Tabui od 8 sati i do-edukacije...
- karanana
#26 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ja sam prije par mjeseci na temi gdje su sta rade pitao gdje je biljana i dobio sam sljedeci odgovor od drugog forumasa:
Gđa Biljana je uporedo radila dva posla za jednu platu.
Bila je PP KUCS i vodila je biblioteku KUCS.
Sada vodi samo biblioteku i ima jos malo da dobaci do peMzije
a vidi fakat kako ubaci ono "za bolju buducnost".
sad je jasnije ko je platio interviju. jer nije mi bilo jasno zasto i u koju svrhu bi ona platila da sama sebe promovise.
Gđa Biljana je uporedo radila dva posla za jednu platu.
Bila je PP KUCS i vodila je biblioteku KUCS.
Sada vodi samo biblioteku i ima jos malo da dobaci do peMzije
a vidi fakat kako ubaci ono "za bolju buducnost".
sad je jasnije ko je platio interviju. jer nije mi bilo jasno zasto i u koju svrhu bi ona platila da sama sebe promovise.
Last edited by karanana on 03/01/2014 10:46, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#27 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ja sam intervju povrsno procitao jer ne zelim da dobijem napad ludila ali ovo sto ona govori je direktno promovisanje odakle je doslaultima_palabra wrote:A zato kaže da izborna godina nudi šanse za bolju budućnostStupskaBitanga wrote:Referencu sticala u Avazu i njihovoj TV alfa. Zbrojite 2 i 2 sve ce vam biti jasno
- kritichar
#28 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ljubomorni ste na selmu
- starii
#29 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ova vjerovatno ima platu vecu nego doktor u kcus..a sta ces jos jedan vrli potez nihovog direktor posto je ranije postavio brojne savjetnike poput onog iz kafane..tuga na sto je spao kcusStupskaBitanga wrote:ja sam intervju povrsno procitao jer ne zelim da dobijem napad ludila ali ovo sto ona govori je direktno promovisanje odakle je doslaultima_palabra wrote:A zato kaže da izborna godina nudi šanse za bolju budućnostStupskaBitanga wrote:Referencu sticala u Avazu i njihovoj TV alfa. Zbrojite 2 i 2 sve ce vam biti jasno
- touch brain
#30 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
strasno sam ljubomoran..i ja zelim biti nepismen i biti nesposoban sastaviti jednu smislenu recenicukritichar wrote:ljubomorni ste na selmu
-
StupskaBitanga
#31 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ne samo kcus nego komplet stanje u drzavi je ravno divljem zapadu
Ocekujem da nova glasnogovornica neke drzavne institucije bude Daniella Mijatovic
Mislim pogledajte onu Kristinu iz Sipe nista vrlija od ove
Ocekujem da nova glasnogovornica neke drzavne institucije bude Daniella Mijatovic
-
Naslovnica
#32 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Ne znam za vas, nisam zagorio i tako to, ali me Selma definitivno tjera na razmišljanje...
Ima nešto goruće u sebi...
Ima nešto goruće u sebi...
-
suncokret10
#33 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
pogledaj ko joj je otac i sve će ti biti jasno.StupskaBitanga wrote:ne samo kcus nego komplet stanje u drzavi je ravno divljem zapadu
- kritichar
#34 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
zato ti dangubiš na forumu dok ona radi na dobroj pozicijitouch brain wrote:strasno sam ljubomoran..i ja zelim biti nepismen i biti nesposoban sastaviti jednu smislenu recenicukritichar wrote:ljubomorni ste na selmu
-
sumirprimus
#35 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
jel to ono kad prica o crnjaku nabaci osmjeh na lice,il sta?Svaku informaciju koju prezentiram javnosti pokušavam ublažiti,
bog te molovo koja antireklama...
hahaha bog te molovo al vala bas...onaj nezamjenjivi osjećaj lakoće poslije dobro odrađenog treninga ili trčanja.
-
StupskaBitanga
#36 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
a znam citao samsuncokret10 wrote:pogledaj ko joj je otac i sve će ti biti jasno.StupskaBitanga wrote:ne samo kcus nego komplet stanje u drzavi je ravno divljem zapadu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/636 ... _otac.html
- Suicidal Siberian
#37 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Rokni se guskoleo karan wrote:Tako smjelo izvalit ovoliku količinu besmislica, kontradiktornosti i je zastrašujuće:
za mene rad od osam sati je tabu?????????, jer nije dužina trajanja vremena to što definiše rad, već količina urađenog u datom periodu, s toga je kod mene kvalitet uvijek prije kvantiteta. Poznajem ljude koji se strogo pridržavaju radnog vremena, ali njihov učinak je toliko minoran da je prosto nekada smiješno koliko osoba može biti beskorisna, a toga na žalost kod nas ima malo više.
Kakav je ovo polupismen svijet boze sacuvaj...
Pravi public/media relations manageri su ljudi iz sjene, neprimjetni osim naravno kada se obracaju javnosti. Ova cura radi upravo suprotno, promovira sama sebe (katastrofalno) i time nanosi stetu i los imidz KCUS-u.
Plus jos jedna stvar, radi vise od 8 sati? Seriously? Da je vanredno stanje (ne daj boze) ala prirodne katastrofe, teske nesrece imalo bi smisla.
-
StupskaBitanga
#38 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Jedini P.R je ovdje njen vlastiti da se promovise da se dobro uda tj udomi
-
Bodkin
#39 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
jeben, ali bas jeben pr. dobije prostor da se reklamira na najcitanijem portalu i tako dobro odradi taj pr za sebe da neko otvori temu o njoj i raja se zajebava 
-
costacurta
#40 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
karanana wrote:
ma pogledo sam i to. ne znam, onako....tijelo nije lose, ali meni faca pomalo ohrndana.
Kralj foruma
- seoBIH
#41 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ja bih rado to sve bio na poslu koji ona obavlja i za te paretouch brain wrote:strasno sam ljubomoran..i ja zelim biti nepismen i biti nesposoban sastaviti jednu smislenu recenicukritichar wrote:ljubomorni ste na selmu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#42 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
i Radon plaziStupskaBitanga wrote:Referencu sticala u Avazu i njihovoj TV alfa. Zbrojite 2 i 2 sve ce vam biti jasno
no, kako je znam iz osnovne škole, uzdržaću se
- Suicidal Siberian
#43 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Mislis papansku facucostacurta wrote:karanana wrote:
ma pogledo sam i to. ne znam, onako....tijelo nije lose, ali meni faca pomalo ohrndana.![]()
Kralj foruma!
-
suncokret10
#44 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
ljudi godinama čekaju da dobiju viši čin, a ona redovno svake dvije godine po jedan. još neki dan (SIPA-bosanski FBI) i nagradu dobi, par hiljada markica. na slici sve podobni. čak i geodet iz banovića, glavni inspektor. FBI, povraća mi se.StupskaBitanga wrote:a znam citao samsuncokret10 wrote:pogledaj ko joj je otac i sve će ti biti jasno.StupskaBitanga wrote:ne samo kcus nego komplet stanje u drzavi je ravno divljem zapadu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/636 ... _otac.html
-
StupskaBitanga
#45 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
a o toj referenci u radon plazi necu sto ti kazes ispadamo ovdje ljubomorni i zavidniChmoljo wrote:i Radon plaziStupskaBitanga wrote:Referencu sticala u Avazu i njihovoj TV alfa. Zbrojite 2 i 2 sve ce vam biti jasno
no, kako je znam iz osnovne škole, uzdržaću seneko će reći da sam ljubomoran
Ne zelim da takve reference sticem u zivotu
Bljak
-
StupskaBitanga
#46 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Evo citajte izmedju redova sve vam je receno
http://www.expressmag.ba/intervju/5225- ... -zene.html
http://www.expressmag.ba/intervju/5225- ... -zene.html
-
costacurta
#47 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
Ljankase onako na prvuSuicidal Siberian wrote:Mislis papansku facucostacurta wrote:karanana wrote:
ma pogledo sam i to. ne znam, onako....tijelo nije lose, ali meni faca pomalo ohrndana.![]()
Kralj foruma!
Dojmilo me se:
" i ja ću biti sretna i moći ću da dišem punim plućima, bez smoga."
Ne može ni ona Smoga
- touch brain
#48 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
jasta radi..kritichar wrote:zato ti dangubiš na forumu dok ona radi na dobroj pozicijitouch brain wrote:strasno sam ljubomoran..i ja zelim biti nepismen i biti nesposoban sastaviti jednu smislenu recenicukritichar wrote:ljubomorni ste na selmu
evo imas pozdrav od mene iz daleke jamajke
- uglavnomja
#49 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
a sto ne mogu na rende kora ...
ona radi prekovremeno ...
a sta radi? ceka neciju nesrecu da se slika 2 minute ... jednom u 10-15 dana ...
biljanaaaaa
najbolji pr. jeste i postarija, i nije lijepa i nako ima viska kila, ali ima duse
a ova ohrndana rezimska provka je suplja sa svih strana. heboje jetset i prepisani intervjui holivudskih zvjezdica
ona radi prekovremeno ...
a sta radi? ceka neciju nesrecu da se slika 2 minute ... jednom u 10-15 dana ...
biljanaaaaa
najbolji pr. jeste i postarija, i nije lijepa i nako ima viska kila, ali ima duse
a ova ohrndana rezimska provka je suplja sa svih strana. heboje jetset i prepisani intervjui holivudskih zvjezdica
-
Mlad i Nevin
#50 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui
J... se vi ljumoborni, ovo je žena mojih snova