herkic gdje treba potpisati peticiju?anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ja glasam da prognamo sve ljubitelje i pobornike analnog sexa (to bi se rijesilo jedno 30-40% tema o kojima pricas)
Tabu sex teme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
-
Sarenooka81
#27 Re: Tabu sex teme
Mene je uvijek stid, pricati o tome ili slusati druge.Lucy01 wrote:Postoji li neka tema u vezi sexa o kojoj nerado razgovarate (naravno, licem u lice, ne ovako aMonimno)?
Ako postoji, koja je i zasto vam je tabu?
Ako ne postoji, postoje li ljudi s kojima nerado ili stidljivo pricate o sexu (recimo, braca-sestre, roditelji, nastavnici-profesori...djevojka-zena, momak-muz
)
- anais_nin
kontam da im pocnem prijetiti vrshenjem istog cina nad njimadacina_curica wrote:herkic gdje treba potpisati peticiju?anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ja glasam da prognamo sve ljubitelje i pobornike analnog sexa (to bi se rijesilo jedno 30-40% tema o kojima pricas)
- dacina_curica
sam' nemoj da im se svidi ta ideja....onda ih se bog dragi ne kutarisaanais_nin wrote:kontam da im pocnem prijetiti vrshenjem istog cina nad njima![]()
mozda bude dovoljno
- anais_nin
ili da im pocnem ljubavna pisma pisatidacina_curica wrote:sam' nemoj da im se svidi ta ideja....onda ih se bog dragi ne kutarisaanais_nin wrote:kontam da im pocnem prijetiti vrshenjem istog cina nad njima![]()
mozda bude dovoljno
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
je l' me neko trazhioanais_nin wrote:ili da im pocnem ljubavna pisma pisatidacina_curica wrote:sam' nemoj da im se svidi ta ideja....onda ih se bog dragi ne kutarisaanais_nin wrote:kontam da im pocnem prijetiti vrshenjem istog cina nad njima![]()
mozda bude dovoljno
![]()
![]()
![]()
toga se svi izgleda boje
-
King Kikapu
ja prvo povratim pa dodjem na forum..... ovaj podforummamica 31 wrote:jest brate, meni nekad dodje da povracamdanas wrote:cek da se sjetim rodjo....pitt wrote:jel rece forum ili podforum:D:D
prezivjeli smo kukanje sto ona ne da u guzu; qurtze od 20 cenata; vako i nako lizanje; drkanje; nedojebane sto bi u troje; i one sto se loze na svrsavanje curama po faci; uloske sto se peru; proljeve (kao i snosaje) za vrijeme menstruacije; mirise vaginalnih iscjedaka i okuse sperme; gutacice i negutacice; gelove i kurtone sa specijalnim svojstvima...
pa eto, dao bog, prezivjet cemo valjda i vaginalne prdeze...
- anais_nin
ne daji im motivacije, ko da gledam sad ce tema o povracanju tokom ili nakon sexaKing Kikapu wrote:ja prvo povratim pa dodjem na forum..... ovaj podforummamica 31 wrote:jest brate, meni nekad dodje da povracamdanas wrote: cek da se sjetim rodjo....
prezivjeli smo kukanje sto ona ne da u guzu; qurtze od 20 cenata; vako i nako lizanje; drkanje; nedojebane sto bi u troje; i one sto se loze na svrsavanje curama po faci; uloske sto se peru; proljeve (kao i snosaje) za vrijeme menstruacije; mirise vaginalnih iscjedaka i okuse sperme; gutacice i negutacice; gelove i kurtone sa specijalnim svojstvima...
pa eto, dao bog, prezivjet cemo valjda i vaginalne prdeze...
- danas
e, bilo je i tih slika...anais_nin wrote:ne daji im motivacije, ko da gledam sad ce tema o povracanju tokom ili nakon sexaKing Kikapu wrote:ja prvo povratim pa dodjem na forum..... ovaj podforummamica 31 wrote: jest brate, meni nekad dodje da povracam![]()
![]()
![]()
- zena21
ja nisam imala tiJeh problema, tako da ne bih diskutovalaHarrys wrote:zena21 wrote:ih... treba biti frajer pa priznatiHarrys wrote:Evo,recimo,niko ne prica o corku osim mene.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nesto i frajerice izbjegavaju tu pricu,
valjda misle da mogu biti krive sto visuljak visi.
![]()
-
MadamPiaNo
Sex nije taboo tema 
- anais_nin
a ni s Herkamascorpion7 wrote:Ma ja sam od " vajkada" govorio ko nece i ne voli da prica o supku,poljubi i ostavi:D:D
...nema tabu teme sa hercegovcima
:D
p.s. moj odgovor se odnosio na generalnu pricu o sexu....o detaljima licnih iskustava (osim s doticnim) samo sa najblizim prijatelij(ca)ma