Tablet je extra,podesio sam ga u totalu,a i kod mene je doslo sve instalirano,skype,twitter,youtube,itd...Extra je.
Samo sto je meni baterija radila oko 2h,ali nisam podesavao osvetljenje,najvise multimedij gledao.
Znci,kada "kazem",da je doslo dooosta toga instalirano,a mnogi na net_u pisu,kako dobijete kada kupite nov uredjaj,"goli android",sa par aplikacija-nije tacno! Znaci,kada prvi put ukljucite uredjaj,mozda mnogi nisu to odradili,uredjaj vam nudi podesavanja,i izmedju toga podesavanja nudi vam opciju da instalirate aplikacije,bez obzira sto niste povezani na net-u mom slucaju,ja kada sam prvi put jucer ukljucio tablet,kada sam dosao kuci,nisam odmah spojio na net,jer sam ta podesavanja odradio,i na kraju vidim da ima i nas jezik,i tada mi je ponudio opciju da instaliram aplikacije,sto sam ucinio,i "on je automatski",instalira mnogo toga,tako da uopste nemam potrebe sa net_a skidati bilo sta vise-cak ima i igrica angry birds,karte,itd,itd,browseri,notesi,svega!
Jedino sto sam jucer trazio malo vise po netu je malo drugacija verzija flash playera,jer uz uredjaj vam instalira ovu zadnju oficijelnu verziju za android uredjaje,koja je 11.1......,i vise nema flash verzija,to je zadnja verzija ,"po njima",koja je zaista losa verzija ,puna bug_a,itd,tako da sam trazio po netu rjesenje,i na kraju,pronasao. Skinuo druugu verziju,jos noviju,koja sada radi perfektno!
Ovo pisem za one koji mozda ne znaju,a zele da kupe,ili ce kupiti ubrzo,zavisi gde i kupujete,dakle ih nabavljaju,ovaj kod mene se uvozi iz Hrvatske,i zaista sve sam dobio "u njemu",i vise od ocekivanog,na nasem jeziku,itd,itd...
Pozdrav.