Da li će dosadašnja SCG biti diskvalifikovana sa SP zbog ocjepljenja Crne Gore,i da li će Bosna kao treća u grupi idi na SP.
Razlog koji navodim je jednostavan "lični" primjer.
Početkom 90-tih Yugoslavija je bila diskvalifikovana sa SP ili EP zbog toga sto se Slovenija ocjepila od tadašnje Yuge.Da li ima ikakve šanse da se to ponovo desi?
A i ako ih FIFA ne diskvalifikuje mislim da se sami neće moči dogovoriti.
Svjetsko prvenstvo-----BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
winetou
#4 Re: Svjetsko prvenstvo-----BiH
Nije to to....haris.88 wrote:Da li će dosadašnja SCG biti diskvalifikovana sa SP zbog ocjepljenja Crne Gore,i da li će Bosna kao treća u grupi idi na SP.
Razlog koji navodim je jednostavan "lični" primjer.
Početkom 90-tih Yugoslavija je bila diskvalifikovana sa SP ili EP zbog toga sto se Slovenija ocjepila od tadašnje Yuge.Da li ima ikakve šanse da se to ponovo desi?
A i ako ih FIFA ne diskvalifikuje mislim da se sami neće moči dogovoriti.
-
mostarac
de ljudi budite realni malo. Cak i da ih diskvalifikuju mi ne bi isli i bolje da ne idemo. Repke se za prvenstvo spremaju mjesecima, a mi da se tamo pojavimo skupljeni po naski onako s koca i konpca. Pa to bi bila kanonada, ko Zairu nekad.
Inace SiCG cak i iduce kvalifikacije igraju zajedno, osim ako CG ne napusti kvalifikacije i mjesto u grupi prepusti Srbiji, sto mislim da bi bila glupost od đetića. Grupe su vec izvucene i raspored utakmica odredjen i cak i naredne kvalifikacije igraju zajedno
Chesi i Slovaci su isto tako.
Inace SiCG cak i iduce kvalifikacije igraju zajedno, osim ako CG ne napusti kvalifikacije i mjesto u grupi prepusti Srbiji, sto mislim da bi bila glupost od đetića. Grupe su vec izvucene i raspored utakmica odredjen i cak i naredne kvalifikacije igraju zajedno
Chesi i Slovaci su isto tako.