Ma lik je jednostavno BEDEM, ili Berliner Mauer ako hoćeš (rođen je u Berlinu).USAblues wrote:Koja maestralna igra Jérôme Boateng-a....ubjedljivo najbolji igrac finala....!!!!!
Sent from my LG-D802
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma lik je jednostavno BEDEM, ili Berliner Mauer ako hoćeš (rođen je u Berlinu).USAblues wrote:Koja maestralna igra Jérôme Boateng-a....ubjedljivo najbolji igrac finala....!!!!!
Jedino Klose nece igrati. Ova dvojica mogu jos 4 godine bez problema.BHF_Manijak wrote:Nemoj biti siguran da ovo ne mogu ponoviti 2018.!Riddle wrote: E jes' ovo sranje, u vrazju mater. Najbolji igrac tog tima nije uzeo medalju i vjerovatno nikad nece. Bas mi krivo.U ovoj generaciji jedini koji su stariji su Klose, Lahm i Bastian, oni nece sigurno igrati u Rusiji, ali ostali ce biti u zlatnim godinama. Ovi vrlo lahko mogli "nadjebati" Spaniju!
Ja mislim da to najvise zavisi od povreda. Meni je Zidane bio najbolji kad mu je bas bilo to godiste.BHF_Manijak wrote:Ma mogu, ali kakvi ce biti igraci sa 33. odnosno 34. godine? Mogu biti dio ekipe, ali tesko da mogu briljantne partije pruziti, vec je to duboka zima karijere, posebno za pozicije koje oni igraju! Da su napadaci ili golmani pa hajde, pa i stoperi. Ovako...
Ne sumnjam ja da ce oni biti među favoritima kao i uvijek, ali ne osvaja se ovaj naslov bas svaki put. Mislim, kad su zadnji put postali prvaci svijeta, igrac koji im je veceras donio taj naslov nije bio ni rođen.BHF_Manijak wrote:Nemoj biti siguran da ovo ne mogu ponoviti 2018.!Riddle wrote: E jes' ovo sranje, u vrazju mater. Najbolji igrac tog tima nije uzeo medalju i vjerovatno nikad nece. Bas mi krivo.U ovoj generaciji jedini koji su stariji su Klose, Lahm i Bastian, oni nece sigurno igrati u Rusiji, ali ostali ce biti u zlatnim godinama. Ovi bi vrlo lahko mogli "nadjebati" Spaniju!
Za Argentinu je podvig da su došli do finalanoiserr wrote:Mene licno ova Argentina uopste nije impresionirala. Najbolji im igraci uopste nisu doskli do izrazaja. Di Maria, Aguero recimo nista nisu napravili.
Najbolji igraci im bili golman, Garay, Mascerano i Zabaleta, i Messi je bio odlican ali ipak je to Messi mogao je on jos bolji biti.
Po meni je njihov trener ko Safet golub u glavi.
A ko je to nanizao 7 od 7 bas me zanima? Ikad? Pokidao takoreci?missko wrote:Ne pobjedis Ganu, Alzir, Argentinu a na kraju osvojis turnir
Ma ja, a sto je i Messi promasio citav gol, to nista. Bitno je da su ova dvojica ispali kloceviSanjat ce promašaje Higuaina i Palacia
pirmin wrote:A ko je to nanizao 7 od 7 bas me zanima? Ikad? Pokidao takoreci?missko wrote:Ne pobjedis Ganu, Alzir, Argentinu a na kraju osvojis turnir
Igrali su ljudi najzanimljiviji fudbal u dobrom dijelu meceva, imali propuha nazad,
svim silama gurali naprijed i time potpuno zasluzeno uzeli trofej.
Nagrada se zove Adidas Golden Ball... nagradno pitanje: ko je najveći sponzor Messija?mali_balon wrote:Fakat mi nije jasno po cemu Messi najbolji igrac turnira, jebo ih on u guzicu vise, jos malo pa ce i iz argete Messi iskociti.
Golden?ultima_palabra wrote:Nagrada se zove Adidas Golden Ball... nagradno pitanje: ko je najveći sponzor Messija?mali_balon wrote:Fakat mi nije jasno po cemu Messi najbolji igrac turnira, jebo ih on u guzicu vise, jos malo pa ce i iz argete Messi iskociti.