Jel zna neko gdje u Sarajevo ima tae bo ali i za muškarce???
Postojala je mješovita grupa u fitness centru Forma gym u Vilsonovom, koji je vodila Bilsana Bajramovic, ali je ukinut.
Ako neko zna, stvarno bih mu bio zahvalan!!!
Tae bo u Sarajevu
-
newbloke
#2 Re: Tae bo u Sarajevu
a sigurno ima u ovom centralu....FaceOff wrote:Jel zna neko gdje u Sarajevo ima tae bo ali i za muškarce???
Postojala je mješovita grupa u fitness centru Forma gym u Vilsonovom, koji je vodila Bilsana Bajramovic, ali je ukinut.
Ako neko zna, stvarno bih mu bio zahvalan!!!
nazovi pa provjeri....nisam siguran...nisam vidio da ima...al mislim da je to jer jos nisu poceli s tim programima...
-
FaceOff
#3 Re: Tae bo u Sarajevu
Ma vjerujem da ima tamo, ali su im cijene
Zanimalo me takvo nešto u ovim "normalnim" fitness centrima kakav je Forma gym u kojj je bio i muški tae bo, ali ga ukinuše i za muške i za žene.
Zanimalo me takvo nešto u ovim "normalnim" fitness centrima kakav je Forma gym u kojj je bio i muški tae bo, ali ga ukinuše i za muške i za žene.
-
newbloke
#4 Re: Tae bo u Sarajevu
a ne znam, nisam nikad to probao....FaceOff wrote:Ma vjerujem da ima tamo, ali su im cijene![]()
![]()
![]()
sta je to kao neki aerobik? jel to vise za muske? meni se cini da jeste...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#5 Re: Tae bo u Sarajevu
Mislim da ima ima u Dami-ju na Ilidži.
Tae bo je kombinacija pokreta iz borilačkih sportova i plesnih koraka-pokreta. Obično se izvodi uz neku muziku bržeg ritma mada u klubovima koji prakticiraju Tae bo koriste muziku namjenski napravljenu za vježbu(nevezano koje vrste).
Tae bo je kombinacija pokreta iz borilačkih sportova i plesnih koraka-pokreta. Obično se izvodi uz neku muziku bržeg ritma mada u klubovima koji prakticiraju Tae bo koriste muziku namjenski napravljenu za vježbu(nevezano koje vrste).
- Dori
#6 Re: Tae bo u Sarajevu
Bilsana sad radi u Centau za mlade na Ch. Villi
TAE-BO je po rasporedu utorkom u 19:30 i petkom u 19:00
Cijena 35.00 KM mjesecno (plus 50 KM da se uclanis)
-
FaceOff
#7 Re: Tae bo u Sarajevu
E baš ti hvala na informaciji.Dena wrote:Bilsana sad radi u Centau za mlade na Ch. Villi
Jel znaš ima li i mješovita grupa, odnosno treniraju li i muški, kao što je bilo u Formi Gym???