spinel_ wrote:dajte neke ovlasti cyprusu, ne sumnjam da bi on stosta doveo u red.. mnogima nije stalo pa ih libo niti zele da se muce.
O, zahvaljujem na prijedlogu, ali da se daju neke ovlasti kontrašu poput mene - ne ide
A i ranije sam iznosio brojne primjedbe na koncept fudbalskog podforuma, al eto, ne naiđoše na podršku, ni moderacije, ni plebiscita

Ja ipak i dalje mislim da je sve ovo prilično nepregledno... Najviše mi smeta to što kvantitativno na fudbalskom podforumu dominiraju teme o klubovima... Svaki iole veći klub ima svoju temu

Zašto jbt? I naravno, kao posljedica toga svaka tema na kojoj se ne piše dan-dva začas potone, među kojima mnoge tako (nezasluženo) odu u potpunosti u zaborav... A stvarno zašto nam trebaju tolike teme o klubovima? Šta to fanovi Juventusa mogu pisati o 'svom' klubu, a da ne mogu na temama o Seriji A ili Ligi prvaka? Ja recimo nikad ne osjećam potrebu ući na temu o Chelseau, čiji sam eto simpatizer... Ili zašto se o istim stvarima o reprezentaciji često diskutuje paralelno i na po 5-6 tema... O apsolutno istim stvarima...
Dobro, nije baš ni da sve to toliko ozbiljno shvatam kao što bi se možda dalo zaključiti iz prethodnih rečenica

Samo me ponekad iznervira kad uđem na fudbalski podforum i tamo vidim svega možda dvije teme koje mi se čitaju

Ili kad ne znam na kojoj bi temi pisao o reprezentaciji, kada ista priča piči na njih pet paralelno

Al dobro, većina forumaša je rekla da im se sviđa takav kretivni nered

al kontam da bi se bar oko ovoga mogla većina složit: ovaj podforum o kvalifikacijama se zaista čini nepotrebnim