Tajne Davida Copperfield-a !!
-
d3x
#1 Tajne Davida Copperfield-a !!
http://www.tonyko.com/secrets.asp
joj kako su smiješna objašnjenja nekih ljudi koji vjeruju da su otkrili Davidove tajne.
crko sam od smijeha majkemi!
joj kako su smiješna objašnjenja nekih ljudi koji vjeruju da su otkrili Davidove tajne.
-
A-ZO
covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne 
-
savjest
To samo treba shvatiti kao dobru zabavu...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
-
Kukuruz_Barbe-q
#5 Re: Tajne Davida Copperfield-a !!
ej procitaj malo bolje.Ljudi se zahe****ju,pise na stranici.d3x wrote:http://www.tonyko.com/secrets.asp
-
A-ZO
nisam siguran da prevaru treba shvatiti kao zabavu, jer to vodi u nova varanja i dublje probleme, mladi odrastaju u prevarantskom duhu i na kraju im je zivot bez lazi bez vezesavjest wrote:To samo treba shvatiti kao dobru zabavu...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
-
experiment
jel neko bio sinoć?
da nam detaljno opiše...

da nam detaljno opiše...
-
digger
O kome je ovdje rijec? O Tihicu?A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
-
A-ZO
upravo si opisao sve lazove i lazi koje nepovratno vode covjecanstvo u moralni ambis. zar mislis da je biti glumac neki uspjeh sa kojim se pametan covjek moze ponositiA wrote:Onaj ko ne zna da je posao madzionicara / iluzioniste da zabavi, taj nije zreo da diskutuje o tomeA-ZO wrote:nisam siguran da prevaru treba shvatiti kao zabavu, jer to vodi u nova varanja i dublje probleme, mladi odrastaju u prevarantskom duhu i na kraju im je zivot bez lazi bez vezesavjest wrote: To samo treba shvatiti kao dobru zabavu...![]()
Cuj prevaraNe mogu da vjerujem da ima ljudi koji znaju pisati, zakaciti se na internet... a da ne znaju sta znaci "madzionicar".
Evo, kad vec pricamo o tome, mozda je vrijeme da ti neko otkrije veliku tajnu - u igranim filmovima nije uvijek tacno ono sto vidis. Znas, ljudi ne umiru stvarno i ne krvare i ne skacu sa nebodera u plavom, tijesnom odjelcu i crvenim plastom, nego - glume. Zato se zovu glumci.
I niko ih ne optuzuje da lazu i varaju, jer uglavnom odrasli ljudi, pa cak i neka djeca, znaju da je u pitanju film, iliti fikcija. I da glumci poslije vrlo ubjedljive smrti ustaju i idu u restoran, idu u wc, mislim - zive i dalje.
-
Mr_M
Apsolutno tacno.A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
- irfan2
-----------A-ZO wrote:upravo si opisao sve lazove i lazi koje nepovratno vode covjecanstvo u moralni ambis. zar mislis da je biti glumac neki uspjeh sa kojim se pametan covjek moze ponositiA wrote:Onaj ko ne zna da je posao madzionicara / iluzioniste da zabavi, taj nije zreo da diskutuje o tomeA-ZO wrote: nisam siguran da prevaru treba shvatiti kao zabavu, jer to vodi u nova varanja i dublje probleme, mladi odrastaju u prevarantskom duhu i na kraju im je zivot bez lazi bez veze![]()
Cuj prevaraNe mogu da vjerujem da ima ljudi koji znaju pisati, zakaciti se na internet... a da ne znaju sta znaci "madzionicar".
Evo, kad vec pricamo o tome, mozda je vrijeme da ti neko otkrije veliku tajnu - u igranim filmovima nije uvijek tacno ono sto vidis. Znas, ljudi ne umiru stvarno i ne krvare i ne skacu sa nebodera u plavom, tijesnom odjelcu i crvenim plastom, nego - glume. Zato se zovu glumci.
I niko ih ne optuzuje da lazu i varaju, jer uglavnom odrasli ljudi, pa cak i neka djeca, znaju da je u pitanju film, iliti fikcija. I da glumci poslije vrlo ubjedljive smrti ustaju i idu u restoran, idu u wc, mislim - zive i dalje.![]()
![]()
A-ZO (citat):
covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
Apsolutno tacno.
------------
- Saian
aj delegataMr_M wrote:Apsolutno tacno.A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
- Qler
joj sta bi ja dao da se stidim ko' Brad Pitt, ili George Cloney (jel se tako ono piseA-ZO wrote:upravo si opisao sve lazove i lazi koje nepovratno vode covjecanstvo u moralni ambis. zar mislis da je biti glumac neki uspjeh sa kojim se pametan covjek moze ponositiA wrote:Onaj ko ne zna da je posao madzionicara / iluzioniste da zabavi, taj nije zreo da diskutuje o tomeA-ZO wrote: nisam siguran da prevaru treba shvatiti kao zabavu, jer to vodi u nova varanja i dublje probleme, mladi odrastaju u prevarantskom duhu i na kraju im je zivot bez lazi bez veze![]()
I niko ih ne optuzuje da lazu i varaju, jer uglavnom odrasli ljudi, pa cak i neka djeca, znaju da je u pitanju film, iliti fikcija. I da glumci poslije vrlo ubjedljive smrti ustaju i idu u restoran, idu u wc, mislim - zive i dalje.![]()
![]()
ma ja bi se crvenio po citav dan
-
No_Comment
Niti je lazov niti prevarant...vec umjetnik...inace svi su njegovi trikovi...tj detaljna objashnjenja kako se izvode bili nedavno na tv-u...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne
- Saian
ljudi nekako fulaju sustinu, koga zanima kako on to izvede, ako me prevari i ja se pritom zabavim te mi poslije toga ne fali dlaka s glave, a bogatiji sam za sat dva smijeha i djechje fascinacije koju nisam osjetio otkad sam upoznao ove nashe fizichke zakone, pa onda kazhem prevari me tako sto chesce.No_Comment wrote:Niti je lazov niti prevarant...vec umjetnik...inace svi su njegovi trikovi...tj detaljna objashnjenja kako se izvode bili nedavno na tv-u...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne![]()
![]()
- Qler
poDapisujemSaian wrote:ljudi nekako fulaju sustinu, koga zanima kako on to izvede, ako me prevari i ja se pritom zabavim te mi poslije toga ne fali dlaka s glave, a bogatiji sam za sat dva smijeha i djechje fascinacije koju nisam osjetio otkad sam upoznao ove nashe fizichke zakone, pa onda kazhem prevari me tako sto chesce.No_Comment wrote:Niti je lazov niti prevarant...vec umjetnik...inace svi su njegovi trikovi...tj detaljna objashnjenja kako se izvode bili nedavno na tv-u...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne![]()
![]()
-
No_Comment
Ljude da ne zanima kako on izvodi svoje trikove...ne bi ni ishli na njegove predstave...Saian wrote:ljudi nekako fulaju sustinu, koga zanima kako on to izvede, ako me prevari i ja se pritom zabavim te mi poslije toga ne fali dlaka s glave.No_Comment wrote:Niti je lazov niti prevarant...vec umjetnik...inace svi su njegovi trikovi...tj detaljna objashnjenja kako se izvode bili nedavno na tv-u...A-ZO wrote:covjek je jednostavno nadaren za prevaru, dusa mu slagati odmalena, cijeli zivot provodi u varanju ljudi i to mu je opsesija i posao, zasluzuje nobelovu nagradu za dokazivanje cinjenice da ljudi vise cijene i postuju prevarante i lopove nego postene i pravedne![]()
![]()
- pitt
A-ZO wrote:kazu da je prije karijere bio shibicar, pa dzeparos, pa teski shaner, pa jalijash, pa lopina, pa kockar, pa vucibatina, pa manipulator... ali evo vidimo da ljudi itekako nagradjuju njegov "trud"
Ko da je kadar vladajucih partija
-
No_Comment
Jashta josh plus sa dzinima se udruzio...A-ZO wrote:kazu da je prije karijere bio shibicar, pa dzeparos, pa teski shaner, pa jalijash, pa lopina, pa kockar, pa vucibatina, pa manipulator... ali evo vidimo da ljudi itekako nagradjuju njegov "trud"