hoce li vuvuzela biti ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11

On će biti na zlatnoj sličici.DonVitoN wrote:Cut ce se kako daju i po 50 slikica za Avdiju.
To je cini mi se album za kvalifikacije a ne za samo prvenstvo.todd_smith wrote:ovaj izbacio citav album i slicice, sad je li ovo laznjak ili sta, ne znam
http://www.youtube.com/watch?v=W30vK6lUPZ8
Iskreno tango meni najljepsa lopta, dobio sam za rodjendan ovu Azteca i onda Tricolore, iznesem je vani i onda sa ovom Azteca su igrala starija raja iz mahale citavo ljeto, ja je sutnem kad izleti lopta van terena pa trcim po nju, a Triclore sam ja sutao sa svojom rajomdrugi profil wrote:Tango je bio pojam nama klincima. Igrao par puta sa tom loptom na parketu i betonu. Grehota.
Nešto ćemo od ovog pokupiti, sad šta će to biti ja ne znam.505sCrtom wrote:2014 FIFA World Cup:
pobijednici = $35m
finalisti = $25m
3. mj = $22m
4. mj = $20m
1/4 finalisti = $14m
nije to klasicni tajm aut , vec je to pauza za vodu . I to samo na utakmicama na kojima temperatura prelazi 32 Cskenderija04 wrote:FIFA dozvolila dva tajm auta u trajanju od dva minuta svaki
garant zbog visokih temperatura.skenderija04 wrote:FIFA dozvolila dva tajm auta u trajanju od dva minuta svaki

U to doba juni,juli,avgust pa sve do oktobra u Brazilu je zvanicno jesen-zima,tj tempereature nisu toliko visoke max do 30 stepeni na području Ria de Janeira a u ostalim do 25,odnosno negdje još manje zavisi u kojem si gradu505sCrtom wrote:garant zbog visokih temperatura.skenderija04 wrote:FIFA dozvolila dva tajm auta u trajanju od dva minuta svaki
maunas ce nam biti kaunasDonVitoN wrote:Manaus necemo dobiti.
Je l' Manaus ili Maunas ili može oboje?limeni wrote:maunas ce nam biti kaunasDonVitoN wrote:Manaus necemo dobiti.