TAJLAND

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zemo_online

#1 TAJLAND

Post by zemo_online »

Pozdrav.Evo,mene zanima Tajland kao turisticka svjetska destinacija,kao destinacija za sex turizam uglavnom zapadnih turista.Medjutim,ima i turista iz BIH koji bi imali sta da kazu.Jesu li tajlandjanke lake zenske prema nasim?Neki su nasli zivotnog partnera tamo.Kolko ima istine u tome?
forUMASH

#2 Re: TAJLAND

Post by forUMASH »

test01 wrote:Jesu li tajlandjanke lake zenske prema nasim?
.....lakse su 10 do 15 kila i nize 5 do 10 centimetara.... :oops:
A.i.d.A..

Post by A.i.d.A.. »

pa lakse je tamo naci partnera ...

uzmes katalog i fino izaberes

svaka te hoce :D
fczeljo

Post by fczeljo »

A.i.d.A.. wrote:pa lakse je tamo naci partnera ...

uzmes katalog i fino izaberes

svaka te hoce :D
samo nemoj zaboravit da platis, jer bi mogo zapjevat ko ona u oazi iz onog drugog topica :lol:
zemo_online

Post by zemo_online »

ma daj ,pusti vage i vaganje,znas sta znaci laka zenska?
znaci da ne moramo 2 godine kao u nas,vec 15 dana maximalno.
maccarona

#6 Re: TAJLAND

Post by maccarona »

Minnela wrote:
test01 wrote:Pozdrav.Evo,mene zanima Tajland kao turisticka svjetska destinacija,kao destinacija za sex turizam uglavnom zapadnih turista.Medjutim,ima i turista iz BIH koji bi imali sta da kazu.Jesu li tajlandjanke lake zenske prema nasim?Neki su nasli zivotnog partnera tamo.Kolko ima istine u tome?
Ako se uputis tamo obavezno ponesi vagu ,pa ce ti se samo kazati :oops: :D
:shock: :shock: :shock: minna :shock: :shock: :shock:
dje si bona :-)

moj sef ide godisnje tamo :oops: isto kao i svi drugi obozavatelji prirode :oops:
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

sta znaci lakse ahbabu? mislis koliko para? :D :D

jasno je da se u tajland ide malo u kupovinu sexa! dosta i tranzi ima i fakat nekad nije moguce prepoznati sta je (tako mi jarani rekose) dok ne legnes sa doticnom tj. u po frke skontas da je doticni! :D :D :D

a to sto misle da uzmes katalog i izaberes.. hm.. djevojkama dosta nejmastinje, sirotinje, pa pokusavaju uloviti nekog ko je iz nekog boljeg svijeta zbogradi boljeg, ljepseg zivota.. eh sad dovesti je u bosnu.. ne znam sta bi joj kod nas bolje bilo. :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#8 Re: TAJLAND

Post by horns&drums »

test01 wrote:Neki su nasli zivotnog partnera tamo.Kolko ima istine u tome?
heheheehehehe, imam zivu svjedokinju :D:D:D
nerko13

Post by nerko13 »

moram iskreno reci "zalosna tema"

zalosna iz toga, jer da se neki malo bolje informisu sta sve stoji iza
sex-turizma u tajlandu, kakve prljave stvari, mislim da ne bi ni pisali o tome..

neko je vec spomenuo neimastinu..jasno da zene idu za boljim zivotom,
ali je li to rjesenje i za ove koji idu tamo da bi nasli takvu zenu???
to su dva razlicita svijeta, da ne govorim o razlikama u kulturi i svemu ostalom sto je nekako bitno za zajednicki zivot..mozete misliti kako se
ta jadna zena osjeca, kada dodje negdje gdje ne zna nikoga, par tisuca kilometara daleko od svog doma, pored nekog koga je vidjela na slici!!!! turska je sranje za to, oni makar znaju da su rodjaci pa se vjencaju...(bagra bliskoistocno-azijatska)

sa druge strane sex-turizam sa maloljetnicama!!!!! uzasna stvar..
roditelji prodaju svoje kcerke, a u zadnje vrijeme sve cesce i sinove,
nekim "bridnim" zapadnjacima zeljnim maloljetnog djeteta.. koja je to bragra od covjeka koja sebi takvo sto mora ili zeli priustiti... on krkan preko 50 a njojj mozda tek 14-15 godina.. za uzimanje nevinosti (vitginity breaking ride), neki plate i po par tisuca dolara!!!!!!
roditelji koji su na zalost na naku ruku primorani da urade takvo sto, kako
bi osigurali sebi i svojoj porodici neku buducnost, propadaju nerijetko jer ih
grize savjest zbog takvih nedjela i prodaje svog djeteta....

sto se tice lakih djevojaka, decko, zaboravi.. jos lakse ti je navuci na sebe
neku bolest, koje se neces lako rijesiti ili nedaj ti boze neces nikako rijesiti..
a uz sve to dolazi jos i cinjenica da u mnogim dijelovima tajlanda mozes naletiti na tako visoke rate kriminala, pa taman kad se zaletis da ubodes, budes uboden.. i jos ostanes bez novcanika, kesha, kartica i ostalih dokumenata!!!!

pitanje, je li ti lakse otici u tajland, potrositi par tisuca na neke jadne djevojke, ili ti je bolje pronaci naku ovdje na nasem tlu, koju ces mozda usreciti a i ti se pored nje osjecati kao muskarac, a ne kao robovlasnik!!!!! sve je do tebe...

p.s. ako se pitate zasto znam ovoliko o tajlandu, ne nisam bio, boze sacuvaj, nego sam drzao neki seminar o temi sexturizam u svijetu.. i nije tajland jedina destinacija za tako bolesne umove.....

kada pi dosao u tu situaciju da moram platiti za ckapi, odsjekao bih si onu stvar... ne sto sam ja toliki jebac, nego iz jednostavnog razloga sto su zene boziji poklon muskarcima, a ne neke stvari koje bi se prodavale i kupovale...

FUCK IS EASY, FUCK IS FUNNY, MANY PEOPLE FUCK FOR MONEY...IF YOU THINK THAT FUCK IS FUNNY, FUCK YOURSELF AND SAVE YOUR MONEY..... :D :D :D
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

nerko13 wrote:moram iskreno reci "zalosna tema"

zalosna iz toga, jer da se neki malo bolje informisu sta sve stoji iza
sex-turizma u tajlandu, kakve prljave stvari, mislim da ne bi ni pisali o tome..

neko je vec spomenuo neimastinu..jasno da zene idu za boljim zivotom,
ali je li to rjesenje i za ove koji idu tamo da bi nasli takvu zenu???
to su dva razlicita svijeta, da ne govorim o razlikama u kulturi i svemu ostalom sto je nekako bitno za zajednicki zivot..mozete misliti kako se
ta jadna zena osjeca, kada dodje negdje gdje ne zna nikoga, par tisuca kilometara daleko od svog doma, pored nekog koga je vidjela na slici!!!! turska je sranje za to, oni makar znaju da su rodjaci pa se vjencaju...(bagra bliskoistocno-azijatska)

sa druge strane sex-turizam sa maloljetnicama!!!!! uzasna stvar..
roditelji prodaju svoje kcerke, a u zadnje vrijeme sve cesce i sinove,
nekim "bridnim" zapadnjacima zeljnim maloljetnog djeteta.. koja je to bragra od covjeka koja sebi takvo sto mora ili zeli priustiti... on krkan preko 50 a njojj mozda tek 14-15 godina.. za uzimanje nevinosti (vitginity breaking ride), neki plate i po par tisuca dolara!!!!!!
roditelji koji su na zalost na naku ruku primorani da urade takvo sto, kako
bi osigurali sebi i svojoj porodici neku buducnost, propadaju nerijetko jer ih
grize savjest zbog takvih nedjela i prodaje svog djeteta....

sto se tice lakih djevojaka, decko, zaboravi.. jos lakse ti je navuci na sebe
neku bolest, koje se neces lako rijesiti ili nedaj ti boze neces nikako rijesiti..
a uz sve to dolazi jos i cinjenica da u mnogim dijelovima tajlanda mozes naletiti na tako visoke rate kriminala, pa taman kad se zaletis da ubodes, budes uboden.. i jos ostanes bez novcanika, kesha, kartica i ostalih dokumenata!!!!

pitanje, je li ti lakse otici u tajland, potrositi par tisuca na neke jadne djevojke, ili ti je bolje pronaci naku ovdje na nasem tlu, koju ces mozda usreciti a i ti se pored nje osjecati kao muskarac, a ne kao robovlasnik!!!!! sve je do tebe...

p.s. ako se pitate zasto znam ovoliko o tajlandu, ne nisam bio, boze sacuvaj, nego sam drzao neki seminar o temi sexturizam u svijetu.. i nije tajland jedina destinacija za tako bolesne umove.....

kada pi dosao u tu situaciju da moram platiti za ckapi, odsjekao bih si onu stvar... ne sto sam ja toliki jebac, nego iz jednostavnog razloga sto su zene boziji poklon muskarcima, a ne neke stvari koje bi se prodavale i kupovale...

FUCK IS EASY, FUCK IS FUNNY, MANY PEOPLE FUCK FOR MONEY...IF YOU THINK THAT FUCK IS FUNNY, FUCK YOURSELF AND SAVE YOUR MONEY..... :D :D :D
koliko je tebi godina :-? :-?
nerko13

Post by nerko13 »

nije mi poznato da je tema moja starost!!!!
ali imam par godina na rebrima, ako te to bas zanima..
karanana

Post by karanana »

Cuj jesu li lake? Pa jarane ne ides tamo da se muntas, izlazis i furas sa trebama danima. Fakat ne razumijes pojam sex-turizma. hahaha, vidi njega on bi se muntao s trebama. zao mu para.
ifbbpro

Post by ifbbpro »

ovako.. jaran od jarana je bio tamo.. (ako ne laze za sve, ali ne vjerujem).. uglavnom prica je sljedeca:
Koke su pravo jeftine! Znaci za nekih 10-15 eurica imas 3-4 cure cijelu noc.
Jeftine samo tako. Kondom obavezan.
I nemojte ni pomisljati na bilo kakav vid droge, ako vam nadju samo travu posljedice su katastrofalne.. bukvalno mozete dobiti smrtnu kaznu, mozda zvuci malo smijesno ali tako se prica. Znaci drogu zaboravite tamo (ako je neko konzumira).
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ja sam još čuo da su sa desne strane ulice žene a sa lijeve muške žene, te se nemoj zeznut :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

DaysleepeR wrote:Ja sam još čuo da su sa desne strane ulice žene a sa lijeve muške žene, te se nemoj zeznut :D
:lol:
Post Reply