Tablete i marihuana u trudnoci
Moderator: anex
-
eellmiccaaaa
#1 Tablete i marihuana u trudnoci
Imam jedan veeliki problem, ulazim u 9. mjesec trudnoce.. prije trudnoce sam svakodnevno konzumirala raznorazne opijate..medjutim kako prva 2/3 mjeseca nisam ni znala da sam trudna, nastavila sam sa konzumiranjem raznoraznih tableta, marihuana, alkohol, speed itd.. Mislila sam da cu prestati onog trena kad sam saznala da sam trudna, ali nazalost nisam. Nedavno sam isla na ultrazvuk doktor kaze da je s bebom sve uredu. Stomak mi je poprilicno mali za 9. mjesec.. Ali ja i dalje svakodnevno pijem tablete kao sto su tramadol, apaurini, xaloli i sl. Problem je sto ih ne pijem u malim kolicinama i sto odjednom popijem dosta tableta.. Uz to konzumiram marihuanu svaki dan, alkohol povremeno. Zanima me da li ce to sve imati uticaja na zdravlje djeteta kada se rodi, te sta je sve moguce da se desi. Sumnjam da se djetetu sad nesto moze desiti, s tim da se za manje od mjesec dana trebam poroditi. Da li je moguce da je s bebom zaista sve uredu, kao sto mi je doktro rekao? Da li je imao neko slicnih iskustava?
- Ludzak
#2 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
pa naravno da ce imati uticaja. I pored saznanja da si trudna ti i dalje pocela konzumirat te gluposti. Meni je fakat tesko povjerovat u tu tvoju pricu.
Last edited by Ludzak on 18/08/2013 21:25, edited 1 time in total.
-
Nuken
#3 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
tramadol, apaurini, xaloli i sl. Problem je sto ih ne pijem u malim kolicinama i sto odjednom popijem dosta tableta.. Uz to konzumiram marihuanu svaki dan, alkohol povremeno.
Ni cigarete se ne preporučuju u trudnoći,a kamoli ovo sve sto si ti nabrojala.
Kakav je to doktor koji te nije ozbiljno upozorio,jer mnoge patološke promjene na fetusu ne mogu se zapaziti običnim ultrazvukom.
Ni cigarete se ne preporučuju u trudnoći,a kamoli ovo sve sto si ti nabrojala.
Kakav je to doktor koji te nije ozbiljno upozorio,jer mnoge patološke promjene na fetusu ne mogu se zapaziti običnim ultrazvukom.
-
eellmiccaaaa
#4 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Vjeruj... Da nije ovakva situacija ne bih sigurno otvarala ovu temu na forumu.. Zanima me misljenje drugih...Ludzak wrote:![]()
![]()
pa naravno da ce imati uticaja. Al ja bas nemogu povjerovat u tu tvoju pricu.
- manekenka u penziji
#5 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Samo tako nastavi, ima da ti beba bude navucenija od tebe. Bože dragi, ko sve djecu dobije...
-
eellmiccaaaa
#6 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
manekenka u penziji wrote:Samo tako nastavi, ima da ti beba bude navucenija od tebe. Bože dragi, ko sve djecu dobije...
-
eellmiccaaaa
#7 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
manekenka u penziji wrote:Samo tako nastavi, ima da ti beba bude navucenija od tebe. Bože dragi, ko sve djecu dobije...
Last edited by eellmiccaaaa on 18/08/2013 21:33, edited 1 time in total.
- Ludzak
#8 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Svacega u Bozijoj basti ima. Katastrofa stvarno.manekenka u penziji wrote:Samo tako nastavi, ima da ti beba bude navucenija od tebe. Bože dragi, ko sve djecu dobije...
- graue_maus
#9 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
- Ludzak
#10 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Da li iskreno zelis da rodis to dijete?
- pussysmoke
#11 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Koliko je tebi godina?eellmiccaaaa wrote:Zanima me misljenje drugih...
-
eellmiccaaaa
#12 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Ja se osjecam skroz ok, uopste i ne osjetim trudnocu.. Samo me zabrinjava da li ce dijete imati neke velike posljedicegraue_maus wrote:ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
- manekenka u penziji
#13 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Ja kad čujem ovakve "majke" odmah se sjetim parova koji ne mogu imati bebu. To sto ona radi svom djetetu ja ne bih ni životinji uradila.Ludzak wrote:Svacega u Bozijoj basti ima. Katastrofa stvarno.manekenka u penziji wrote:Samo tako nastavi, ima da ti beba bude navucenija od tebe. Bože dragi, ko sve djecu dobije...
- Sirri
#14 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Čitam i ne vjerujem. Izvini molim te, ali stvarno ne mogu da vjerujem da si ozbiljna. Konzumiraš redovno marihuanu u kasnoj trudnoći, pored toga i alkohol, a ultrazvuk pokazao da je sve uredu? 
- Ludzak
#15 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
cim ti ne osjetis trudnocu i ne raste ti stomak, to nije u redu pa nek doktor prica sta hoce.eellmiccaaaa wrote:Ja se osjecam skroz ok, uopste i ne osjetim trudnocu.. Samo me zabrinjava da li ce dijete imati neke velike posljedicegraue_maus wrote:ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
- manekenka u penziji
#16 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Kako se neće osjećati okej kad je sretnija nego dino dvornik onomad
- anonimnaosoba
#17 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
sherbett wrote:da li ti stvarno želiš čuti mišljenje drugih?
Kad bi čula moje, završio bih u zatvoru, a ne u Banovićima
- graue_maus
#18 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
to se nikad ne zna , pogotovu te psihicke,one se vide tek nakon poroda.......eellmiccaaaa wrote:Ja se osjecam skroz ok, uopste i ne osjetim trudnocu.. Samo me zabrinjava da li ce dijete imati neke velike posljedicegraue_maus wrote:ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
- pirmin
#19 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Neki se muce godinama da dobiju toliko zeljeno dijete, nema sta ne poduzimaju a idioti opet,
kako rece jedan njemacki satiricar...dovoljno je da se pogledaju i par djece- ni krive, ni duzne...je tu.
Nadam se da se radi o klasicnom spamanju.
Inace...
kako rece jedan njemacki satiricar...dovoljno je da se pogledaju i par djece- ni krive, ni duzne...je tu.
Nadam se da se radi o klasicnom spamanju.
Inace...
-
eellmiccaaaa
#20 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
stomak mi raste al to je minimalno. usla sam u 9 mjesec, udebljala sam se svega 3/4 kile... Relativno mi je jako mal stomak u odnosi na mjesec u kojem sam.. Osjetim mrdanje bebe, ali ja na sebi ne osjecam nikakve promjene velikeLudzak wrote:cim ti ne osjetis trudnocu i ne raste ti stomak, to nije u redu pa nek doktor prica sta hoce.eellmiccaaaa wrote:Ja se osjecam skroz ok, uopste i ne osjetim trudnocu.. Samo me zabrinjava da li ce dijete imati neke velike posljedicegraue_maus wrote:ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
-
eellmiccaaaa
#21 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
otvorila sam ovu temu da bi mi neko dao neko konkretno misljenje, nemam nista od tih vasih ironicnih komentarasherbett wrote:kako slatko! ne osjećaš nikakve promijene u 9. mj. trudnoće![]()
samo 3-4 kg..koliko ti plod teži? pola kile?
- Sirri
#22 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Šta je s bebinim ocem? Je l' ti on nabavlja marihuanu?eellmiccaaaa wrote: otvorila sam ovu temu da bi mi neko dao neko konkretno misljenje, nemam nista od tih vasih ironicnih komentara
- pussysmoke
#23 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Nisu valjda oboje ograničeni.Sirri wrote:Šta je s bebinim ocem? Je l' ti on nabavlja marihuanu?eellmiccaaaa wrote: otvorila sam ovu temu da bi mi neko dao neko konkretno misljenje, nemam nista od tih vasih ironicnih komentara![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#24 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Ako ne trollaš, a trollaš, ubij se.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#25 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
tacno takoleet wrote:Ako ne trollaš, a trollaš, ubij se.