Tablete adipex?
- insomnia78
#26 Re: Tablete adipex?
Kakve veze ima moje dijete sa tvojim pokudajem da naguzis neku debelu ljanksase?
Nek malo probusi kasiku i digne guzicu pa joj nece trebati amfetamin
Nek malo probusi kasiku i digne guzicu pa joj nece trebati amfetamin
- Njanjavi
#27 Re: Tablete adipex?
Djevojku ni ne znam licno pacenice jadni.
To ako bi ti zauzeo se za nesto samo jer bi dobio parce vagine je tvoj pacenicki problem i stanje uma, moj jok.
I sto ne bi imalo veze, pa bolest je funny po vasem, ono sta fali malo se smjeskat i bubat retardirane komentare na osnovu toga
To ako bi ti zauzeo se za nesto samo jer bi dobio parce vagine je tvoj pacenicki problem i stanje uma, moj jok.
I sto ne bi imalo veze, pa bolest je funny po vasem, ono sta fali malo se smjeskat i bubat retardirane komentare na osnovu toga
- insomnia78
#28 Re: Tablete adipex?
Ni e znas je licno ali si u stanju zbog nje pozelit bolest mom djetetu?
- insomnia78
#29 Re: Tablete adipex?
U usta te jebem ta seljacka pogana
-
Naslovnica
#30 Re: Tablete adipex?
Koliko kilograma treba da smrša i za koji vremenski period?
- Njanjavi
#31 Re: Tablete adipex?
Ko ti ba zeli bolest djetetu??
Fakat glupnes danas il ti toliko shishke ometaju vid
Rekoh i ponovicu jos jednom, KAD ti se djete razboli, a neminovno je da hoce katkad, to je cinjenicno stanje, realno.
Javni nam da se malo shalimo na osnovu toga, cisto ovako kako se ti sprdas sa bolescu i stanjem ove djevojke.
Ne vidim u cemu je problem.
Ne pozeljeh ti djetetu bolest, samo bi se malo salio sa tim kad se desi.
Halali im funny like that, just like you
Fakat glupnes danas il ti toliko shishke ometaju vid
Rekoh i ponovicu jos jednom, KAD ti se djete razboli, a neminovno je da hoce katkad, to je cinjenicno stanje, realno.
Javni nam da se malo shalimo na osnovu toga, cisto ovako kako se ti sprdas sa bolescu i stanjem ove djevojke.
Ne vidim u cemu je problem.
Ne pozeljeh ti djetetu bolest, samo bi se malo salio sa tim kad se desi.
Halali im funny like that, just like you
- irac300
#32 Re: Tablete adipex?
Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć. Ako ne možeš pomoći, onda ne seri drugima, i ne glumi uvrijeđenu mladu, šta si tražio, to si i dobio!
- Njanjavi
#33 Re: Tablete adipex?
Neam pojma kralju samo me poznanica, cija je to drugarica upitala i zamolila da pronjuskam ima li gdje u Bosni nac te tablete.Naslovnica wrote:Koliko kilograma treba da smrša i za koji vremenski period?
Detalje i te stvari fakat ne znam nit sam ispitivao.
Cura je i prije valjda pila te tablete, sad je samo frka ne moze ih nac i to je to.
Jebote ispade tema laselamet.
A i ja glupan ovde pitam bezze.
- insomnia78
#34 Re: Tablete adipex?
Sta je bilo oko? Mora dai ti tezis tonu?irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć. Ako ne možeš pomoći, onda ne seri drugima, i ne glumi uvrijeđenu mladu, šta si tražio, to si i dobio!
-
Fudo387
#35 Re: Tablete adipex?
Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
I ovo spominjanje njegove djece jeste krkanluk, kao uostalom i sama tema.
Jebo te, koliko lud trebas biti da javno trazis nesto sto je ilegalno, a ilegalno je jer postoji more razloga za to, i jos to
za neku zenu koja je bolesna?
Svasta.
-
Naslovnica
#36 Re: Tablete adipex?
Ma čisto te pitam jer sam ja prije skoro 18 mjeseci trebao na barijatrijski zahvat, dobio zadatak od hirurga da moram smršati min 10kg za 2 mjeseca, ja smršao 15, na operaciju nisam ni otišao. Bez llijekova. Zato pitam koliko i do kada. Kao prvo, neka ukine ugljikohidrate iz ishrane.Njanjavi wrote:Neam pojma kralju samo me poznanica, cija je to drugarica upitala i zamolila da pronjuskam ima li gdje u Bosni nac te tablete.Naslovnica wrote:Koliko kilograma treba da smrša i za koji vremenski period?
Detalje i te stvari fakat ne znam nit sam ispitivao.
Cura je i prije valjda pila te tablete, sad je samo frka ne moze ih nac i to je to.
Jebote ispade tema laselamet.
A i ja glupan ovde pitam bezze.
Ovo sve pišem kao alternativu ilegalnim tabletama.
Pozz!
- Maraschino
#37 Re: Tablete adipex?
pa stvarno...
-
Naslovnica
#38 Re: Tablete adipex?
Ilegalni je i kanabisovo ulje pa postoji tema o istom, i ljudi ga javno koriste.Fudo387 wrote:Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
Jebo te, koliko lud trebas biti da javno trazis nesto sto je ilegalno, a ilegalno je jer postoji more razloga za to, i jos to
Svasta.
Nije čovjek tražio dilera za hors nego je u pitanju medicinska pomoć.
- irac300
#39 Re: Tablete adipex?
Ne znam ja šta je ilegalno, iskreno, nemam pojma ni šta je ovo šta traži. Znam da sam ja tražio ulje od kanabisa koje je ilegalno jer mi je trebalo sada rahmetli ocu, koji je tada obolio od raka pluća, pa to ne znači da sam narkoman. I zato ne podnosim ovakve šupke koji odmah dođu da ismijavaju ljude. Ako ne može pomoći šta se ima koji kurac javljati i podjebavat', i tako na svakoj temi. I sada kao kmeči i psuje nešto.Fudo387 wrote:Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
Svasta.
-
Fudo387
#40 Re: Tablete adipex?
Medicinska pomoc?Naslovnica wrote:Ilegalni je i kanabisovo ulje pa postoji tema o istom, i ljudi ga javno koriste.Fudo387 wrote:Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
Svasta.
Nije čovjek tražio dilera za hors nego je u pitanju medicinska pomoć.
Pa sto tebi doktor nije dao te tablete, imao si isti problem?
- Njanjavi
#41 Re: Tablete adipex?
Pa ilegalno je i kanabis ulje ljudino, pa opet ima naroda koji shvata frku kad je bolest u pitanju i ocaj u takvim situacijama i pomognu, jave kontakt, kazu gdje i kako.
Izvinjavam se na smetnji, fakat mi se ne raspravlja nit mi se crta ogranicenim coporasima.
Rekoh na startu, ako ko moze pomoc, bujrum pp ako ne nista.
Fakat nije mi zanimljivo ni namjera da glumim advokata curi ni doktora trazeci neke alternative niti prjedloge.
Cura trazi te tablete, ako ko zna gdje se mogu nabavit bujrum na pp.
Moja stvar i da imam posla sa murijom zbog toga, natakarim na neku stvar i njih i sve vas saljivdjije i bistrice koji se sprdate sa ovim
Hvala, dovidjenja
Izvinjavam se na smetnji, fakat mi se ne raspravlja nit mi se crta ogranicenim coporasima.
Rekoh na startu, ako ko moze pomoc, bujrum pp ako ne nista.
Fakat nije mi zanimljivo ni namjera da glumim advokata curi ni doktora trazeci neke alternative niti prjedloge.
Cura trazi te tablete, ako ko zna gdje se mogu nabavit bujrum na pp.
Moja stvar i da imam posla sa murijom zbog toga, natakarim na neku stvar i njih i sve vas saljivdjije i bistrice koji se sprdate sa ovim
Hvala, dovidjenja
-
Naslovnica
#42 Re: Tablete adipex?
Upravo tako, potpis.irac300 wrote:Ne znam ja šta je ilegalno, iskreno, nemam pojma ni šta je ovo šta traži. Znam da sam ja tražio ulje od kanabisa koje je ilegalno jer mi je trebalo sada rahmetli ocu, koji je tada obolio od raka pluća, pa to ne znači da sam narkoman. I zato ne podnosim ovakve šupke koji odmah dođu da ismijavaju ljude. Ako ne može pomoći šta se ima koji kurac javljati i podjebavat', i tako na svakoj temi. I sada kao kmeči i psuje nešto.Fudo387 wrote:Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
Svasta.
- Cherry-Cherry
#43 Re: Tablete adipex?
Ovaj forum je čudo.
Ljudi, ako nemate šta pametno reći, nemojte ni davati retardirane komentare sa sve
retardiranim smajlijima.
Last edited by Cherry-Cherry on 11/06/2017 17:39, edited 1 time in total.
- Ljakan
#44 Re: Tablete adipex?
Traziti tablete koje nekog mogu zivota kostat a pritom govoriti kako joj zelis pomoc,preispitaj se malo.Ako je pomoc naci joj tablete pa makar glavom da plati onda nemam rijeci.Kad joj vec zelis dobro preporuci joj sta legalno.
-
Naslovnica
#45 Re: Tablete adipex?
Ja nisam bio i situaciji da pribjegavam, da ne kažem, ekstremnim metodama. Da sam morao - snalazio bih se kako znam i umijem.
- uglavnomja
#46 Re: Tablete adipex?
'Fudo387 wrote:Ne trazi on pomoc vec sebi pravi slucaj da ga u zatvor sprangijaju.irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć
Svasta.
citam i ne vjerujem
cisti kriminal, trazi po zivot opasnu stvar, ili u bljem slucaju nesto na sta se neko navuce, plus sve one posljedice sto je kolega samson kopirao
za zensku koju ne zna
ne zna zasto se mora operati
zasto mora smrsati prije operacije
za zensku koja je prije to uzimala ... sto bi znacilo da je posljedica tog uzimanja neka bolescura koju sad treba operisati ... a i to mozda ... mozda joj samo opet trebaju bobe ... narkomani su ovisnici i najbolji lazovi na svijetu ...
itd
i jos na sve to kolegi forumasu spominje bolest djeteta
mislim
- O'zone
- Globalni moderator
#47 Re: Tablete adipex?
Banned user for reason “”
» insomnia78
2 sedmice
Ostali ako niste u mogućnosti da pomognete nemojte ni pisati.
» insomnia78
2 sedmice
Ostali ako niste u mogućnosti da pomognete nemojte ni pisati.
-
Fudo387
#48 Re: Tablete adipex?
Pa ne mozes ta dva slucaja porediti, tebe i razumijem, al' ovo kljukanje tabletama sa mali milion nus pojava mi ne ide u glavu, a zabranjene suirac300 wrote:Ne znam ja šta je ilegalno, iskreno, nemam pojma ni šta je ovo šta traži. Znam da sam ja tražio ulje od kanabisa koje je ilegalno jer mi je trebalo sada rahmetli ocu, koji je tada obolio od raka pluća, pa to ne znači da sam narkoman.
vjerovatno sto ti mogu izazvati katastrofalne posljedice. Jos mi je sve gluplje jer tim tabletama ima alternativa.
Dijeta.
- Daryl Dixon
#49 Re: Tablete adipex?
tona bratinsomnia78 wrote:Sta je bilo oko? Mora dai ti tezis tonu?irac300 wrote:Pazi francuzića jest se uvrijedio, a iz čista mira podjebava čovjeka koji traži pomoć. Ako ne možeš pomoći, onda ne seri drugima, i ne glumi uvrijeđenu mladu, šta si tražio, to si i dobio!
- O'zone
- Globalni moderator
#50 Re: Tablete adipex?
Tablete legalno naći nećeš čak i vani se dobijaju na recept u rijetkim slučajevima.
Ako hoće legalnu stvar imaju zamjenske
Ako hoće legalnu stvar imaju zamjenske
Jedna od najkvalitetnijih “zamjenskih” tableta za mršavljenje koja ne sadrži phentermin je Phen375 (primjetite također sličnost u nazivu). Phen375 ima sastojke koji djeluju na sličan način kao Fentermin ali bez neželjenih nuspojava, a dokazala se kroz višegodišnje prisustvo veliku potražnju na tržištu i uz veliki broj zadovoljnih korisnika. Nedavno se pojavila još jedna izvrsna pilula istog proizvođača, tableta od potpuno prirodnih sastojaka – Adiphene.