Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako, kupujem auto koje nije registrovano odnosno nema tablica, auto se nalazi 80km od mog grada, sada kad ja kupim to auto, da li ga moram registrovati u svom gradu, kako ga dovuć do svog grada bez tablica i koliko se one čekaju odnosno za koliko budu gotove ?
izvadis probne tablice(imas na 3 dana oko 50km - treba dan dva za ovo u gradu gdje ti je auto locirano), ako je novo auto moze ti i prodavac to odraditi.
Ovako, kupujem auto koje nije registrovano odnosno nema tablica, auto se nalazi 80km od mog grada, sada kad ja kupim to auto, da li ga moram registrovati u svom gradu, kako ga dovuć do svog grada bez tablica i koliko se one čekaju odnosno za koliko budu gotove ?
Hvala unaprijed.
registrujes ga gdje imas prebivaliste a sto se tice tablica uzmes probne na 3 dana to te kosta 50 km,ili ides na varijantu da uplatis punu registraciju a posto ona ne moze odmah da bude uplatis dodatnih 5 km i dadnu ti probne tablice!!!al ovo zi se sve razlikuje od kantona do kantona ovo u sarajevskom mozes odraditi..a odakle se auto dovlaci ako nije tajna
Ja sam blizu travnika, a hocu ici po auto u zepce, znači najbolje mi je otići u mup u mom kantonu kupiti neke probne tablice, zatim otići po auto i kad se vratim predati za pravu registraciju, a voziti na ovim probnim dok prave ne budu gotove, jesam li dobro shvatio ?
SuperNova232 wrote:Ja sam blizu travnika, a hocu ici po auto u zepce, znači najbolje mi je otići u mup u mom kantonu kupiti neke probne tablice, zatim otići po auto i kad se vratim predati za pravu registraciju, a voziti na ovim probnim dok prave ne budu gotove, jesam li dobro shvatio ?
ne mozes bez papira nista odratii,najbolji bi bilo taj covjek sto ti prodaje table da ti on izvadi probe jer se moraju ovjeravati kopije svih papira u opstini predpostavljam da je auto iz uvoza,i najbolje zi je otici u neko agenciju koja se bavi registracijom vozila da vam oni to zavrse!!!ako nista uzmes neke tablice stare ili zollovke i lagano preko preko zenice do viteza nece te niko zaustavit
SuperNova232 wrote:Ja sam blizu travnika, a hocu ici po auto u zepce, znači najbolje mi je otići u mup u mom kantonu kupiti neke probne tablice, zatim otići po auto i kad se vratim predati za pravu registraciju, a voziti na ovim probnim dok prave ne budu gotove, jesam li dobro shvatio ?
ne mozes bez papira nista odratii,najbolji bi bilo taj covjek sto ti prodaje table da ti on izvadi probe jer se moraju ovjeravati kopije svih papira u opstini predpostavljam da je auto iz uvoza,i najbolje zi je otici u neko agenciju koja se bavi registracijom vozila da vam oni to zavrse!!!ako nista uzmes neke tablice stare ili zollovke i lagano preko preko zenice do viteza nece te niko zaustavit
pod 1-pravopis nula bodova-zi je otici u neko agencija,pod 2-bas si pametan i dobar savjet dajes,da prikaci zoll tablice i da ga nece neko zaustaviti.pametnjakovicu glupi. u zdk kantonu je pametna policija,skolovana,nije romanijska,ona bas zakva auta zaustavlja.cuj stavi zoll tablice nece te niko zaustaviti,heheheheheh,ja glupsona majko draga