Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pogledajte vi samo tu grupu C ! Pa ovaj IHF je zaista jedno mučko đubre. Treba da prestanu da lažu ovaj napaćeni narod s ovim sranjima od kvalifikacija i odaberu ekipe za koje smatraju da treba da igraju prvenstvo... Čovječe božiji !
molim vas....znam da se ovaj sistem uvijek ovako igra ali nikad se nisam trudio da ga shvatim.....u iduce kolo ili osminu finala prolaze po cetri tima je li tako? a kako idu ta prenosenja bodova i kako to fercera? ko koliko prenosi? jel se onda ponovo mini grupe naprave u osmini finala? to mi nije jasno nikako.
karanana wrote:molim vas....znam da se ovaj sistem uvijek ovako igra ali nikad se nisam trudio da ga shvatim.....u iduce kolo ili osminu finala prolaze po cetri tima je li tako? a kako idu ta prenosenja bodova i kako to fercera? ko koliko prenosi? jel se onda ponovo mini grupe naprave u osmini finala? to mi nije jasno nikako.
Nema mini grupa...iz grupa se ide direktno u kup sistem (osmina finala)...naša grupa se križa sa grupom A...tako bi sa četvrtog mjesta mogli na špance, a sa trećeg na slovence...npr...
Ja bih istaknuo činjenicu da su UAE tražili da ih se vrati u zvanični spisak učesnika nakon samo nekoliko dana, ali je IHF govorio - "Aaa, ne može.. Takac-makac".
Po meni su Hrvati glavni favoriti prvenstva. Iskreno mislim da su u igračkom smislu u najvećem naponu (uz Dance) i da bi mogli konačno, nakon 11 godina, otići do kraja. Samo da negdje u četvrtfinalu ISIL otme Slavka Golužu, i moglo bi se do zlatne medalje. Al, ako gospodin opet krene da filozofira, otići će sve niz vodu, kao i dosad.
Inače, kakav je ovo jad od zvanične stranice prvenstva. Za 200 miliona eura koliko su uložili u organizaciju prvenstva, mogli su makar staviti rostere igrača. Ovo je prežalosno.