Ta prokleta ljubomoraaaaaaaaaa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- River_isle
a ako do sad i nije od srca ti zelim da ti nabije rogove samo takve - jer po meni ne zasluzujes nista manje
-
Zhaba
#80 Re: Ta prokleta ljubomoraaaaaaaaaa
fuj povraca mi se na kretene ko sto si ti...cuj krivo ti je da bog da i ona tebe prevarila!howyesno wrote:Baby Jane, nisam ja rekao da ja "tarem" sve sto stignem, nego da se znalo desiti, jbg. Nekada malo izrevoltiran nekim desavanjima a i alkohol zna uraditi svoje i sl.Baby Jane wrote:Ma ti si papak..ocito da ne zasluzujes takvu djevojku....joj, fuj, ja bih takve poput tebe na trg i javno spalila....otpad drustva!!!
Ja sam u vezi 2 god s momkom kojeg nenormalno volim, nekad zna biti ljubomoran, znam nekad i ja, ali nikada nisam tu ljubomoru lijecila tako sto bih nasla nekog drugog i vucala se s njim...i kad bi moj momak tako uradio, bila bi mu noga istog trena...fuj....ne volis ti nju, ti samo jedan obican papak koji se boji pomisli da ima neko ko nije zainteresovan...bojis se da ne naidje neki bolji pa da je ne odvede, jer znas da si bezvrijedan, i daj Boze da cura shvati ko si prije nego bude kasno
a to da se bojim da ne naidje neki "bolji" o tome i ne razmisljam, ako joj ima neki "bolji" neka ide, a da sam "bezvrijedan", kako si me nazvala, vjerovatno nebi bila sa mnom 2 godine.
Na kraju krajeva, naravno da mi je krivo sto se sve to izdesavalo, ali ima jedna gora stvar, a to je da sam se ponasao kao da mi je 15 a ne 25 godina, to je ono sto mene izjede.
-
ZEKI-RIKI
#82 ljubomora
u braku sam 11 god.imamo dvoje djece,jedan dosta stabilan brak mada smo dosta razlicite osobe,ali ima puno kompromisa i sve stima.
-prije 10 dana supuga je imala party u firmi gdje radi,firma je dosta velika,nesto raje poznajem ali vecinu bas i ne.I naravno bilo je i fotografija,i na nekoliko je bilo i onih koje mi se nisu svidile.Tipovi koje i ne poznajem dosta slobodno su grlili se sa mojoj suprugom,nisam primjetio da joj je to bas smetalo.nazalost.Ona objasnjava raja sa posla.
-.Ja sam reagovao dosta ostro i digao bas frku,najvecu od kada smo u braku.Zasmetalo mi je.Inace sam dosta stalozen tip,pa je ovo nju pravo iznenadilo,negativno.Bilo je suza,placa,stresa......svega sto nije bilo do sad u nasem braku,ali jednostavno nisam mogao presutjeti,mada ona kaze da je bilo bez razloga,i da nije nista napravila.............
-Ljubomora u nasem braku je bila prisutna,ali nikad pretjerana,nekako normalna.Da li sam pogrijesio i prenaglio.Vjerovao sam joj bezgranicno a sad .....ima neki crv,ne da mi mira
cao i pozdrav
-prije 10 dana supuga je imala party u firmi gdje radi,firma je dosta velika,nesto raje poznajem ali vecinu bas i ne.I naravno bilo je i fotografija,i na nekoliko je bilo i onih koje mi se nisu svidile.Tipovi koje i ne poznajem dosta slobodno su grlili se sa mojoj suprugom,nisam primjetio da joj je to bas smetalo.nazalost.Ona objasnjava raja sa posla.
-.Ja sam reagovao dosta ostro i digao bas frku,najvecu od kada smo u braku.Zasmetalo mi je.Inace sam dosta stalozen tip,pa je ovo nju pravo iznenadilo,negativno.Bilo je suza,placa,stresa......svega sto nije bilo do sad u nasem braku,ali jednostavno nisam mogao presutjeti,mada ona kaze da je bilo bez razloga,i da nije nista napravila.............
-Ljubomora u nasem braku je bila prisutna,ali nikad pretjerana,nekako normalna.Da li sam pogrijesio i prenaglio.Vjerovao sam joj bezgranicno a sad .....ima neki crv,ne da mi mira
cao i pozdrav
- River_isle
#83 Re: ljubomora
welcome 2 the clubZEKI-RIKI wrote:u braku sam 11 god.imamo dvoje djece,jedan dosta stabilan brak mada smo dosta razlicite osobe,ali ima puno kompromisa i sve stima.
cao i pozdrav
ama nisi pogrijesio, treba uvijek reci sta ti je na dusi nego trpat u sebe - moj momak non-stop suti, mali milijun stvari mu smeta al ne bi taj rekao... zato ja s neba pa u rebra, sve i meni dobro
-
spijun_KA
#84 Re: Ta prokleta ljubomoraaaaaaaaaa
howyesno wrote:do te mjere sam ljubomoran da je vise i meni pocelo ici na zivce.
u vezi smo dvije godine i predobro nam je al fakat.
jedina stvar koja nam u zivotu pravi probleme jeste moja ljubomora, ponekad pomislim da sam ljubomoran i na svoju sjenu...
posto je ona strasno zgodna i lijepa vazda naki levati oblijecu oko nje a mene to izjede.
znam da to nije do nje i da je ne mogu izolovati od ostatka svijeta praviti je asocijalnom ili kojekakve zabrane i slicne gluposti uvoditi i uopce nisam tip covjeka koji je na takve gluposti spreman, ali to mene izjede a ja se jednostavno ne znam stim izboriti...
i sam sam svjestan koliko je ljubomora opasna po vezu i toga se strasno bojim i sebi nikada ne bih oprostio ako bih je izgubio zbog svoje bolesne ljubomore.
pa...ima li neko kakav savjet, prijedlog, bilo sta... nebi li me malo popustilo...
uh, umorih se od citanja svih postova
Da sam na mjestu tvoje djevojke, odmah bih te ostavila, bez mnogo razmisljanja, pa cak i da smo u braku... Covjece, ako si je jednom prevario u stanju si to uraditi jos bezbroj puta--->> to je moje misljenje...
Dalje, samo zamijeni uloge, i skontaj kako bi se ti osjecao i sta bi o njoj mislio da ona to tebi radi (mislim na prevaru)
Ne znam kako svojoj djevojci mozes pogledati u oci
Stipu mi onu pricu alkohol ovo, alkohol ono, jer da ti nju iskreno volis nikada se ne bi doveo u tu situaciju da je prevaris...
Mislim da ti nju samo zelis da POSJEDUJES, a ne da je VOLIS, a mislis da je volis
Zato si i ljubomoran...
pozz
-
Eshek
#86 Re: ljubomora
Meni bi veći problem bio što ne koristi mozak... Ima neki minimum distance koji treba držati, a ovisi od stava. Niko te neće dolaziti i grliti toliko "slobodno", ako ne smatra da to sa tvoje strane nije poželjno. Dobro, možda ne niko, ali većina.ZEKI-RIKI wrote:u braku sam 11 god.imamo dvoje djece,jedan dosta stabilan brak mada smo dosta razlicite osobe,ali ima puno kompromisa i sve stima.
cao i pozdrav
-
globalbih
hi.. citam ovo oko ljubomore.. i evo da i ja "poDJELIM" sa vama moje misljenje i iskustvo..
Prvo, i ja sam ljubomoran, ne toliko, tek toliko koliko treba al mi opet crv neda mira.. Moja je također ljubomorna al ona to dobro coolira pa su rijetki trenutci kada bas iznese na vidjelo.
Ja vala nemogu, kada mi nesto nije pravo , ja to odmah kazem pa kako god.. opet vodim racuna o njenim osjecajima i rezonujem da joj vjerujem i nema frke.. s obzirom da smo ok obadvoje i to vec vise od 4 godine veza i nema hvala Bogu, nikakvih trzavica, mogu ti reci slijedece kako se ja sa tim suocavam... kad to dodje a do toga kod nas rijetko dolazi jer smo vise islamski orijentisani pa smatram da je i to dodatno olaksanje u vezi, inace da je tipa kafic, furka, pice i koke.. to ne bi bilo to..
Znaci, ljubomora je potrebna u granici, ali nikada netreba planuti i sasuti u lice.. ako vec nesto imas.. reci kroz dan dva.. vidjet ces da cete proci i to je to..
druga stvar.. zensko je osjetljivo, posebno u stanju PMS-a pa treba voditi racuna i o tom chili
faktoru...zna nam se cesto razbiti o glavu...
sta jos.. to je stvar licnosti.. u vezi je to ok, al u braku to treba biti do dvoje kako se dogovore, ili kao sto sam vec napisao , ako nesto imaju, onda treba da to kazu i dogovore se kako je najbolje a ne da bude po sistemu ,,ja to zovem pretis lonac.. vri vri pod pritiskom i onda bum ..
Uzivaj u ljepoti i tome da je ona tvoja, da se volite i da cete (ako imate taj cilj) jednog dana..soon or later live happy ever after
PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..

Prvo, i ja sam ljubomoran, ne toliko, tek toliko koliko treba al mi opet crv neda mira.. Moja je također ljubomorna al ona to dobro coolira pa su rijetki trenutci kada bas iznese na vidjelo.
Ja vala nemogu, kada mi nesto nije pravo , ja to odmah kazem pa kako god.. opet vodim racuna o njenim osjecajima i rezonujem da joj vjerujem i nema frke.. s obzirom da smo ok obadvoje i to vec vise od 4 godine veza i nema hvala Bogu, nikakvih trzavica, mogu ti reci slijedece kako se ja sa tim suocavam... kad to dodje a do toga kod nas rijetko dolazi jer smo vise islamski orijentisani pa smatram da je i to dodatno olaksanje u vezi, inace da je tipa kafic, furka, pice i koke.. to ne bi bilo to..
Znaci, ljubomora je potrebna u granici, ali nikada netreba planuti i sasuti u lice.. ako vec nesto imas.. reci kroz dan dva.. vidjet ces da cete proci i to je to..
druga stvar.. zensko je osjetljivo, posebno u stanju PMS-a pa treba voditi racuna i o tom chili
sta jos.. to je stvar licnosti.. u vezi je to ok, al u braku to treba biti do dvoje kako se dogovore, ili kao sto sam vec napisao , ako nesto imaju, onda treba da to kazu i dogovore se kako je najbolje a ne da bude po sistemu ,,ja to zovem pretis lonac.. vri vri pod pritiskom i onda bum ..
Uzivaj u ljepoti i tome da je ona tvoja, da se volite i da cete (ako imate taj cilj) jednog dana..soon or later live happy ever after
PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
- River_isle
konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
- Lace
i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote:konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
![]()
![]()
namece se pitanje: sta li je sad uradio pa mi maze oci poklonima?
-
onaaaaa
Ali sto mora znaciti da je nesto pogresno uradio ako nam posvecuje malo vise paznje nego obicnoLace wrote:i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote:konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
![]()
![]()
- River_isle
et sto ti je zensko, ne mozes biti rahat nikako - ma radio il ne radio, ovako ti barem saksija ne stoji praznaLace wrote:i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote:konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
![]()
![]()
-
Sarafcina
Lace wrote:i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote:konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
![]()
![]()
to je savjet neiskusnih .... sta ako se navikne ...
pa onda cvijet za osmi mart ne znaci vise nista
jos se naljuti jer je malo
-
onaaaaa
Male stvari cine zivot sretnim tako da nema veze sta jeSarafcina wrote:Lace wrote:i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote: konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurno![]()
![]()
- Koshpa
kupuj ako si budala
sta ces onda kad ti nestane para a ona se navikne pa belaj
onaaaaa wrote:Male stvari cine zivot sretnim tako da nema veze sta jeSarafcina wrote:Lace wrote: i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostrice
-
howyesno
8 mart i valentinovo donekle samo ogranicavaju covjeka, isto kao da samo na te dane voljenoj osobi trebas iskazati ljubav, zato joj svako malo a u najmanju ruku jednom mjesecno nesto poklonim i nema mi drazeg trenutka nego kada vidim svjetlucanja njenih ociju u trenutku kada joj dam poklon, kada vidim koliko joj taj mali znak paznje znachi, zaista sjajan osjecaj, samim tim i sebe cinim sretnim...globalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
- Lace
to je obicno sumnjivo...nakon zanemarivanja, zaboravljanja vaznih datuma i sl...odjednom svako malo nesto pokloni...ja bih se zabrinulaonaaaaa wrote:Ali sto mora znaciti da je nesto pogresno uradio ako nam posvecuje malo vise paznje nego obicnoLace wrote:i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostriceRiver_isle wrote: konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurno![]()
![]()
-
SUGA MAMA
#97 :D
Jasta nego da bi prosloRiver_isle wrote:konacno jedno bistro musko, takticar - al prolazi sigurnoglobalbih wrote: PS: Kad si ljubomoran.. a ti uradi kontru,.. kupi joj (prema mogucnostima) neki poklon, ruze, il parfem.. nemora to biti 8 mart il slicno.. vidjet ces da ce biti bolje..
![]()
![]()
Volim bijele ruze, just so u know
- River_isle
nemoj Lace tako , pokrenut ces revoluciju medju zenama - nakon tvog posta sve ce se zadeverat pa ce bit raskida po ferhadijiLace wrote:to je obicno sumnjivo...nakon zanemarivanja, zaboravljanja vaznih datuma i sl...odjednom svako malo nesto pokloni...ja bih se zabrinulaonaaaaa wrote:Ali sto mora znaciti da je nesto pogresno uradio ako nam posvecuje malo vise paznje nego obicnoLace wrote: i ovi izljevi paznje su mac s dvije ostrice
-
Hastor
100% vam se neslazu horoskopski znaci ti rak a ona vaga! heheh
evo dok ti ovo pisem ne osjecam se dobro pun sam nekakve negativne energije koje nemogu iz sebe da izbacim, nisam nikad prije bio ljubomoran al sad jesam jel previse mislim na tu osobu i tako sebi stvaram svakave dobre pa lose pa opet dobre slike tog neceg sto se desavalo tokom te nase veze i sada dok jos traje. i onda nazoves je ona ti se javi kao sjedi negdje sa drugaricama pije kafu nasmijana vesela a juce smo zajdno bili i pricali kako je bolje da neide nigdje prije ispita da malo odmori od tog silnog ucenja da se malo sabere da to bude bolje.ali iznenadi me ona je vec tu gdje jeste na kafi. Sta pomisliti? o cemu smo juce pricali? ko je ovdje lud? ko je ovdje vise zaljubljen? i tako i tako.
Haveru dosao sam do jednog zakljucka da sto vise nekad i protiv svacije volje pocnes razmisljati o nekim drugim djevojkama kako eto bi mozda moglo biti izmedzu tebe i vec te neke druge prepostavljene pa sad nebilo nista u glavnom da nesto moras imati kao ono nazovimo u slucaju nuzde opcija 2 mislim nedo bog nikad da bude ta opcija 2 ali ja vidim jedino resenje u toj opciju ako zagusti.to je nas problem sto smo prije nekad davno neki vec nedavno rekli pa covjece moram se osigurati imati tu cvrstu vezu imati nesto nesvakidasnje... nemoj ti da budes taj na kraju donji.
i jos ovoj nemoj ti vazda prednjaciti zvati i pitati kako je ona gdje je i sta je nek barem bude podjednako ako nemoze ona biti ta.

evo dok ti ovo pisem ne osjecam se dobro pun sam nekakve negativne energije koje nemogu iz sebe da izbacim, nisam nikad prije bio ljubomoran al sad jesam jel previse mislim na tu osobu i tako sebi stvaram svakave dobre pa lose pa opet dobre slike tog neceg sto se desavalo tokom te nase veze i sada dok jos traje. i onda nazoves je ona ti se javi kao sjedi negdje sa drugaricama pije kafu nasmijana vesela a juce smo zajdno bili i pricali kako je bolje da neide nigdje prije ispita da malo odmori od tog silnog ucenja da se malo sabere da to bude bolje.ali iznenadi me ona je vec tu gdje jeste na kafi. Sta pomisliti? o cemu smo juce pricali? ko je ovdje lud? ko je ovdje vise zaljubljen? i tako i tako.
Haveru dosao sam do jednog zakljucka da sto vise nekad i protiv svacije volje pocnes razmisljati o nekim drugim djevojkama kako eto bi mozda moglo biti izmedzu tebe i vec te neke druge prepostavljene pa sad nebilo nista u glavnom da nesto moras imati kao ono nazovimo u slucaju nuzde opcija 2 mislim nedo bog nikad da bude ta opcija 2 ali ja vidim jedino resenje u toj opciju ako zagusti.to je nas problem sto smo prije nekad davno neki vec nedavno rekli pa covjece moram se osigurati imati tu cvrstu vezu imati nesto nesvakidasnje... nemoj ti da budes taj na kraju donji.
i jos ovoj nemoj ti vazda prednjaciti zvati i pitati kako je ona gdje je i sta je nek barem bude podjednako ako nemoze ona biti ta.
- Baby Jane
Jao, koji si ti kreten..necuveno! Zaboga, pa nisu svi ljudi isti. Ti si izgleda jos nedorastao nekim stvarima..Bas je kucka, nije te poslusala i ostala kuci. E, trebas je odmah prevariti. Kako se samo usudjuje izaci s drugaricama? Sram da je bude! Mora da te vara, nema druge. Ovo je izdaja stoljeca!
NABAVI SI ZIVOT!!!!!