On je onaj sa onom facom ko da mu cijelo vrijeme nesto smrdi ispod nosa.Ti si izgleda bio politicar u djetinstvu,onaj koji uvijek sjebe partiju klikera,tip koji se pojavi na derneku i sve upropasti......nista licno ali tekst stvara takvu sliku.
Ta divna davna vremena...
- JBT
- danas
@mostarac:
nis' ti ne valja ovaj tekst
gdje su mikijev i politikin zabavnik, gdje je galaksija, gdje je nedjeljni zabavnik nedjeljom ujutro sa rusom i vajtom, gdje je poletarac, gdje je jelenko, gdje su oni albumi sa slicicama zivotinjsko carstvo, gdje je riznica, gdje je... ehhh....
nis' ti ne valja ovaj tekst
gdje su mikijev i politikin zabavnik, gdje je galaksija, gdje je nedjeljni zabavnik nedjeljom ujutro sa rusom i vajtom, gdje je poletarac, gdje je jelenko, gdje su oni albumi sa slicicama zivotinjsko carstvo, gdje je riznica, gdje je... ehhh....
- Vodenjak
Nadje me...danas wrote:@mostarac:
nis' ti ne valja ovaj tekst![]()
-
mala-i
i..i...Mikijev almanah,Svakog petka ispočetka,Aca Poštar,Poštanski sandučić..Vodenjak wrote:Nadje me...danas wrote:@mostarac:
nis' ti ne valja ovaj tekst![]()
sjeća li se iko kako se zvala ona dječja emisija iz osamdesetih gdje se pominjalo ono "dva lokvanja oko panja"?
-
Teufik iz Los Angelesa
Šbb Kbb?
Mi volimo zivotinje zato zato zato...zato sto se one...ponasajuuuu umiljatoooo
Mi volimo zivotinje zato zato zato...zato sto se one...ponasajuuuu umiljatoooo
- River_isle
To je mojoj sister bila najdraza emisija; sada kada pitam za porijeklo neke rijeci ona s osmjehom kaze "Mislim da to dolazi od neke... grcke rijeci..." Posto sam ja malo mladja (mislim, sad sam vec stara koka) moje djetinjsvo je obiljezila Vesna-satricic, ali sjecam se ja i ta-ta-ta-tira 
- cHupjahalic@
Nas je Dusko pitao kako je nastala rijec januar i sijecanj.
Sjecam se kao da je bilo jucer.
A sjeca li se neko od vas Super Bake (mislim da je porijeklo iz Engleske, ali nisam sigurna)?
Sjecam se kao da je bilo jucer.
A sjeca li se neko od vas Super Bake (mislim da je porijeklo iz Engleske, ali nisam sigurna)?
- cHupjahalic@
One dvije bliznakinje su bile zanimljive.mIRCerka wrote:OTVORI PROZOR....
na slovo na slovo...J...pa Zijah izvadi Jabuku iz torbe...
Sjecate li se mozda Memoari porodice Milic? Tu je isto Zijah glumio.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zlatna ribicacHupjahalic@ wrote:One dvije bliznakinje su bile zanimljive.mIRCerka wrote:OTVORI PROZOR....
na slovo na slovo...J...pa Zijah izvadi Jabuku iz torbe...![]()
Sjecate li se mozda Memoari porodice Milic? Tu je isto Zijah glumio.
meni je nedeljom u 10 ritual bio MUZICKI TOBOGAN...
- cHupjahalic@
Ah, to ne smijemo zaboraviti... Za svaki poen dobijali po jednu lopticu (bile plave i crvene koliko se sjecam).mIRCerka wrote:meni je nedeljom u 10 ritual bio MUZICKI TOBOGAN...
Sami uvod je bio zanimljiv sa plesom.
-
dobrinja_man
mozda je bolje odrast uz zvuk rata na sorround zvucnicima neg' uz zvuk rata ispred haustora i vrisku cijelo djetinstvo i onda poslije nemat nista od toga,mozda je tako jednostavno lakse ne znam........Igrali smo se i mi poslije rata
vasih igara jer smo samo znali 'ajmo ta-ta(fuj).Morali nas starci uciti kako se igra zmire i toga!!!
vasih igara jer smo samo znali 'ajmo ta-ta(fuj).Morali nas starci uciti kako se igra zmire i toga!!!
-
mIRCerka
dobrinja_man wrote:mozda je bolje odrast uz zvuk rata na sorround zvucnicima neg' uz zvuk rata ispred haustora i vrisku cijelo djetinstvo i onda poslije nemat nista od toga,mozda je tako jednostavno lakse ne znam........Igrali smo se i mi poslije rata
na Dobrinji je bilo super igrati se Limuna i Narandze...posto smo u ravnici, zgrade ko kutije sibica poslagane, sekunda posla zbuniti neprijatelje mapom...
- Vodenjak
Iako sam bio medju najboljima u toj igrimIRCerka wrote:dobrinja_man wrote:mozda je bolje odrast uz zvuk rata na sorround zvucnicima neg' uz zvuk rata ispred haustora i vrisku cijelo djetinstvo i onda poslije nemat nista od toga,mozda je tako jednostavno lakse ne znam........Igrali smo se i mi poslije rata
vasih igara jer smo samo znali 'ajmo ta-ta(fuj).Morali nas starci uciti kako se igra zmire i toga!!!cuj nase i vase igre
![]()
na Dobrinji je bilo super igrati se Limuna i Narandze...posto smo u ravnici, zgrade ko kutije sibica poslagane, sekunda posla zbuniti neprijatelje mapom...
-
mIRCerka
ni ja ne kontam osim da imas dva tima...Vodenjak wrote:Iako sam bio medju najboljima u toj igrimIRCerka wrote:dobrinja_man wrote:mozda je bolje odrast uz zvuk rata na sorround zvucnicima neg' uz zvuk rata ispred haustora i vrisku cijelo djetinstvo i onda poslije nemat nista od toga,mozda je tako jednostavno lakse ne znam........Igrali smo se i mi poslije rata
vasih igara jer smo samo znali 'ajmo ta-ta(fuj).Morali nas starci uciti kako se igra zmire i toga!!!cuj nase i vase igre
![]()
na Dobrinji je bilo super igrati se Limuna i Narandze...posto smo u ravnici, zgrade ko kutije sibica poslagane, sekunda posla zbuniti neprijatelje mapom...![]()
ni do dan danas nisam skuzio zasto se tako zove (ili zvala?)
![]()
meni je igra zmire bila super na bjelavama...kroz avlije s Visnjika spicis do Doma u sekundi...