Tajland
Moderator: anex
- kriticarka_nikova
#1 Tajland
Da li je neko bio u vlastitoj reziji?
'Ajmo podijelite iskustva.
Zanima me ima li Thai ambasada u Sarajevu?
- A-R-N-I
#2 Re: Tajland
Sto ce ti Ambasada??? Bio tamo, tesko za opisati ovako,,, svakom al bas svakom muskarcu bi Thai toplo preporuciokriticarka_nikova wrote:Da li je neko bio u vlastitoj reziji?
- kriticarka_nikova
#3 Re: Tajland
Zato sto necu preko agencije, vec u svojoj reziji. Agencije su bezobrazno skupe.
Cuj preporucio svakom muskarcu...
- A-R-N-I
#4 Re: Tajland
Vizu dobijes na aerodromu, kakva Ambasada i agencije, kartu u ruke i pravac Phuketkriticarka_nikova wrote:Zato sto necu preko agencije, vec u svojoj reziji. Agencije su bezobrazno skupe.
- karanana
#5 Re: Tajland
jeli skupo?
mislim na ono sto cu vidjeti tamo.
mislim na ono sto cu vidjeti tamo.
- kriticarka_nikova
#6 Re: Tajland
Arni nema sanse, ne siri dezinformacije, viza se mora dobiti u ambasadi , a ti prije toga bukiras hotel preko neta i odneses u ambasadu da ides na Thai turisticki.
Mene konkretno zanima kako stici do tamo najjeftinije. Ok, znam da bih mogla ruskim avionom (valjda ce neki da izdrzi do tamo)...a kako je tamo, kakve su cijene i kako ljudi zive, otprilike sam za sve to informisana.
Mene konkretno zanima kako stici do tamo najjeftinije. Ok, znam da bih mogla ruskim avionom (valjda ce neki da izdrzi do tamo)...a kako je tamo, kakve su cijene i kako ljudi zive, otprilike sam za sve to informisana.
- A-R-N-I
#7 Re: Tajland
Doduse ja nisam letio iz Sa. nego iz Ger. sa nekakvim boravcima, i imao sam internet rez. hotela sa placenih sedam nociju,, povratnu kartu i nikakavih problema nisam imao,,, ako letis iz Sa. onda konekcija preko Isanbula ili Rima,,, sve ostalo rezevisi unaprijed have fun.....
- kriticarka_nikova
#8 Re: Tajland
Iz Sa lete samo budale.
Em je skuplje em nikad ne znas kad magla padne pa se let otkaze...
Em je skuplje em nikad ne znas kad magla padne pa se let otkaze...
- black
#9 Re: Tajland
Vizu mozes dobiti u ambasadi (tj. konzulatu) u Zagrebu, kosta 30ak eura (prije godinu dana)...Kraljevina TAJLAND
Konzularna pomoć:
Za konzularnu pomoć nadležna je ambasada BiH u Kuala Lumpuru, Malezija.
Viza potrebna za sljedeće vrste putnih isprava za državljane BiH:
Obična putna isprava DA
Viza se izdaje u Budimpešti
Službena putna isprava DA
Diplomatska putna isprava DA
Državljanima Kraljevine Tajland prilikom ulaska, izlaska ili prelaska preko teritorije Bosne i Hercegovine potrebna je viza. Viza se izdaje u Kuala Lumpuru, Malezija.
evo ako sta pomaze:
Consulate of Thailand in Zagreb, Croatia
Gunduliceva 18/IV
10 000 Zagreb
Croatia
City: Zagreb
Phone: (+385) 1 48 30 359
Fax: (+385) 1 48 30 359
- kriticarka_nikova
#10 Re: Tajland
black jes nam to bio tamo? 
-
mojgrad
#11 Re: Tajland
A nisi rekao da sve te djevojke bolje receno djevojcice (ko se ogrijesi o njih Bog mu platio) nose po najmanje jedan virus.. Ma raj na zemljiA-R-N-I wrote:Sto ce ti Ambasada??? Bio tamo, tesko za opisati ovako,,, svakom al bas svakom muskarcu bi Thai toplo preporuciokriticarka_nikova wrote:Da li je neko bio u vlastitoj reziji?
Zanima me ima li Thai ambasada u Sarajevu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- A-R-N-I
#12 Re: Tajland
Ne znam o kakvim djevojcicama pricas,,mojgrad wrote:A nisi rekao da sve te djevojke bolje receno djevojcice (ko se ogrijesi o njih Bog mu platio) nose po najmanje jedan virus.. Ma raj na zemljiA-R-N-I wrote:Sto ce ti Ambasada??? Bio tamo, tesko za opisati ovako,,, svakom al bas svakom muskarcu bi Thai toplo preporuciokriticarka_nikova wrote:Da li je neko bio u vlastitoj reziji?
Zanima me ima li Thai ambasada u Sarajevu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muski samo navalite
![]()
![]()
![]()
-
mojgrad
#13 Re: Tajland
Jok nema. Zato sto vjerovatno nisi dobro pogledao niti pitao godiste tih dama. Proguglaj malo pa ces doci do sokantnih statistika u kojim godinama se dole prostituisu i u kojoj razmjeri..A-R-N-I wrote: Ne znam o kakvim djevojcicama pricas,,ko trazi taj i nadje, na Phuket toga nema....Barem ja nisam vidio, al vrvi od dama
![]()
![]()
- Duhovni Vođa
#14 Re: Tajland
kakva je ovo sortaNe znam o kakvim djevojcicama pricas,,ko trazi taj i nadje, na Phuket toga nema....Barem ja nisam vidio, al vrvi od dama
![]()
![]()
, a i prevladavaju Austrijalke
![]()
neka hibridna
-
neki
#15 Re: Tajland
Ambasada koja pokriva i BiH nalazi se u Budimpesti, nisam siguran moze li se viza dobiti u Zagrebu. Na aerodromu u Tajlandu ne moze sigurno, nismo medju tim nacijama..
Prije godinu dana prilicno jeftino je bilo sa malevom, tada su imali direktan let Budimpesta - Bangkok, ne znam da li ga jos odrzavaju..
Prije godinu dana prilicno jeftino je bilo sa malevom, tada su imali direktan let Budimpesta - Bangkok, ne znam da li ga jos odrzavaju..
- kriticarka_nikova
#16 Re: Tajland
Cija je maleva?neki wrote:Ambasada koja pokriva i BiH nalazi se u Budimpesti, nisam siguran moze li se viza dobiti u Zagrebu. Na aerodromu u Tajlandu ne moze sigurno, nismo medju tim nacijama..
- alica.k
#17 Re: Tajland
http://www.malev.comkriticarka_nikova wrote:Cija je maleva?neki wrote:Ambasada koja pokriva i BiH nalazi se u Budimpesti, nisam siguran moze li se viza dobiti u Zagrebu. Na aerodromu u Tajlandu ne moze sigurno, nismo medju tim nacijama..