Takmičenje menadžera na Bjelašnici
-
orca
#1 Takmičenje menadžera na Bjelašnici
Zna li neko gdje su objavljeni rezultati sa gore pomenutog takmičenja?
Uzgred,ako imate svoje mišljenje o toj manifestaciji ...
-
senada
#2 Re: Takmičenje menadžera na Bjelašnici
Proguglaj stranice kompanija SDA,SDS, HDZi SBiH... registrirane su i pod turisticke organizacije, drustva, udruzenja, vodice i sl.orca wrote:Zna li neko gdje su objavljeni rezultati sa gore pomenutog takmičenja?
-
orca
#9 Re: Takmičenje menadžera na Bjelašnici
Hebo me moje uzgred....senada wrote:Proguglaj stranice kompanija SDA,SDS, HDZi SBiH... registrirane su i pod turisticke organizacije, drustva, udruzenja, vodice i sl.orca wrote:Zna li neko gdje su objavljeni rezultati sa gore pomenutog takmičenja?
Takmičenje je u skijanju.
-
senada
stara jalija je uz njih od '90-ih a nova ce da im zajasi i da im opustosi prapotomke... nastancali su si previse sirotinje za vrat... mora se to oteti svakoj kontroli.MRAVOJED wrote:treba im jaliju poslat gore da im kažue haj nam sad dajte sve ideje koje imate da vam mi ne bi noge polomili
![]()
![]()
-
senada
nisam ja bas adekvatna tester fata za fatanje fatamorganaMRAVOJED wrote:ja još ne razumijem![]()
šta, stanu na vrh staze i onda brejnstormingkad gledaš sa cilja to izgleda ko kad je travoltu spucala ona svjetlost u fenomenu
-
orca
#18 Re: menadzeri
Hvala be, gledao sam danas ali nema nista.Naravno provjeravam veceras.be wrote:provjeri veceras na http://www.bhski.ba
-
Monsignor
#19 Re: Takmičenje menadžera na Bjelašnici
orca wrote:Zna li neko gdje su objavljeni rezultati sa gore pomenutog takmičenja?
Ideja za manifestaciju je ok, ali dok onaj Smajic ne skonta da je bit cijelog takmicenja da skijaju poslovni ljudi AMATERI a ne propali takmicari, bojim se da ce interes za sve opasti.
-
orca
#20 Re: Takmičenje menadžera na Bjelašnici
Ma ja nemam pojam o cemu se tu radi , samo provjeravam nesto.Mada,generalno mislim da je takvo takmicenje samo dobro doslo za nas turizam ,nebitno je to da li skijaju propali skijasi ili propali menadzeri.Monsignor wrote:orca wrote:Zna li neko gdje su objavljeni rezultati sa gore pomenutog takmičenja?
Ideja za manifestaciju je ok, ali dok onaj Smajic ne skonta da je bit cijelog takmicenja da skijaju poslovni ljudi AMATERI a ne propali takmicari, bojim se da ce interes za sve opasti.