wrote:
Vitalni nacionalni interesi:
1. Poljine;
2. BH Telecom i ostala JP koja pozitivno posluju;
3. Bosna od Baščaršije do M. Dvora;
4. Uhljebljenje pouzdanih rodbinsko-stranačkih kadrova;
.....

Propeosumirprimus wrote:jes ga digo na zadnje...
Chisum wrote:To sto gladni Prosnjaci danas nisu u stanju da sagledaju siru sliku, to je, kako babin Princ od Podruma rece - njihova krivica! Borba za nacionalne interese nikada nije ni prestala!statixx wrote:A ima i druga strana te price, a to je "Ma nek me guze koliko im je volja, sam' nek je bosnjacka kita".Matzan wrote:
Vitalni nacionalni interesi:
1. Poljine;
2. BH Telecom i ostala JP koja pozitivno posluju;
3. Bosna od Baščaršije do M. Dvora;
4. Uhljebljenje pouzdanih rodbinsko-stranačkih kadrova;
.....
No pasaran!
Visoki dužnosnici SDA se potukli na sprovodu Esada Šute?
http://www.pogled.ba/clanak/visoki-duzn ... sute/66337
Šta je, ba, dijasporo? Ko vam je opet drmusao kavez?mO k3 wrote:hajde majketi na davi.... nigdje nije nista lose napisao
tako i treba kad Bosnjo ima zelju da se naguzi... nek jos koji putbh.tornjak wrote: Pretresi u okviru policijske akcije kodnog naziva "Ruben", u kojoj je uhapšeno više bezbjednosno interesantnih lica, provode se na 32 lokacije u Republici Srpskoj, rečeno je u MUP-u Republike Srpske.
samo "cepaj"...ko god da je "interesantan"....vodi
Sta kazu hoce l' ih vracati?bh.tornjak wrote: Pretresi u okviru policijske akcije kodnog naziva "Ruben", u kojoj je uhapšeno više bezbjednosno interesantnih lica, provode se na 32 lokacije u Republici Srpskoj, rečeno je u MUP-u Republike Srpske.
jok....ovaj put su krenuli odlucno.....do kraja....insomnia78 wrote:Sta kazu hoce l' ih vracati?bh.tornjak wrote: Pretresi u okviru policijske akcije kodnog naziva "Ruben", u kojoj je uhapšeno više bezbjednosno interesantnih lica, provode se na 32 lokacije u Republici Srpskoj, rečeno je u MUP-u Republike Srpske.
Posto jos uvijek trazimo ove sa "bezbedonosno interesantne" od prosli put
Borci ARBiH, heroji danas se često mogu vidjeti poniženi i nerijetko dižu ruku na sebe....oni koji su uslovno rečeno "zdravi" izašli iz rata, danas ih zovu "demobilisani" se pitaju za koga i čiju državu su se borili..za kakvu budućnost?agnostic_front wrote:Pa zar je zastava ARBiH zabranjena?? Razumijem na utakmicama gdje FSBiH ima svoja pravila, ali zar je zastava ARBiH zakonom zabranjena?
Svaka slicna tema se zavrsi istorazonoda wrote:netko bi crko da ne pomene dijasporu u svim temama.
Na svakoj pravoslavnoj crkvi se vijori srpska trobojka, pa valjda treba da policija napravi premetačinu istih, oduzme zastave i privede sveštenike na informativne razgovore.gay activist wrote:Pogodio si suštinu. Koliko uopšte imamo takvih slučajeva da Srbi kroz federaciju mašu srpskim zastavama?karanana wrote:sta bi se desilo da sada kroz federalno sarajevo prodje auto sa srpskom trobojkom?
mozda bi bila frka mozda ne, ne znam da li bi policija intervenisala u cilju sprecavanja frke.
Mozda sam propusrila , ali nigdje ne procitah da dijaspora poziva na rat i klanje, a da ''situaciju'' boshnjo okrece na zezanciju .insomnia78 wrote:Svaka slicna tema se zavrsi istorazonoda wrote:netko bi crko da ne pomene dijasporu u svim temama.
Predizborna Bakira i Dodika-kljuc
Dijaspora lozi na rat i klanje, lako je njima izvukli guzicu a nas loze protiv komsija-kljuc
Jave se "srbi" koji toliko istrolaju temu sa referendumima, Jasenovcem, Naserom, vehabijama-kljuc
Bosnjo sve okrene na zajebanciju, 'ta ce oni haha, vidi krsta gotov se srusio hihi, haha hihi-kljuc
Sve ovo zajedno-kljuc
Polako, sa'cerazonoda wrote:Mozda sam propusrila , ali nigdje ne procitah da dijaspora poziva na rat i klanje, a da ''situaciju'' boshnjo okrece na zezanciju .insomnia78 wrote:Svaka slicna tema se zavrsi istorazonoda wrote:netko bi crko da ne pomene dijasporu u svim temama.
Predizborna Bakira i Dodika-kljuc
Dijaspora lozi na rat i klanje, lako je njima izvukli guzicu a nas loze protiv komsija-kljuc
Jave se "srbi" koji toliko istrolaju temu sa referendumima, Jasenovcem, Naserom, vehabijama-kljuc
Bosnjo sve okrene na zajebanciju, 'ta ce oni haha, vidi krsta gotov se srusio hihi, haha hihi-kljuc
Sve ovo zajedno-kljuc
Ne razumijem mrznju --domaci --vanjski--. To je dovoljno -neprijateljima-- i dobra baza da rasture jedan te isti narod, sto i jesu.
Ne vidim razliku u mrznji --agresora--i domacih patriota -
Nisam se mislio mjesati ali stvarno mi pocinjes vuci zivac svojim komentarima i trolanjem na racun dijaspore.KatarinaKosaca wrote:Šta je, ba, dijasporo? Ko vam je opet drmusao kavez?mO k3 wrote:hajde majketi na davi.... nigdje nije nista lose napisao![]()
Čuj nije ništa loše poželjeti sunarodnjacima da ih hapse![]()
Kme , kme .... Jesi se isplakala kako je dijaspora kriva za sve .... Ti mi nemaš sta reci ja znam gdje pripadam ....KatarinaKosaca wrote:Šta je, ba, dijasporo? Ko vam je opet drmusao kavez?mO k3 wrote:hajde majketi na davi.... nigdje nije nista lose napisao![]()
Čuj nije ništa loše poželjeti sunarodnjacima da ih hapse![]()