Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
- AmiĐa_Idriz
#477 Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014 (najava turn
Al' najjači dio kad kaže "Dresove reprezentacije Srbije je zabranjeno prodavati"Meho Kodro wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kako-j ... 11486.aspx
BOSNA I HERCEGOVINA je i dalje jedna od glavnih priča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Papetovi izabranici su izborili povijesni nastup u Brazilu, a reportažu o toj zemlji i "Lavovima" napravila je i brazilska televizija.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#478 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
al su brazilci namazani svim bojama, odredili da svaka reprezenacija sve tri utakmice grupne faze igra u razlicitim gradovima, a ne kao što je do sada bilo da svaka grupa ima najviše dva stadiona koja su najbliža. al brazilci odlucili da oderu citav svijet 
- bingov buraz
#479 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Pohlepa,da se navijaci svih rrprezentacija mogu nekako dogovoriti pa bojkotovati govna,dabogda bankrotirali.
-
benjamin1992
#480 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vi ... 12498.aspx
Jedina poenta ovog clanka je da izazove bruku komentara na isti. Zna se kakvih. Ima nekih stvari uvezi kojih je upravu, al' mu je stil pisanja, ako se moze nazvati pisanjem odvratan.
Da je debil Armin Hasanbegovic upucen kao sto se predstavlja da jest, znao bi da je Salihovic zadobio povredu na treningu, nije ni mogo igrat. Lulic povrijedjen takodjer. Sto se tice Grcke, nije Pape namjerno stavio Adnana u igru, tj. ostavio Pjanica na klupi, vec je Mire bio povrijedjen.
Cuj uporedje nas sa Sjevernom Korejom, jebo ga Kim Jong-un.
I da, nije prvi put da ovaj lik pise slicne nebuloze. Ko je on uopste?
Jedina poenta ovog clanka je da izazove bruku komentara na isti. Zna se kakvih. Ima nekih stvari uvezi kojih je upravu, al' mu je stil pisanja, ako se moze nazvati pisanjem odvratan.
Da je debil Armin Hasanbegovic upucen kao sto se predstavlja da jest, znao bi da je Salihovic zadobio povredu na treningu, nije ni mogo igrat. Lulic povrijedjen takodjer. Sto se tice Grcke, nije Pape namjerno stavio Adnana u igru, tj. ostavio Pjanica na klupi, vec je Mire bio povrijedjen.
- Hercegoviina
#481 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ovaj tekst je vecinom istinit.benjamin1992 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vi ... 12498.aspx
i ja s bojim da ne dozivomo sudbinu sj koreje
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#482 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
kakva duhovna hrana za cvrcka, mahmuta i slicnebenjamin1992 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vi ... 12498.aspx
- Kinaski
#483 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
- skafiskafsnjak
#484 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Jedan veeeeoma realan tekst... iako navijam za BiH, Bosanac i Hercegovac sam ... ali veoma realan tekst .
- Kinaski
#485 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
navijajte eto za hrvatsku jebo li vas index.hr
- skafiskafsnjak
#486 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
sta je problem ?Kinaski wrote:navijajte eto za hrvatsku jebo li vas index.hr
Tekst je realan ...
- Reglan
#487 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Armine Hasanbegovicu jebem ti sve kompleksasko
- insaneinthebrain
#488 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
govno usrano ono naslo nesto da pise po indexu 
- It_is_a_Leclerc
#489 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Tako je. Bošnjak koji piše za Index je a)teški kompleksaš, b)smrad i ustašofil, c)neka treća vrsta jadnika. Sjećam se kad je ovaj samoproklamovani novinar umjesto čestitke, na istoj balkanskoj medijskoj nakazi od portala tzv. indeksu napisao - "Džeko, sad grliš Hajrovića, a sjećaš li se šta si mu poručio".arshavin wrote:Armine Hasanbegovicu jebem ti sve kompleksasko
-
insomnia99
#490 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ma šta bi vi? ajde tišina tamo....popij nešto za smirenje....Kinaski wrote:Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
i još nešto....ja vas uvjeravam da su novinari indexa molili boga da hrvatska ispadne od islanda.....
to je takav portal.....kritiziraju sve živo i mrtvo.....doduše ponekad su u pravu,ali često pretjeruju.....
sad su počeli pisati o bosni, jer je sve više bosanaca na indexu.....prije su srbi bili u modi,ali njima trenutno nije do nogometa, pa se ne piše toliko o njima......
-
Itakoto
#491 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Gori ste od hepo kockica. Index i gospodin novinar sumnjive kvalitete su upravo postigli sto su i namjerili. Prica se o njima, ide se na stranicu Indexa, ostavljaju se komentari, pausalno se demoniziraju susjedi...
Zato ima samo jedan lijek: IGNORE!
-
Itakoto
#492 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ti nisi dobar. Samo mi nije jasno zasto te ovako dugo trpi moderacija.Kinaski wrote:Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
- Havatar
#493 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Od novinara Indexa jedino Dea Redzic valja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#494 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Forumaš sa Klixabenjamin1992 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vi ... 12498.aspx
- Kinaski
#495 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
drz se ti svog sokocala , ne mogu ovih iz dijaspore al nikakoinsomnia99 wrote:ma šta bi vi? ajde tišina tamo....popij nešto za smirenje....Kinaski wrote:Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
i još nešto....ja vas uvjeravam da su novinari indexa molili boga da hrvatska ispadne od islanda.....
to je takav portal.....kritiziraju sve živo i mrtvo.....doduše ponekad su u pravu,ali često pretjeruju.....
sad su počeli pisati o bosni, jer je sve više bosanaca na indexu.....prije su srbi bili u modi,ali njima trenutno nije do nogometa, pa se ne piše toliko o njima......
- Kinaski
#496 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Prestani me ti citirati , opalis ignore i vozi ... tvoji me komentari ne zanimaju ni najmanje ako mi vjerujesItakoto wrote:Ti nisi dobar. Samo mi nije jasno zasto te ovako dugo trpi moderacija.Kinaski wrote:Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
-
Itakoto
#497 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
A vidi ga sto je neUrozan. Ko je diro?Kinaski wrote:Prestani me ti citirati , opalis ignore i vozi ... tvoji me komentari ne zanimaju ni najmanje ako mi vjerujesItakoto wrote:Ti nisi dobar. Samo mi nije jasno zasto te ovako dugo trpi moderacija.Kinaski wrote:Kako mi hrvati idu na kurac . Jel mi pisemo neke analize o njima , daj nam Hrvatsku na SP da se igramo . A hladno bi ih dobili vjerujte mi
-
popokatepetl_com
#498 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Prije bi navijao za Burkinu Faso nego za Thompsonovce.
-
Stari
#499 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
U vezi ovog texta i "analize" ... ono na kraju u vezi reprezentacije Sjeverne Koreje ... ?!? Nesto me 'nako kopka sta ono bi u stvarisa Sjevernom Korejom prije eto haman 3 i po godine. Jah nista nevidjeno - slabija ekipa igrala 3 utakmice izgubila sve tri glatko od toga jednu - katastrofalno.
Jel vam to ne zvuci odnekud poznato ? ...pa samo 4 godine prije toga ... Srbija - izgubi 3 utakmice glatko od kojih jednu katastrofalno ...i ? Jel to autor texta stvarno toliko mlad da nije gledao televizor 2006? Ili je mozda ostricu svoje expertize usmjerio na nogomet tek tamo 2010? Ili to (vise-manje) ista predstava nasih istocnih komsija ipak nije jednako uvrijedljiva metaforicka usporedba kao ova iznesena ...sa S. Korejom?
Jel vam to ne zvuci odnekud poznato ? ...pa samo 4 godine prije toga ... Srbija - izgubi 3 utakmice glatko od kojih jednu katastrofalno ...i ? Jel to autor texta stvarno toliko mlad da nije gledao televizor 2006? Ili je mozda ostricu svoje expertize usmjerio na nogomet tek tamo 2010? Ili to (vise-manje) ista predstava nasih istocnih komsija ipak nije jednako uvrijedljiva metaforicka usporedba kao ova iznesena ...sa S. Korejom?
- Kinaski
#500 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Kakvi rvati , Belgija ih ofucala ko staru kurvu pa onda skoti izjebali ... Islandu je malo falilavukikozlici wrote:bosni ovo prvo svjecko a rvatima 5-o pa saad...
bratu bratu mozemo mi pisat sta hocemo ali nma bosna kvaliteta da bi dobila rvata sta jes jes![]()
i da imamo bolje igrace opet bi se prepali svega...
a gangbang se nastavlja na SP , volio bih da ih dobijemo u grupi
inace kako je u kiseljaku