Evo su se u Sarajevu sastali Srbin ,Hrvat, Bosanac i Crnogorac... ko u kakvom vicu! I pricali.. I pricali i svasta nesto pricali. Haj dobro, ljudi su pa moraju pricat. I nije neka vijest. Nego citam u Holideju su se "nako" nezvanicno i neplanirano sastali Srbin i On, Veliki Hare (Veliki ????) I kazu odma gorile poskakale oko njih i niko nije mogo vidjet nista ni slikat nista. Kazu cak da je Hare pokupio fol sportskih sudija pa cjenovnikom prekrio usta da se ne vid sta prica. Ellem neise, pricali !!! Kako ja ne spadam u one sto su spremni da zrtvuju ista za bilo kakvu drzavu (nikad vise) ova me vijest obradovala. Sve pocinje ovako. Malo se sastanu na petnest minuta, pa onda na par sati , pa se onda pokusava ozbiljno pricat.
Al evo prodje vec pola dana a niko se ne oglasi. Haretovi cekaju dam im ON kaze sta treba da misle, Tihicevi cekaju da vide 'ocel sta bit od te price pa da oni kazu svoje... Oni iz PC opet gledaju u lepog Mileta pa da vide sta trebaju oni da misle.
I tako dok cekamo njih (a) da kazu svoje evo da ja kazem moje misljenje. Sve je bolje od postojece situacije. Gori je samo nedaj Boze rat. Zato pricajte narodni predstavnici, dogovarajte se, lazite jedni drugi ali pomjerite ovu situaciju. Sad ce me neko pitat : A povjerenje, njega smo izgubili !!! Pa jes ni je ne vjerujem mom komsiji odkad sam ga vidio da krede ves od komsinice (farmerke) ali ne razbijam mu prozore. Jes, nisu farmerke 100.000 zivota i oni sto su za to krivi moraju odgovarat. Sta odgovarat, na komede ih sjec ! Ali ima Bosna a i susjedi i komsije jos mnogo mnogo normalnog svijeta i zarad tog svijeta, koji je zasluzio mnogo bolje, mora se pricat, dogovarat i naprijed gledat! Eto to je moje misljenje, i ja sam zadovoljan sto se Hare i Boris nadjose "nako" Mozda je Hare ipak u pravu !!??
SVJETLO NA KRAJU TUNELA ??
-
HORN1
#2 Re: SVJETLO NA KRAJU TUNELA ??
Ko kaže da se treba žrtvovati za ime, uvijek se žrtvuješ za opstanak i spas naroda, kad ratuješ orotiv agresorana ali ako je potrebno i kad rušiš domaću vlast koja radi protiv naroda.KENJAC wrote:Evo su se u Sarajevu sastali Srbin ,Hrvat, Bosanac i Crnogorac... ko u kakvom vicu! I pricali.. I pricali i svasta nesto pricali. Haj dobro, ljudi su pa moraju pricat. I nije neka vijest. Nego citam u Holideju su se "nako" nezvanicno i neplanirano sastali Srbin i On, Veliki Hare (Veliki ????) I kazu odma gorile poskakale oko njih i niko nije mogo vidjet nista ni slikat nista. Kazu cak da je Hare pokupio fol sportskih sudija pa cjenovnikom prekrio usta da se ne vid sta prica. Ellem neise, pricali !!! Kako ja ne spadam u one sto su spremni da zrtvuju ista za bilo kakvu drzavu (nikad vise) ova me vijest obradovala. Sve pocinje ovako. Malo se sastanu na petnest minuta, pa onda na par sati , pa se onda pokusava ozbiljno pricat.
Al evo prodje vec pola dana a niko se ne oglasi. Haretovi cekaju dam im ON kaze sta treba da misle, Tihicevi cekaju da vide 'ocel sta bit od te price pa da oni kazu svoje... Oni iz PC opet gledaju u lepog Mileta pa da vide sta trebaju oni da misle.
I tako dok cekamo njih (a) da kazu svoje evo da ja kazem moje misljenje. Sve je bolje od postojece situacije. Gori je samo nedaj Boze rat. Zato pricajte narodni predstavnici, dogovarajte se, lazite jedni drugi ali pomjerite ovu situaciju. Sad ce me neko pitat : A povjerenje, njega smo izgubili !!! Pa jes ni je ne vjerujem mom komsiji odkad sam ga vidio da krede ves od komsinice (farmerke) ali ne razbijam mu prozore. Jes, nisu farmerke 100.000 zivota i oni sto su za to krivi moraju odgovarat. Sta odgovarat, na komede ih sjec ! Ali ima Bosna a i susjedi i komsije jos mnogo mnogo normalnog svijeta i zarad tog svijeta, koji je zasluzio mnogo bolje, mora se pricat, dogovarat i naprijed gledat! Eto to je moje misljenje, i ja sam zadovoljan sto se Hare i Boris nadjose "nako" Mozda je Hare ipak u pravu !!??