Tajne slike na Google Earth(bizarno)

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
bc_chupo

#1 Tajne slike na Google Earth(bizarno)

Post by bc_chupo »

Surfajuchi netom u nadi da chu nach neke zanimljive stvarke o vech dobro nam poznatim piramidama,chudnim licima na povrshini Marsa, nashao sam nesto jos bizarnije i nesto jos vise zanimljvije! Slike na Google Earthu , mistichne reljefe koji imaju oblike indijanski poglavica, poglavara maya , onih chudnih kamenih skulptura na Uskrsnjim ostrvima , pa cak neki smatraju da su to sami Anunnakini,duguljastih likova, pentagrama itd...A na kraju je najbizarnije ( oni koji su upoznati sa tezom reptilskih bicha iz 4og denziteta ovo che smatrati veoma interesantnim) kada se juzna amerika doda africi , na prvi pogled izgleda kao glava t-rexa ( dinosaursa ) ali vjerujte to je sve nego ta glava... to je glava Draco reptila.. sta mislite ?

link je :

http://www.youtube.com/watch?v=dto3mB__0Io
Last edited by bc_chupo on 01/02/2007 11:37, edited 1 time in total.
The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

:D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

evo takodjer par cudnih stvari

link : http://youtube.com/watch?v=LZGe3FSXVIU
The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

dobar je memo :D
amarce

#5 Re: Tajne slike na Google Earth(bizarno)

Post by amarce »

bc_chupo wrote:Surfajuchi netom u nadi da chu nach neke zanimljive stvarke o vech dobro nam poznatim piramidama,chudnim licima na povrshini Marsa, nashao sam nesto jos bizarnije i nesto jos vise zanimljvije! Slike na Google Earthu , mistichne reljefe koji imaju oblike indijanski poglavica, poglavara maya , onih chudnih kamenih skulptura na Uskrsnjim ostrvima , pa cak neki smatraju da su to sami Anunnakini,duguljastih likova, pentagrama itd...A na kraju je najbizarnije ( oni koji su upoznati sa tezom reptilskih bicha iz 4og denziteta ovo che smatrati veoma interesantnim) kada se juzna amerika doda africi , na prvi pogled izgleda kao glava t-rexa ( dinosaursa ) ali vjerujte to je sve nego ta glava... to je glava Draco reptila.. sta mislite ?

link je :

http://www.youtube.com/watch?v=dto3mB__0I
ovaj video nepostoji
bc_chupo

#6 Re: Tajne slike na Google Earth(bizarno)

Post by bc_chupo »

amarce wrote:
bc_chupo wrote:Surfajuchi netom u nadi da chu nach neke zanimljive stvarke o vech dobro nam poznatim piramidama,chudnim licima na povrshini Marsa, nashao sam nesto jos bizarnije i nesto jos vise zanimljvije! Slike na Google Earthu , mistichne reljefe koji imaju oblike indijanski poglavica, poglavara maya , onih chudnih kamenih skulptura na Uskrsnjim ostrvima , pa cak neki smatraju da su to sami Anunnakini,duguljastih likova, pentagrama itd...A na kraju je najbizarnije ( oni koji su upoznati sa tezom reptilskih bicha iz 4og denziteta ovo che smatrati veoma interesantnim) kada se juzna amerika doda africi , na prvi pogled izgleda kao glava t-rexa ( dinosaursa ) ali vjerujte to je sve nego ta glava... to je glava Draco reptila.. sta mislite ?

link je :

http://www.youtube.com/watch?v=dto3mB__0I
ovaj video nepostoji
moja greska

link je : http://www.youtube.com/watch?v=dto3mB__0Io
pitt

Post by pitt »

cccccccc semke sta uradi od omladine :D:D
Lace

Post by Lace »

mala napomena...ono nije pentagram...vec davidova zvijezda...sa 6 kraka
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja takvih indijanaca skontam mali milion na zidu dok sjedim na šolji :D
Lace

Post by Lace »

MRAVOJED wrote:ja takvih indijanaca skontam mali milion na zidu dok sjedim na šolji :D
to se zove halucinacija (ono kad ti oci ispadnu...to je posebno stanje duha)...i nemas dokaze za to sto vidis :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

semke dijeli halucinogene po piramidi...kao dnevnica :D :D
travar

Post by travar »

:-? Ovo je malo freaky!
Jel' ko provjerio ove lokacije (na Google Earth-u) meni se neda neshto instalirati samo radi toga! :shock:
chinese_water

Post by chinese_water »

Svemirski_Jebach wrote:semke dijeli halucinogene po piramidi...kao dnevnica :D :D
odoh i ja na piramidu :D :D :D
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

Ne bih da zvučim negativno, ali...pogledaj u šoljicu kafe i naćićeš "čudne" oblike i/ili lica...Pogledaj u oblake i na jednom dijelu će sigurno biti nekakav lik... :roll:
travar

Post by travar »

WirelessGirl wrote:Ne bih da zvučim negativno, ali...pogledaj u šoljicu kafe i naćićeš "čudne" oblike i/ili lica...Pogledaj u oblake i na jednom dijelu će sigurno biti nekakav lik... :roll:
WOW, ti bash znash ubiti nadu i moral čovjeka :D
uozo

Post by uozo »

WirelessGirl wrote:Ne bih da zvučim negativno, ali...pogledaj u šoljicu kafe i naćićeš "čudne" oblike i/ili lica...Pogledaj u oblake i na jednom dijelu će sigurno biti nekakav lik... :roll:
Ne zvucis nikako negativno. Naime gledanje u solju je veoma popularno u raznim kulturama. Ja imam jednu prijateljicu iz Mozambika koja isto tako gleda u solju. Samo u onu malo vecu. Ja kad god imam rijetku stolicu ja je zovem i ona onda gleda u one oblike koji su nastali u solji poslije mog praznjenja crijeva, i pogadja mi buducnost. :shock:
Mogu da vam kazem da sam veoma zadovoljan njenim ucinkom! :D
Wednesday

Post by Wednesday »

uozo wrote:
Ne zvucis nikako negativno. Naime gledanje u solju je veoma popularno u raznim kulturama. Ja imam jednu prijateljicu iz Mozambika koja isto tako gleda u solju. Samo u onu malo vecu. Ja kad god imam rijetku stolicu ja je zovem i ona onda gleda u one oblike koji su nastali u solji poslije mog praznjenja crijeva, i pogadja mi buducnost. :shock:
:shock: samo, kako ona iz mozambika gleda u tvoju solju u BiH? jel preko web-cama ili ima neku kristalnu kuglu? :roll:
uozo

Post by uozo »

Wednesday wrote:
uozo wrote:
:shock: samo, kako ona iz mozambika gleda u tvoju solju u BiH? jel preko web-cama ili ima neku kristalnu kuglu? :roll:
Cudni su putevi gledanja u solju draga moja Carsamba! Ja naime zivim evo vec duze vremena u Uzbekistanu a kod nas ima studenata na razmjenu pa se mjenjaju, ne znam sta mjenjaju al' tako se zovu. I ova iz Mozambika nije se mjenjala a bogami nije ni studentica. Iskreno nemam pojma otkud ona ovdje. :shock:
Neki dan sam imo dosta rijetku stolicu pa se u unutrasnjosti solje ocrtavalo dosta raznih likova, oblika a men' se cini i nekakih slova. Ja zovnem nju i ona namah vidi jednu glavu azbahe, tri patuljka i jedan put. I kaze mi ices na dalek put. E reko' jesi i pogodila, jasta cu neg na put znas da moram ic' za Alma Atu da donesem soli, brasna i gasa za lampe. A sta je reko azbaha? Kaze to znaci da ces se ozenit' :shock:
A patuljci? E to znaci da ce ti zlatice ove godine napast' kompir! :shock:
Cujjjjjjjjjjj! Sta ima veze zlatica, kompir i patuljak? Kaze to su oni patuljci sto se drze u basci pa kad oni izadju u solji i ako ih je trojica onda ima zlatice da ti sav kompir obrste :shock:
:roll:
Odo ja gledat' Jack Bauera kako pobi jedno 200 ljudi!!!
:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

24...sto bi nam se drug bananko najezio da samo jednu epizodu pogleda :D :D
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

travar wrote::-? Ovo je malo freaky!
Jel' ko provjerio ove lokacije (na Google Earth-u) meni se neda neshto instalirati samo radi toga! :shock:
Slažem se

50 00' 36'' N
110 06'46'' W
Image
6 42' 46'' N
42 12' 01'' W
Image
19 56' 56'' N
69 38' 02 W
Image
cartman

Post by cartman »

Haveru mogo bi bar rech od koga si preuzeo informaciju ;)
Shoshana

Post by Shoshana »

Ma, hajd' sto je indijanac, nego divi mu sluha u usima :shock:

:lol: :lol: :lol:
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

cartman wrote:Haveru mogo bi bar rech od koga si preuzeo informaciju ;)
Ove se slike stvarno mogu naći na Google Earth. Zbog toga sam i postavio koordinate, ako neko bude htio da se i sam uvjeri. Dakle, nije montaža, jednostavno sam napravio screenshot i odsjekao višak.
shiljak

Post by shiljak »

seljak_cojek wrote:
travar wrote::-? Ovo je malo freaky!
Slažem se

50 00' 36'' N
110 06'46'' W
Image
6 42' 46'' N
42 12' 01'' W
Image
19 56' 56'' N
69 38' 02 W
Image
ja sam uspjeo naci samo tu prvu sliku, a ove druge dvije me selju u more??
Post Reply