Syoss preparati za kosu
Moderator: anex
-
maajaa
#1 Syoss preparati za kosu
Ima li ih igdje u Sa?
Hvala na info
Hvala na info
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#2 Re: Syoss preparati za kosu
ja nigdje nisam nasla,
ali zato imaju dijasporci
- Deeney
#3 Re: Syoss preparati za kosu
U TZ ima u CM-u.maajaa wrote:Ima li ih igdje u Sa?
Hvala na info
-
Pacificgirl
#4 Re: Syoss preparati za kosu
Stvarno? A zasto onda cm u Sarajevu to ne drziDeeney wrote:U TZ ima u CM-u.maajaa wrote:Ima li ih igdje u Sa?
Hvala na info
- because_of_you
#5 Re: Syoss preparati za kosu
ALexis wrote:ja nigdje nisam nasla,
Zato se iz HR vuku šamponi i ostalo za zalihe
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#6 Re: Syoss preparati za kosu
sumayya wrote:ALexis wrote:ja nigdje nisam nasla,
Zato se iz HR vuku šamponi i ostalo za zalihe![]()
iduce godine ce biti: odoh na more po sampon
-
No_oNe__
#7 Re: Syoss preparati za kosu
ako se ja ne varam mislim da sam ih i ja vidjela u sa u cm-u! 60% sam sigurna da sam se ono trznula - vidi ima i ovdje.
ja koristim jedan od njih (ne znam koji i nisam u sa - da ne pitate gdje sam kupila
)
meni je sampon sasvim oki
ali opet ja nisam osoba koja drzi do sampona - meni je najbolje rez davao onaj afroditin od koprive
ja koristim jedan od njih (ne znam koji i nisam u sa - da ne pitate gdje sam kupila
meni je sampon sasvim oki
ali opet ja nisam osoba koja drzi do sampona - meni je najbolje rez davao onaj afroditin od koprive
-
pin-up
#8 Re: Syoss preparati za kosu
Ja sam vidjela u DM-u, ranije mislim da nisu imali...
- HomeSweetHome
#9 Re: Syoss preparati za kosu
ima u dm, kupila, meni nisu losi 
- d.a.d.a.
#10 Re: Syoss preparati za kosu
Ima ih u cm-u, makar kod mene
Šampone nisam koristila, al su im farbe uzasne, jednom sam se ofarbala njihovom farbom i nikad više 
- KiSSgirl
#11 Re: Syoss preparati za kosu
šamponi nisu ništa posebno, koliko su ih reklamirali kao profesinalne
meni bolji onaj od 2KM 1L 
- azurna_obala
#12 Re: Syoss preparati za kosu
bilo skoro u Dm-u na akciji oko 8 KM šampon i regenerator za kosu.....kosa svilenkasta mekana....
Dobri su....
Dobri su....
- AkashaSa
#13 Re: Syoss preparati za kosu
ja sam vam syoss vidjela u robotu u hrasnom u hipermarketu
neki dan bas sam to zapamtila jer mi je bilo neobocno.
inace meni je on grozan kupila sam onaj protiv peruti a on mi je stvorio jos vecu
neki dan bas sam to zapamtila jer mi je bilo neobocno.
inace meni je on grozan kupila sam onaj protiv peruti a on mi je stvorio jos vecu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#14 Re: Syoss preparati za kosu
Sampon kupila za ostecenu kosu i nikakve koristi nisam vidila, regenerator je dobar.
-
jexy
#15 Re: Syoss preparati za kosu
Ja koristila mjesdc dana šampon protiv prhuti, koristi nije bilo, možda se čak situacija malo pogoršala,
- malenna
#16 Re: Syoss preparati za kosu
Ja koristila jedno vrijeme, perut nenormalnu imala. NIKAD VISE 
- limunada25
#17 Re: Syoss preparati za kosu
A ja htjela taman da ga probam...znaci nista 
-
hurmasica
#18 Re: Syoss preparati za kosu
nisam licno probali, ali svi koji jesu su mi rekli da nikad gori sampon nisu probali. Uzasno im je tjeme iritirano, perut cak i opadanje kose. Tako da ja ne bih ekspermentisala s tim. Najbolji sampon nad samponima Afrodita zara u kombinacjii sa nekim malo boljim/skupljim regeneratorom, i kosa savrsena.
-
suspect_zero
#19 Re: Syoss preparati za kosu
limunada25 wrote:A ja htjela taman da ga probam...znaci nista
Ne kupuj, ja se zaletila i kupila onaj protiv peruti i regenerator za oštećenu/suhu kosu....šampon iritira a ako ti slučajno uđe u oko
-
tahoma
#20 Re: Syoss preparati za kosu
Meni se uzasno masti kosa, svaki drugi dan moram prat (a bas duga kosa, smori me vise pranje), nema sta nisam probala protiv mascenja i onda kupim Syoss sampon anti-grease (za muskarce
) i evo me bogami, kosa 5 dana ko da je maloprije oprana, sjajna i leprsava! Ja prezadovoljna!
-
pin-up
#21 Re: Syoss preparati za kosu
Sad sam i ja neodlučna
Al' pošto @tahoma kaže da joj je OK zbog masne kose, mislim da ću taj i uzeti jednom, jer se i meni jako brzo masti...
Al' pošto @tahoma kaže da joj je OK zbog masne kose, mislim da ću taj i uzeti jednom, jer se i meni jako brzo masti...
- Mannequin
#22 Re: Syoss preparati za kosu
Probala za plavu kosu sampon, zali Boze para, onda sampon i regenerator Moisture intensive care nesto bolji u odnosu na prvi ali nista posebno.tahoma wrote:Meni se uzasno masti kosa, svaki drugi dan moram prat (a bas duga kosa, smori me vise pranje), nema sta nisam probala protiv mascenja i onda kupim Syoss sampon anti-grease (za muskarce) i evo me bogami, kosa 5 dana ko da je maloprije oprana, sjajna i leprsava! Ja prezadovoljna!
Inace imam isti problem s kosom, nenormalno se masti i perem je takodjer svaki drugi dan, isprobacu jos ovaj koji ti koristis.. Ukoliko ne postignem nikakvog efekta, krizam Syoss zauvijek
- me22
#23 Re: Syoss preparati za kosu
javi djeluje li da kupujem i jaMannequin wrote:Probala za plavu kosu sampon, zali Boze para, onda sampon i regenerator Moisture intensive care nesto bolji u odnosu na prvi ali nista posebno.tahoma wrote:Meni se uzasno masti kosa, svaki drugi dan moram prat (a bas duga kosa, smori me vise pranje), nema sta nisam probala protiv mascenja i onda kupim Syoss sampon anti-grease (za muskarce) i evo me bogami, kosa 5 dana ko da je maloprije oprana, sjajna i leprsava! Ja prezadovoljna!
Inace imam isti problem s kosom, nenormalno se masti i perem je takodjer svaki drugi dan, isprobacu jos ovaj koji ti koristis.. Ukoliko ne postignem nikakvog efekta, krizam Syoss zauvijek