Bio sam prije jedno 20-tak dana. i bas pricao sa zagrepcanima, i ne vole bas hercegovceLiska wrote:Mahala 505, kad si zadnji put bio u Zagrebu? Koliko ima viceva o Hercegovcima, ima ih vise o Bosancima, Licanima a o Dalmatincima da ne pricamo. Evo ja prije dvadeset dana bijah u Zagrebu i nikakvih problema nisam imao.
Mostarac, malo si pretjerao u napadima na Alilovica. Momak ima pravo da bira i sve je pokazalo da je dobro izabrao. Ako je on tebi seljak i kamenjar samo zato jer je izabrao Hrvatsku a prije toga ti je bio dobar, onda je to tvoj problem. Njemu BiH nije pomogla ni u cemu. Sve sto je ulozeno u njega je ulozeno od Izvidjaca i klub je sva ulaganja naplatio i jos zaradio. Dalje, kod nas nije bio ni cetvrti golman a na kraju se ispostavilo da je jedan od najboljih golmana na ovom prvenstvu. S obzirom da vec dvije godine brani u Spanjoskoj, trebao bi biti ili prvi ili drugi golman. Zasto bih ono nekoga molio da igra za BiH? U Hrvatskoj su mu dali sansu i iskoristio ju je. Nasi mu nisu dali ni toliko.
Sto se tice sinocnje utakmice, Francuzi idu zasluzeno dalje. Bili su bolji, nametnuli svoju igru i tesko ce ih netko dobiti. Hrvatska ispada ali to nije tragedija. Ova generacija Hrvatske ima dvije zlatne medalje i malo je rukometnih generacija u onoj SFRJ koji su postigli toliko. Najvaznije je da kostur tima ostaje, imaju rijeseno pitanje golmana narednih deset godina a imaju i dobre mladje kategorije. I da napomenem, Hrvatska je jedina rukometna ekipa u zadnjih deset godina koja je igrala polufinale na svim rukometnim takmicenjima koji su se igrali (olimpijske igre, svjetska i europska prvenstva.) Sad su ispali kolo prije, ali to nije tragedija. Budu li pametni, ovo ce mi itekako koristiti. Volio bih da Danci budu svjetski prvaci jer to najvise lici na rukomet koji volim.
Jer ti mislis da Izvidac nije finansijrala opstina, ili pak opcina, a koliko znam i opstina spada u drzavne institucije. Jel ti mislis da ce te pare koje se dobij u igranjem u hrv. reprezentaciji biti ulozene da neki malac, mozda i neki rodak od Alilovica postane igrac. Ne bih rekao!! I on je znaci pomogao svojoj zemlji, i toj opcini sto je placa racune za struju, vodu dvoranu