Svjetsko prvenstvo-----BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
haris.88

#1 Svjetsko prvenstvo-----BiH

Post by haris.88 »

Da li će dosadašnja SCG biti diskvalifikovana sa SP zbog ocjepljenja Crne Gore,i da li će Bosna kao treća u grupi idi na SP.
Razlog koji navodim je jednostavan "lični" primjer.
Početkom 90-tih Yugoslavija je bila diskvalifikovana sa SP ili EP zbog toga sto se Slovenija ocjepila od tadašnje Yuge.Da li ima ikakve šanse da se to ponovo desi?

A i ako ih FIFA ne diskvalifikuje mislim da se sami neće moči dogovoriti.
Edin H.

Post by Edin H. »

Mislim da nema nista od toga i da ce odigrati na Svjetskom Prvenstvu kao jedna drzava, osim ako kao posljedica odluke na referendumu dodje do nekih ozbiljnijih koskanja.
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma ne dizite nadu ljudima ;) nema od toga nista, idu kao SCG, dogovoreno je to vec...
winetou

#4 Re: Svjetsko prvenstvo-----BiH

Post by winetou »

haris.88 wrote:Da li će dosadašnja SCG biti diskvalifikovana sa SP zbog ocjepljenja Crne Gore,i da li će Bosna kao treća u grupi idi na SP.
Razlog koji navodim je jednostavan "lični" primjer.
Početkom 90-tih Yugoslavija je bila diskvalifikovana sa SP ili EP zbog toga sto se Slovenija ocjepila od tadašnje Yuge.Da li ima ikakve šanse da se to ponovo desi?

A i ako ih FIFA ne diskvalifikuje mislim da se sami neće moči dogovoriti.
Nije to to....
lavor_

Post by lavor_ »

ako se pokefaju medjusobno ....eto prilike za nas... :)

samo im treba nabacit lopticu :oops:... ustanak no xy5... : :D

ali...nije iskljuceno da nastupe i kao kraljevina... :(
mostarac

Post by mostarac »

de ljudi budite realni malo. Cak i da ih diskvalifikuju mi ne bi isli i bolje da ne idemo. Repke se za prvenstvo spremaju mjesecima, a mi da se tamo pojavimo skupljeni po naski onako s koca i konpca. Pa to bi bila kanonada, ko Zairu nekad.
Inace SiCG cak i iduce kvalifikacije igraju zajedno, osim ako CG ne napusti kvalifikacije i mjesto u grupi prepusti Srbiji, sto mislim da bi bila glupost od đetića. Grupe su vec izvucene i raspored utakmica odredjen i cak i naredne kvalifikacije igraju zajedno ;)

Chesi i Slovaci su isto tako.
Post Reply