Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ponukan temom o varanju...dodje mi da vas pitam ovo
krijete li ista od svojih partnera, ma kako beznacajno to bilo? ovdje ne mislim na presucivanje, nego, ako vas dragi/a upita za nesto, o cemu ne zelite da zna, slazete li ili priznate?
i inace, postoje li neke sitnice o kojima mu/joj lazete?
Neelix wrote:ponukan temom o varanju...dodje mi da vas pitam ovo
krijete li ista od svojih partnera, ma kako beznacajno to bilo? ovdje ne mislim na presucivanje, nego, ako vas dragi/a upita za nesto, o cemu ne zelite da zna, slazete li ili priznate?
i inace, postoje li neke sitnice o kojima mu/joj lazete?
kad te lilo upita si me pozelio a to nije istina, sta odgovoris?
ono sto ne znaju i ne boli
Zasto se ovako postavlja pitanje ako neko laze generalno doci ce u priliku da slaze i dragu osobu. Ja ne lazem uopste jer mislim da je to jedna od najodvratnijih ljudskih osobina ....Ako se neko ne moze nositi sa istinom onda to nije moj problem vec te osobe .... u bilo kakvim odnosima moze biti samo negativno pa kako god ....FACE THE TRUTH ...
urbanagerila wrote:Zasto se ovako postavlja pitanje ako neko laze generalno doci ce u priliku da slaze i dragu osobu. Ja ne lazem uopste jer mislim da je to jedna od najodvratnijih ljudskih osobina ....Ako se neko ne moze nositi sa istinom onda to nije moj problem vec te osobe .... u bilo kakvim odnosima moze biti samo negativno pa kako god ....FACE THE TRUTH ...
urbanagerila wrote:Zasto se ovako postavlja pitanje ako neko laze generalno doci ce u priliku da slaze i dragu osobu. Ja ne lazem uopste jer mislim da je to jedna od najodvratnijih ljudskih osobina ....Ako se neko ne moze nositi sa istinom onda to nije moj problem vec te osobe .... u bilo kakvim odnosima moze biti samo negativno pa kako god ....FACE THE TRUTH ...
Nisam vidio bolju recenicu na forumu!!! Svaka cast!!!
nije svaka 'laz' ista i ponekad je cak pametnije posluzit se 'poluistinom', cisto iz diplomatskih razloga ali, naravno, laz kao laz, ona sa zlom namjerom, i meni odvratna i nepodnosljiva
ja....kako kad...ponekad vala slažem, da se sve puši....čak i ja nakon nekog vremena pomislim da je istina, a opet nekad sam iskren da boli...zavisno od situacije
hem sto lazem ja i krijem stosta......istina je tako dosadna ..volim tajnovitost.......zagonetke....a i volim razbijat glavu pokusavajuci saznat neke stvari ( ako mi je sta sumnjivo)...isto tako uzivam kad ja petljam a on se muci
kad sam uhvatila bivseg u lazi tako mi je bio smjesan njegov strah od raskida................medjutim kako sam ja inace dobrica oprostila sam laz al sam ga namucila
tigris wrote:kad sam uhvatila bivseg u lazi tako mi je bio smjesan njegov strah od raskida................medjutim kako sam ja inace dobrica oprostila sam laz al sam ga namucila