Da li je iko gledao ovaj film? Ja sam ga dva puta pregledao (iako oko 3 sata traje), sigurno je jedan od najboljih ratnih filmova, ako ne i filmova uopće, koji je ikada urađen. Veoma uzbudljiv i nevjerovatno neizvjestan, a radnja se odvija za vrijeme Korejskog rata gdje se dvojica braće sasvim slučajno nađu u središtu tog strašnog sukoba i zatim bivaju prisiljeni da u njemu i učestvuju. Oni u početku uopće i ne shvataju zbog čega se ratuje, samo im je u cilju da jedan drugog štite ( pogotovo ovaj stariji mlađeg), ali gdje ipak u toku vremena i nekih dešavanja ta njihova međusobna odanost i ljubav upadaju u iskušenja, sve se odvija veoma potresno i brutalno ali i uz (ne baš česte) trenutke radosti ... ma nećete se pokajati jer je film mrak!
Ako ga je neko gledao neka napiše kakav komentar,...
http://www.youtube.com/watch?v=jXm-kceK ... L&index=16
Taegukgi Hwinalrimyeo Trailer (Brotherhood)
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Taegukgi Hwinalrimyeo Trailer (Brotherhood)
gledao sam ga ja meni je bio ok
nešto kao korejski saving private ryan ali mnogo bolji
dosta scena mi se urezalo u sjećanje kao ono ubijanje civila koji su bili članovi KP samo zbog pola kile brašna...
nešto kao korejski saving private ryan ali mnogo bolji
dosta scena mi se urezalo u sjećanje kao ono ubijanje civila koji su bili članovi KP samo zbog pola kile brašna...
-
sansun
#3 Re: Taegukgi Hwinalrimyeo Trailer (Brotherhood)
I meni je ta scena upečatljiva ostala, a vjerujem da su se onakve stvari uistinu i dešavale.dosta scena mi se urezalo u sjećanje kao ono ubijanje civila koji su bili članovi KP samo zbog pola kile brašna...