Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Moderator: anex
- JThomas
#26 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
doktoru, bolan, doktoru.
-
dorkcic
#27 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Ne znam ništa o ovim lijekovima, ali pitaću te jesi li probao sa ginkgo bilobom? Ima kod nas u apotekama raznih preparata na bazi ginkga, zdravi i sigurni za uzimanje za bilo koga. Meni je jako pomagao dok sam studirala, uzmem jednu tableticu ujutro i sigurno sam 6-7 sati mogla da učim bez problema. Treba dati šansu i tim biljnim preparatima.
-
[o-O]
#28 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Kakve bilobe bona, hoče čovjek da se lupi ko insan, neće da gricka neka korjenja 
- insomnia78
#29 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
[o-O] wrote:Kakve bilobe bona, hoče čovjek da se lupi ko insan, neće da gricka neka korjenja
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- motorna_pila
#30 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
E Francuz, nemoj se ranjavat, ba.insomnia78 wrote:Kak'e tablete ba
Navuci se na koks
Mojne bit klosar
Da vidis onda koncentracije
PS: nemoj reci da ti ovo treba da bi mogo uciti za faks da se ranim odmah
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Et, nemoj zbog mene rukom na sebe...
Kažu da je dobra stvar, ovaj Adderall, pa rekoh treba ga probat, sta fali?
Inače imam strašnih problema sa motivacijom i koncentracijom, treba mi nešto da me pogura
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- motorna_pila
#31 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Ima li ove dijaspore iz USA da nešto napiše kako.se može doći do ADDERALLA???
Svi se usutili, sta je ovo?
Svi se usutili, sta je ovo?
- motorna_pila
#32 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Jel iko ima iskustva sa narucivanjem preko ovog sajta?
http://www.meds-easy.cc/buy_online/anti ... ovina.html
Moze li se fakat naruciti ili je ovo patka?

http://www.meds-easy.cc/buy_online/anti ... ovina.html
Moze li se fakat naruciti ili je ovo patka?
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#33 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina?
Šta li tebe natjera da tek nakon četiri godine progovoriš na ovom forumu?dransy wrote:Izvini ali u velikoj si zabludi. Medicina odnosno ovaj "lijek" je 100% cisti amphetamine, potpuno hemijski i u svakom drugom smislu identican onome sto se na ulici prodaje kao droga "speed", isti onaj zbog kojeg milioni ljudi u svijetu borave u komunama u pokusaju da se "skinu". Stvarno mi nije jasno koliko nebrizan i kratkovidan moras bit da preporucis ovo bilo kome, pogotovo djetetu. Mogu ti samo predloziti da istrazis o Amphetaminu i njegovom uticaju na organizam, pogotovo na mozak u razvoju. Nadam se da ces promijeniti misljenje
-
staradis
#34 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
jel imas ti neku dijagnozu il bi ti to onako na svoju ruku?
- motorna_pila
#35 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Na svoju ruku idem.staradis wrote:jel imas ti neku dijagnozu il bi ti to onako na svoju ruku?
- Edin H.
#36 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Posto je bijelo? 
-
staradis
#37 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Posto ides na svoju ruku molim te sto prije da ih pijes jedva cekam efekte xD koji si ti kloc
-
dorkcic
#38 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Zato ti i kažem onda, baš zato što ideš na svoju ruku bolje pokušaj s biljnim tabletama ili dodacima prehrani, pitaj u apoteci šta najjače imaju za koncentraciju bez recepta da se može uzeti, jer se ne treba igrati sa hemijom bez konsultacije s doktorom. A ako ti zaista treba nešto jako, pa sigurno i kod nas ima tih lijekova koje ti hoćeš, pod drugim nazivom ali sa skoro ili potpuno istim sastavom. A jedino doktor može znati koji.motorna_pila wrote:Na svoju ruku idem.staradis wrote:jel imas ti neku dijagnozu il bi ti to onako na svoju ruku?
Druga stvar je ako zaista tražiš nešto da se lupiš na šta neki ovdje sumnjaju.
- Ciprol
#39 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
potraži gdje Ginseng, pusti hemiju.
-
[o-O]
#40 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Znaci, moderni izraz za lupanje je postao, oću da se koncentrišem, ono več zamišljam lika, kljuca, puko se ko lajsna, i na pitanje šta radi, odgovara, KONCENTRIŠEM SE JAJANE 
- motorna_pila
#41 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Nemojte mi moralisati sta je ispravno,a sta ne. Fino sam pitao pa bih volio datemu usmjerimo kako dobiti ove lijekove.
Zato sam je i postavio.
Budite mi pozdravljeni.

Zato sam je i postavio.
Budite mi pozdravljeni.
- Leons
#42 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Nemoj se ljutiti, ali ja ti stvarno ne bi preporucio da uzimas Adderall ili Ritalin.
Istina je da te DROGE mogu da te motovisu, pomognu da se skoncentrises ali kod 90% konzumenata uvijek ostavljaju posljedice.
Nakon konzumacije aderala(tesko je pogoditi dozu) gubis apetit i tecnost, a upravo nakon uzimanja moras jesti i piti a to ti neće biti lako. Nećeš moći dobro spavati. Aderal je stvarno jak i možeš na njemu biti fokusiran i u pokretu sigurno 48 sati te kad prestane djelovati bukvalno doživiš kolaps. Ako ga uzmes na prazan stomak efekt je jači. Neki ljudi se dosta znoje zbog njega.
Ono što je najgore Adderall stvara vrlo jaku ovisnost . Mislim da je Ritalin samo za nijansu bolji i sigurniji.
Možeš uzeti A ili R , nije smak svijeta ali budi oprezan i nemoj da te ponese euforija.
Ako si se baš zainatio da uzmeš nešta onda ti preporucujem Modafinil.
Prosurfaj netom i informisi se o tome.
Istina je da te DROGE mogu da te motovisu, pomognu da se skoncentrises ali kod 90% konzumenata uvijek ostavljaju posljedice.
Nakon konzumacije aderala(tesko je pogoditi dozu) gubis apetit i tecnost, a upravo nakon uzimanja moras jesti i piti a to ti neće biti lako. Nećeš moći dobro spavati. Aderal je stvarno jak i možeš na njemu biti fokusiran i u pokretu sigurno 48 sati te kad prestane djelovati bukvalno doživiš kolaps. Ako ga uzmes na prazan stomak efekt je jači. Neki ljudi se dosta znoje zbog njega.
Ono što je najgore Adderall stvara vrlo jaku ovisnost . Mislim da je Ritalin samo za nijansu bolji i sigurniji.
Možeš uzeti A ili R , nije smak svijeta ali budi oprezan i nemoj da te ponese euforija.
- motorna_pila
#43 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Hvala ti na savjetu. Cijenim ovo jer si mi baš dobro objasnio neke stvari, mada sam ja i svjestan toga.Leons wrote:Nemoj se ljutiti, ali ja ti stvarno ne bi preporucio da uzimas Adderall ili Ritalin.
Moj problem je ustvari takve prirode da ne znam kako da nabavim Adderall, nema ga u BIH , SAMO u Sloveniji, u EU, i u Americi.
To je bezveze. Još tamo ide ba recept .... Kako ću ja sa svojim kantonalnim osiguranjem dobit Aderall na recept???
Još u Sloveniji...
-
forel
#44 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
motorna_pila wrote:Nemojte mi moralisati sta je ispravno,a sta ne. Fino sam pitao pa bih volio datemu usmjerimo kako dobiti ove lijekove.
Zato sam je i postavio.
Budite mi pozdravljeni.![]()
![]()
Uzimanje bilo kakvog ljeka bez prijedloga doktora je ravno unistavanju vlastitog organizma, druga stvar istoimene lijekove koriste studenti koji ju koriste ne kao sredstvo za pojacanje mozdane funkcije, nego doslovno za odrzavanje u budnom stanju.Da te jos napomenem, lijek da bi narucio s vana i da bi usao u drzavu moras imat validan recept ljekara u suprotnom zapravo cinis krivicno djelo.Te lijekove takodzer odkupljuju ''kuhaci'' amfetamina, koji drobe te lijekove i dodaju jos opojna sredstva i proizvode drogu.U SAD mozes dobit jednu tablu tih tableta ne 10 dana, i opet svaki 10 dana mozes doci po novu.Ljekovi su za razliku od nas u SAD pod lupom, i cim dolazis precesto pod lupom si policije.
Ti u biti ne bolujes ni od cega, nego trazis ljekove koji ti mogu nastetit, k tome pokusavas da saznas kako narucit lijekove koji ''uveliko'' ucestvuju u proizvodnji opijata...moderatori pod kljuc podhitno.
- Leons
#45 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Nije bas tako strasno ko sto vi pricate.
Nece umrijet jbt , milioni ljudi dnevno uzimaju slicne lijekove, od 7 do 77.
Moze ostaviti posljedice ako bude konzumirao mozda svake sedmice bar godinu dana, inace mu nece biti nista, jedino sto moze razviti psiholosku ovisnost jer je stvar dobra, tjera te da budes produktivan a to je fin osjecaj.
Mozes kod nas u apotekama nabaviti Piracetam(u ex-yu pod nazivom Oikamid). To ti je nootropik(smart drug/social drug).
Psihostimulans, nema nikakvih negativnih efekta, bar se ne zna za njih.
Bolje ces uciti i bit ces drustveniji,kreativniji,samopouzdaniji i elokventniji. Ustvari, ima pozitivne efekte - obnavlja mozdane stanice i poboljsava memoriju .
treba ti recept, reci da ti je baka imala mozdani.
Moze ostaviti posljedice ako bude konzumirao mozda svake sedmice bar godinu dana, inace mu nece biti nista, jedino sto moze razviti psiholosku ovisnost jer je stvar dobra, tjera te da budes produktivan a to je fin osjecaj.
Mozes kod nas u apotekama nabaviti Piracetam(u ex-yu pod nazivom Oikamid). To ti je nootropik(smart drug/social drug).
Bolje ces uciti i bit ces drustveniji,kreativniji,samopouzdaniji i elokventniji. Ustvari, ima pozitivne efekte - obnavlja mozdane stanice i poboljsava memoriju .
- JThomas
#46 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
nije slučajno ni da treba recept, ni ono "držati van dohvata djece".
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#47 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Ja nemam posljedica, pijem 4 godine.
-
forel
#48 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Leons wrote:Nije bas tako strasno ko sto vi pricate.
I heroin e tjera da ''letis'' jel i on dobar?Pobogu ljudi...pobogu cirkusa...
- Leons
#49 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Pa u tom kontekstu sam i mislio. Poslije Aderalla se covjek fino osjeca, ljudi vole fine osjecaje, pa je lako postati ovisan o njima.forel wrote:Leons wrote:Nije bas tako strasno ko sto vi pricate.
- motorna_pila
#50 Re: Tablete za koncentraciju - kupovina psihostimulansa?
Hoćeli iko napisati kako sr može nabaviti Adderall??Leons wrote:Pa u tom kontekstu sam i mislio. Poslije Aderalla se covjek fino osjeca, ljudi vole fine osjecaje, pa je lako postati ovisan o njima.forel wrote:Leons wrote:Nije bas tako strasno ko sto vi pricate.
Hvala.