Da nisam postao peder tobejarabi !???
Ima li ko kakva iskustva? Ovi što su postali pederi, jel vas na početku svrbilo?
Ili da niste slučajno čuli pedere kako pričaju svoja iskustva???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A da te ne svrbi možda?BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Da nisam postao peder tobejarabi !???![]()
Ima li ko kakva iskustva? Ovi što su postali pederi, jel vas na početku svrbilo?
Sve dok ne budeš osjetio naglo povećanje pritiska u preponskom dijelu pri pogledu na svoju guzu u ogledalu, miran si...BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Pocesi se pa ce proci.BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Misliš...Kako jače češem sve me jače svrbinixon69 wrote:Pocesi se pa ce proci.BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Vidiš nisam se sjetio da pogledam u ogledalo, morat ću.Euridika wrote:Sve dok ne budeš osjetio naglo povećanje pritiska u preponskom dijelu pri pogledu na svoju guzu u ogledalu, miran si...BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Ili da niste slučajno čuli pedere kako pričaju svoja iskustva???![]()
Ili da radi sto i ovaj kod tebe na avatarunixon69 wrote:Pocesi se pa ce proci.BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Legendo, u mene je čistija nego nečija usna šupljina.perfekcionista1 wrote:nisi se dobro opro' posle nuzde
To ti zavisi od same pipe, bitno je da registruješ povećanje pritiska...BarbaDue wrote:Vidiš nisam se sjetio da pogledam u ogledalo, morat ću.Euridika wrote:Sve dok ne budeš osjetio naglo povećanje pritiska u preponskom dijelu pri pogledu na svoju guzu u ogledalu, miran si...BarbaDue wrote:Tita mi me svrbi dolje.
Ili da niste slučajno čuli pedere kako pričaju svoja iskustva???![]()
A kakav bude pritisak, koliko bari?
Nisi ti shvatio.BarbaDue wrote:Vidim ja da je ovdje pola raje u zabludi![]()
Pipa je u redu
Ako te svrbi desni dlan znaci da nisi oprao rukeradiša wrote:desni dlan bice para