"Na godisnjici ubistva ili dzenaze Musana Topalovica Cace, lider Zelenihberetki EMIN SVRAKIC kazao da je "slavni komandant Caco" ubijen od "zlocinacke ruke". Istog dana kada je ubijen krvnik Caco, prije 12 godina, molio ga je mali policajac Hebib da ga ne ubije. "Cika Caco, nemojte me ubiti, ozenio sam se prije sedam dana". Nakon toga mu je monstrum sa Bistrika Caco pucao iz pistolja u usta. Tu uzasnu scenu posmatralo je vise od stotinu ljudi koje je zlocinac Topalovic izveo iz njihovih stanova da prisustvuju ritualnom pogubljenju jednog od devet policajaca koji su ga na Bistriku pokusali uhapsiti. Zna to "ustanik" Svrakic, bez obzira sto je u to vrijeme dizao bunu u Hrvatskoj, Turskoj, gdje li je vec bio; uzasno je to sto ga Avdo Hebib, otac onog djeteta sto ga je Caco likvidirao pucnjem u usta pa bacio s treceg sprata, nikad ne upita kako bi se tata Svrakic osjecao da je vidio probusenu glavu bilo kog od svojih sinova!"
Je li ovaj idiot onaj sto je najglasniji u odbrani lika i djela rahmetli nam rahmetlije?
Zasto me to ne cudi?
Prije podne ´vako, popodne ´nako...