Molio bih Irenu Solarisa Stelu i ostale analitičare i dramatičare
Hvala
Sta ti ti znaci??? Ti kao pametan ko' pcelica pa sve znas i ko je cetnik i koje nacionalista... Sta se tebe tice ko je cetnik , a ko nije. Cetnik ppa sta ????? Dokle ce te prozivati druge, sta vam smeta Tadic ????imigrant wrote:jedan je malo vise a jedan je malo manje nacionalista...
da ne kazem cetnik.
![]()
![]()
eto tu je sukob
pa zato sto je Cccetnik a ppredsjednik dddrzaveZenga wrote:Cetnik ppa sta ????? Dokle ce te prozivati druge, sta vam smeta Tadic ????
nije nego cetnikgavrilo wrote:cetnik? prpadnik jedne cete ili sta?
gavrilo wrote:da li to znaci ako sam ja srbin da sam permanentno cetnik?
Evo malo oldschool nacionalizma, sad pocinje...Zenga wrote: Sta ti ti znaci??? Ti kao pametan ko' pcelica pa sve znas i ko je cetnik i koje nacionalista... Sta se tebe tice ko je cetnik , a ko nije. Cetnik ppa sta ????? Dokle ce te prozivati druge, sta vam smeta Tadic ????
Joj tebe care, pa nije generalizacija kad frajer proziva 1 lika, i to jos politicara ! Nije niko tebe prozvo, a i nece vjerovatno ako to ne zasluzis, a za to se valja potrudit.gavrilo wrote:manijace eto vidis u tome je problem. smeta mi ta generalizacija...![]()
billy ma nisam te ni optuzio...
Ma kakva odsteta, i da hoce nemaju cime platit, bijeda ljudi ko i mi. Doduse mogli bi nam poslat par hiljada Yuga...sport billy wrote:Kostunica u Srbiji ne uziva ni 5 % podrske birackog tijela, ali se drzi na vlasti uz pomoc satelita i G 17
a ovo za odstetu, da bogda sceri....
Hrvatska DA, al ne znam za sta NATO treba da plati, u BiH je intervenisao u skladu sa poveljom i relevantnim rezolucijama UN.gavrilo wrote:kostunica polako pokazuje svoje pravo lice. mnogo ljudi je razocarao![]()
a sto se tice odstete, pa treba da je isto hrvatska i nato plate... zar ne?
kako nekoga Kostunica moze razocarati, kad se vec u startu pokazao kao ultra-ortodoksni desnicar i zastupao profasisticke ideje nesto poput Zirinovski lightgavrilo wrote:kostunica polako pokazuje svoje pravo lice. mnogo ljudi je razocarao![]()
a sto se tice odstete, pa treba da je isto hrvatska i nato plate... zar ne?
Kostunica je mozda razocarao glasace u Srbiji bas zato jer nije bio dovoljno veliki fasista, pogledaj koliko ih glasa za one radikale, a njima je samo NSDAP ravan ( i to je pod znakom pitanja ).sport billy wrote:kako nekoga Kostunica moze razocarati, kad se vec u startu pokazao kao ultra-ortodoksni desnicar, nesto poput Zirinovski lightgavrilo wrote:kostunica polako pokazuje svoje pravo lice. mnogo ljudi je razocarao![]()
a sto se tice odstete, pa treba da je isto hrvatska i nato plate... zar ne?![]()
Koga on moze da razocara i cime???
a ovo za Hrvatsku i NATO ti je bezze poredjenje
si prespavao zadnje desetljece?gavrilo wrote:recite mi zasto scg treba da plati bosni ratnu ostetu?
... molim vas bez osudjivanja da ja podrzavam agresiju i da sam srbocetnik i ne znam ti ni ja vise sta