Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znate li gdje u Sarajevu mogu kupiti cigare?
Pronasla sam nesto kao tabacco shop kod hotela Europa ali imaju svega 2-3 vrste i nije ono sto trazim..
Dakle gdje u SA ima Tabacco shop?
wewa wrote:bilo svojevremeno u Skenderiji, ulaz od (bivse) cvjecare - a probajte i u BBI, ima duhanjara u prizemlju...
BBI nema nikakvih cigara
u Skenderiji nismo..nekako zaboravili na skenderiju
nevjerovatno je koliko smo tih nazovi tabacco shopova nasli a nemaju niti jednu vrstu cigara
A Ma.Le.Na, da li ti trazis neku odredjeu vrstu cigareta ili? Mene interesuju cigarete SOBRANIE COCTAIL. Da li ih ima kupiti u Sa? Zna li neko gdje ima kupiti tabakera, ali nekih neobicnih?
melihaf wrote:A Ma.Le.Na, da li ti trazis neku odredjeu vrstu cigareta ili? Mene interesuju cigarete SOBRANIE COCTAIL. Da li ih ima kupiti u Sa? Zna li neko gdje ima kupiti tabakera, ali nekih neobicnih?
ima isto na kovacicima - zanatski centar (gdje je che guevarra kafic i onaj salon za varcanje dje se svi kvarcaju )shop je sa stane ulice i znam da je bilo par vrsta cigara i cigarilosa. A fakat, porazavajuca je cinjenica sto to ima na svakoj trafici u svakom selu u hrvatskoj - bar 3-4- vrste, kao i duhan. Prava smo selendra...
wendy wrote:ima isto na kovacicima - zanatski centar (gdje je che guevarra kafic i onaj salon za varcanje dje se svi kvarcaju )shop je sa stane ulice i znam da je bilo par vrsta cigara i cigarilosa. A fakat, porazavajuca je cinjenica sto to ima na svakoj trafici u svakom selu u hrvatskoj - bar 3-4- vrste, kao i duhan. Prava smo selendra...