Svjetsko Atletsko Prvenstvo u Japanu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

VIDEO: BLANKA VLAŠIĆ PLEŠE TRBUŠNI PLES NAKON POBJEDE

:D 8) 8) :-D
Ajos lijepi nakit u pupku..

BLANKI SVAKA ČAST
Edin H.

Post by Edin H. »

Blanka Vlašić stigla u Hrvatsku
Zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Frankfurta u 19.20 sati (ponedjeljak) je u zagrebačku zračnu luku Pleso stigla svjetska prvakinja u skoku uvis Blanka Vlašić

Blanka Vlašić - vesela zbog zlata, tužna zbog tragedije vatrogasaca

Već u zrakoplovu je hrvatsku sportsku heroinu posada počastila sa šampanjcem i tortom, a u zračnoj luci su je dočekali gradonačelnik Milan Bandić, glavni tajnik HOO-a Josip Čop i pomoćnik ministra Željko Klarić, ali ne i veliki broj građana budući da je zbog tragične smrti vatrogasaca danas u Hrvatskoj dan žalosti.

'Moje misli u Japanu bile su sa obiteljima tragično preminulih
vatrogasaca, oni su mi dali snage za pothvat. Hvala na podršci građana Hrvatske i bezbrojnim sms-čestitkama, a zahvaljujem se i svojoj obitelji i trenerima, koji su učinili 95 posto posla oko zlata u Osaki, dok je ostatak od pet posto moj talent', rekla je u svom stilu Blanka Vlašić.

'Teško je slaviti u trenucima kada je toliko obitelji u boli zbog gubitka najdražih. Blanka je proizvod ove zemlje i koliko mi
zaslužujemo Blanku, toliko i Blanka zaslužuje nas', kazao je Blankin otac Joško Vlašić.

Blanka je odmah nakon prijema u VIP salonu zračne luke krenula za Split, a u utorak će biti ponovno u Zagrebu na prijemu koji će u njezinu čast organizirati najviši hrvatski dužnosnici.

HINA
walkabout

Post by walkabout »

Svaka cast za ljepoticu Blanku, izuzetan je podvig biti prvak svijeta.

Siguran sam da ce i do svjetskog rekorda, ima sve predispozicije za to. :thumbup:
Isabell

Post by Isabell »

Plus dio novca koji je dobila od gradonacelnika Splita je donirala obiteljima poginulih vatrogasaca.
Svaka cast.
rIder

Post by rIder »

Asafa Powell oborio rekord na 100m

Image
Post Reply