TAJNE IZ DJETINJSTVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ljubav_aha

#476 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:Pa sad tajna ili ne....ali ovo odavno u porodici nisu tajne.... :roll:
Bila sam vele šejtan dijete..... :roll: vazda igrala kauboja,pravila belaje i frke.....jednom dok sam trazila sklonište od protivničkog naroda u ratovanju zavalim dupetom cuki u kućicu i opsala.....bilo mi malo veselo :roll:
Pa sam onda se sakrivala po garažama,kokošinjcima,...sve dok u jedan ne propadoh i noć ne dočekah zaglavljena :roll: ...o krađi voća iz tuđih voćnjaka neću,čut' će mama :oops: ...
Ljuljala se između krava,vukuć ih za repove :roll: :skoljka: dok me tajo nije lijepo namlatio s prutem,tunjovac bio ajme i sad boli :skoljka:
I vegeta mi je bila poslastica ,mama je sakrivala u špajzu na najvišoj polici :lol: :lol:

Sad kad zakukam na dijete .....namah me sleduje od staraca : Dostaaaaaaaaaaa,ni jedneeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: uh,jesi bila mirna :D ;-)
Jazz_Junkie

#477 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Jazz_Junkie »

Ja sam gledao "The Bold & the Beautiful" iz pubertetskih razloga. :D
Sunrise00

#478 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Sunrise00 »

ja sam slusala dinu merlina :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Neelix

#479 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Neelix »

Sunrise00 wrote:ja sam slusala dinu merlina :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
:shock: :shock: :shock: :skoljka: :skoljka: :run: :run:
:lol:
HAVANA

#480 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by HAVANA »

:cry: :zoka:
U devetoj godini poslije skijanja na trebevicu, a nakon spuštanja sa dobrih voda do prvog šumara, mrsko mi se bilo vraćat i ostao kod prvog šumara kontajući da ću ući,sačekati autobus i kući...lupao na vrata,naka rospija bila sa jebacem...nisu me pustili...otišao malo niže da čekam bus...pao mrak,ja zaspao...budim se :shock: gologuz,griju me u autobusu,ko si,šta si,čiji si???Image
Odveli me kući a za to vrijeme me tražilo 25 ljudi po trebeviću :roll: mamica me prvo izljubila a onda me odrala od batina iza vrata u kuhinji :cry: i danas ih se sjećam.Sjećam se i onog konja kod omer maslić sto smo mu trešnje krali pa nas zaganjo i fiknem sa trešnje na onu tarabu i poderem se sav od trbuha do sise junacke :-) a to je blizu miljacke a u miljacki ima vir u koji mi je upala lopta...pa je fato onom gumom i spagom,pa mi nije baš najbolje išlo...pa sam hodao po gornjem dijelu vira...ko biva odo je ja izvadit...pa sam upo u vir :cry: al drug moj me izvadi,veliko mu hvala :D ...da bi mi u 12 godini poslije dolaska kući oko jedanest sati naveče majka saopštila da nisam normalan i da će me otjerati iz kuće i šatro mi vrata zatvori...i ja odem...sjeo na 14 sprat i čujem dole belaj,komšiluk...kuku meni ode mi dijete...malo sačekao da ih naučim pameti :oops: i vratio se sa četRnestog.
Noge i ruke sam lomio redovno.
E onda dodje sedmi razred,curice,azra,drugi način,gitara...spoznaja da žene vole da im neko pjeva :D i počeh svirati od jutra do mraka...u osmom već grupica...lego godwin(imitacija gibsona) i marshal(golem i glasan marshal :D ) eh taj marshal sam rado stavljao kod prozora i zabavljao komšilukImagea volio sam i bubnjeve...te sam ih kupio u prvom srednje i rado svirao u stanu...te koristim ovu priliku da se zahvalim tolerantnom komšiluku koji me i danas poprijeko gleda :D a tako su bili fini da su nam i podrum dali koji smo komplet oblijepili onim skoljkama od jaja(šatro izolacija) :lol: i pili im krv povazdan...Dalje nema smisla da pišem :roll: :D al od 24g sam fin pravoooo :skoljka:
Omerovim_Koracima

#481 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Omerovim_Koracima »

Ja sam sluso backstreet boyse :D :D :lol: :lol:

Gadjo prolaznike,kesama punih vode sa 5 sprata zgrade moje :lol: :lol:
sokkia

#482 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by sokkia »

Tema je tajne iz djetinjstva ne doživljaji! :sax:
inspektorica javert

#483 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by inspektorica javert »

sokkia wrote:Tema je tajne iz djetinjstva ne doživljaji! :sax:
ima druga tema sa doživljajima,neko već otvorio .. :thumbup:
sokkia

#484 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by sokkia »

inspektorica javert wrote:
sokkia wrote:Tema je tajne iz djetinjstva ne doživljaji! :sax:
ima druga tema sa doživljajima,neko već otvorio .. :thumbup:
Upravo tako-dajte svoje male i velike tajne a doživljaji su posebna tema.
haubica_i_to_teshka

#485 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by haubica_i_to_teshka »

Stari stalno bio na putu (pomorac).
Jednom, tek shto je doshao kuci nakon 6 mjeseci, dobio poziv da se hitno vrati :(

Ja mu sakrio pasosh, da ne ide (toliko sam bio zeljan da provedem shto vishe vremena sa njim :( ) tako da je profulio let.
Nikad nisam rekao istinu i da je to moja "zasluga". :D
spree

#486 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by spree »

imao sam smokvin list koji sam krio u haustoru ispod 1. stepenice dok mi ga neko nije otudjio. :( jos je bilo posebno izadanje :(
Joey Tribbiani

#487 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Joey Tribbiani »

HAVANA wrote::cry: :zoka:
U devetoj godini poslije skijanja na trebevicu, a nakon spuštanja sa dobrih voda do prvog šumara, mrsko mi se bilo vraćat i ostao kod prvog šumara kontajući da ću ući,sačekati autobus i kući...lupao na vrata,naka rospija bila sa jebacem...nisu me pustili...otišao malo niže da čekam bus...pao mrak,ja zaspao...budim se :shock: gologuz,griju me u autobusu,ko si,šta si,čiji si???Image
Odveli me kući a za to vrijeme me tražilo 25 ljudi po trebeviću :roll: mamica me prvo izljubila a onda me odrala od batina iza vrata u kuhinji :cry: i danas ih se sjećam.Sjećam se i onog konja kod omer maslić sto smo mu trešnje krali pa nas zaganjo i fiknem sa trešnje na onu tarabu i poderem se sav od trbuha do sise junacke :-) a to je blizu miljacke a u miljacki ima vir u koji mi je upala lopta...pa je fato onom gumom i spagom,pa mi nije baš najbolje išlo...pa sam hodao po gornjem dijelu vira...ko biva odo je ja izvadit...pa sam upo u vir :cry: al drug moj me izvadi,veliko mu hvala :D ...da bi mi u 12 godini poslije dolaska kući oko jedanest sati naveče majka saopštila da nisam normalan i da će me otjerati iz kuće i šatro mi vrata zatvori...i ja odem...sjeo na 14 sprat i čujem dole belaj,komšiluk...kuku meni ode mi dijete...malo sačekao da ih naučim pameti :oops: i vratio se sa četRnestog.
Noge i ruke sam lomio redovno.
E onda dodje sedmi razred,curice,azra,drugi način,gitara...spoznaja da žene vole da im neko pjeva :D i počeh svirati od jutra do mraka...u osmom već grupica...lego godwin(imitacija gibsona) i marshal(golem i glasan marshal :D ) eh taj marshal sam rado stavljao kod prozora i zabavljao komšilukImagea volio sam i bubnjeve...te sam ih kupio u prvom srednje i rado svirao u stanu...te koristim ovu priliku da se zahvalim tolerantnom komšiluku koji me i danas poprijeko gleda :D a tako su bili fini da su nam i podrum dali koji smo komplet oblijepili onim skoljkama od jaja(šatro izolacija) :lol: i pili im krv povazdan...Dalje nema smisla da pišem :roll: :D al od 24g sam fin pravoooo :skoljka:
:thumbup:

jel se to oženilo, odma fino :D
fedor

#488 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by fedor »

Ispušio kutiju cigareta za jedan dan, kad sam imao 9 godina! :D
haubica_i_to_teshka

#489 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by haubica_i_to_teshka »

spree wrote:imao sam smokvin list koji sam krio u haustoru ispod 1. stepenice dok mi ga neko nije otudjio. :( jos je bilo posebno izadanje :(
:lol: :lol:
bar si "desnicu" odmorio 8)
hakazvaka

#490 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by hakazvaka »

oooo teme :D
sjecam se s jaranom na balkonu se igrao onim laserom crvenim :D i "sakrijemo se" i onda dole prolaznike provociramo :D
i naravno kako smo fine srece, jedno vece, dole u stometarci bili, i nekom frajeru u oci. i on dodje gore na vrata, kad izvadi akreditaciju :lol: murjak :lol: oprostio nam je on, al roditelji nisu bili tako liberalni :D :D :D

onda sam sa svojom drugaricom stalno vodio pohode na okolne kucice u komsiluku. kako ovdje na anexu ima dosta kuca, tako i jedna ogromna basta u kojoj je zivjela samo jedna nana, sama. i nas dvoje smo sebi umislili da ona ubija macke i nosi tijela u jednu supu :lol: pa smo ono istrazivali cijeli taj dogadjaj danima i sve zapisivali :D

onda ovako ko neelix, curi koja mi se pravo svidjala u 7. razredu nanio lakse povrede :lol: slucajno :lol:

onda kuci razne zivotinje vazda donosio :D :D :D
hana_montana

#491 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by hana_montana »

sakrila se u spajz :D i nagela onu klipacu niksickog piva a onda plakala jer sam mislila da cu umrijeti od nekakve vrucine u stomaku :-D

tada sam prvi i zadnji put plakala od piva :D
spree

#492 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by spree »

haubica_i_to_teshka wrote:
spree wrote:imao sam smokvin list koji sam krio u haustoru ispod 1. stepenice dok mi ga neko nije otudjio. :( jos je bilo posebno izadanje :(
:lol: :lol:
bar si "desnicu" odmorio 8)
jesam nekoliko dana dok sam tugovao. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#493 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Chmoljo »

hakazvaka wrote:oooo teme :D
sjecam se s jaranom na balkonu se igrao onim laserom crvenim :D i "sakrijemo se" i onda dole prolaznike provociramo :D
i naravno kako smo fine srece, jedno vece, dole u stometarci bili, i nekom frajeru u oci. i on dodje gore na vrata, kad izvadi akreditaciju :lol: murjak :lol: oprostio nam je on, al roditelji nisu bili tako liberalni :D :D :D

onda sam sa svojom drugaricom stalno vodio pohode na okolne kucice u komsiluku. kako ovdje na anexu ima dosta kuca, tako i jedna ogromna basta u kojoj je zivjela samo jedna nana, sama. i nas dvoje smo sebi umislili da ona ubija macke i nosi tijela u jednu supu :lol: pa smo ono istrazivali cijeli taj dogadjaj danima i sve zapisivali :D

onda ovako ko neelix, curi koja mi se pravo svidjala u 7. razredu nanio lakse povrede :lol: slucajno :lol:

onda kuci razne zivotinje vazda donosio :D :D :D
haka ba, ti možeš pričati i šta ti se danas desilo :mrgreen:
respo

#494 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by respo »

rekoh na drugoj temi pa da ponovim i ovdje

kad bi vam rekao dijete u meni bi automatski nestalo
zato ostavljam te "tajne" za sebe
Neelix

#495 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Neelix »

respo wrote:rekoh na drugoj temi pa da ponovim i ovdje

kad bi vam rekao dijete u meni bi automatski nestalo
zato ostavljam te "tajne" za sebe
ma kofol nestalo

a sramis se da priznas da si ko mali blokirao trkache :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#496 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Chmoljo »

Neelix wrote:
ma kofol nestalo

a sramis se da priznas da si ko mali blokirao trkache :D
il' ga je i on guro u Obodin usisivač :lol:
ljubav_aha

#497 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by ljubav_aha »

moja prijatlejica i ja/bile smo oko 9 godina,smao natjerale 6 godisnjeg austirjanca da nam skine gace ,zamislite kako se djeca dogovaraju na dva razlicita jezika,nogama i rukama,i malac je uradio,pocele smo se smijati,a djecak je bananka uzeo u ruke i poceo plesati,nas dvije smo upravo glasnim smijehom privukle panznju njegove mame,ali smo dobro prosle :-D
spree

#498 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by spree »

ljubav_aha wrote:moja prijatlejica i ja/bile smo oko 9 godina,smao natjerale 6 godisnjeg austirjanca da nam skine gace ,zamislite kako se djeca dogovaraju na dva razlicita jezika,nogama i rukama,i malac je uradio,pocele smo se smijati,a djecak je bananka uzeo u ruke i poceo plesati,nas dvije smo upravo glasnim smijehom privukle panznju njegove mame,ali smo dobro prosle :-D

ja sam bio svjedok slicne situacije. u haustoru jedna curica (oko 10 god) je udarala (ili pipkala ne sjecam se vise) mladjeg djecacica dole nekim komadicem drveta. ne znam kako je doslo do toga, ali znam da je bilo smijesno :mrgreen: .
ljubav_aha

#499 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by ljubav_aha »

spree wrote:
ljubav_aha wrote:moja prijatlejica i ja/bile smo oko 9 godina,smao natjerale 6 godisnjeg austirjanca da nam skine gace ,zamislite kako se djeca dogovaraju na dva razlicita jezika,nogama i rukama,i malac je uradio,pocele smo se smijati,a djecak je bananka uzeo u ruke i poceo plesati,nas dvije smo upravo glasnim smijehom privukle panznju njegove mame,ali smo dobro prosle :-D

ja sam bio svjedok slicne situacije. u haustoru jedna curica (oko 10 god) je udarala (ili pipkala ne sjecam se vise) mladjeg djecacica dole nekim komadicem drveta. ne znam kako je doslo do toga, ali znam da je bilo smijesno :mrgreen: .
:lol: jao nije ga smjela dirnuti,zato ga je drmala komadicem drveta :lol: ako djecak nije plakao,sigurna sam da ga nije udarala,to je vec suvise okrutno i bolno
aleksandra123

#500 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by aleksandra123 »

S prozora stana koji je na trecem spratu drugarica i ja (obje imale 6 godina) polijevale vodom prolaznike...Jednog dana polile komsinicu koja je dosla na vrata i ispricala mami sta radimo... Nakon batina koje sam dobila polijevanje vodom prolaznika nije mi vise bio hobi :)
Post Reply