Svirke...
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tisina
Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da su karte za solistički koncert Maestra Maksima Mrvice u Sarajevu, rasprodane u samo nekoliko dana!!! Ovaj koncert, prema ranijim najavama, održat će se 18.05. u BKC-u.
Gotovo ista situacija je i sa prodajom karata za koncert 17.05 u BKC-u Tuzla. Za ovaj koncert preostalo je još samo 100 karata!
Na koncert u Brčkom, 16.05 najavljen je dolazak velikog broja obožavalaca Maestra Maksima Mrvice iz Banja Luke i Prijedora te drugih gradova!
Kako su navedeni koncerti izazvali enorman interes obožavatelja ovog vrhunskog umjetnika svjetskog renomea, organizirat će se još jedan koncert!
Bit će održan 19.05 u Sarajevu u dvorani BKC.
Karte za ovaj koncert biti će puštene u prodaju već od petka 11.05. od 12h 00 na blagajni B.K.C.-a. Cijene karata su jednake kao i za prethodni koncert, 30, 40 i 60 KM.
Za sve infomacije i rezervacije kontakt telefoni su 033 217 809, 267 290, 267 291, te svakako i web stranica http://www.art-zone.ba
Gotovo ista situacija je i sa prodajom karata za koncert 17.05 u BKC-u Tuzla. Za ovaj koncert preostalo je još samo 100 karata!
Na koncert u Brčkom, 16.05 najavljen je dolazak velikog broja obožavalaca Maestra Maksima Mrvice iz Banja Luke i Prijedora te drugih gradova!
Kako su navedeni koncerti izazvali enorman interes obožavatelja ovog vrhunskog umjetnika svjetskog renomea, organizirat će se još jedan koncert!
Bit će održan 19.05 u Sarajevu u dvorani BKC.
Karte za ovaj koncert biti će puštene u prodaju već od petka 11.05. od 12h 00 na blagajni B.K.C.-a. Cijene karata su jednake kao i za prethodni koncert, 30, 40 i 60 KM.
Za sve infomacije i rezervacije kontakt telefoni su 033 217 809, 267 290, 267 291, te svakako i web stranica http://www.art-zone.ba
-
Nancy Drew
- nowhere man
-
Nancy Drew
-
zmijaIzmaj
JINX
10.7., Dubrovnik, Livadica
Jedan od najzanimljivijih „domaćih radova“ za ovo ljeto pripremaju Jinx. Željno iščekivani come back ponajboljeg hrvatskog pop banda iz 90-ih započet će prvih dana lipnja objavljivanjem novog albuma „Na zapadu“. Premijerni koncert odsvirat će u Dubrovniku, što će biti zagrijavanje za opsežniju turneju, po rasporedu ipak više jesensku nego ljetnu. No, dubrovački koncert bit će podjednako uzbudljiv fanovima, kao i samim članovima Jinxa koji nakon šest godina opet zajedno izlaze na stage.
place mi se

Jedan od najzanimljivijih „domaćih radova“ za ovo ljeto pripremaju Jinx. Željno iščekivani come back ponajboljeg hrvatskog pop banda iz 90-ih započet će prvih dana lipnja objavljivanjem novog albuma „Na zapadu“. Premijerni koncert odsvirat će u Dubrovniku, što će biti zagrijavanje za opsežniju turneju, po rasporedu ipak više jesensku nego ljetnu. No, dubrovački koncert bit će podjednako uzbudljiv fanovima, kao i samim članovima Jinxa koji nakon šest godina opet zajedno izlaze na stage.
place mi se
-
zmijaIzmaj
eh, za ovo sam imam tikets
KONCERTI i FESTIVALI u REGIJI (SLOVENIJA, SRBIJA, ITALIJA)
RED HOT CHILI PEPPERS
26.6 Inđija; 28.6 Udine
Munjevito rasprodani koncert Red Hot Chili Peppersa u Inđiji (predgrupe su britanski Kasabian, Edo Maajka & Lesaurini i Kiril Džajkovski), koji se zbog ugovora sa sponzorima promovira pod imenom Green Fest, dobio je dodatni kontingent od 10000 ulaznica. To će najviše razveseliti fanove koji su se ranije upisali na listu čekanja, a manji dio doštampanih ulaznica prodavat će se preko hrvatskih turističkih agencija. Ostali zaintereserani mogu se nadati uspjehu pregovora između organizatora i menagementa Peppersa o još jednom proširenju kapaciteta. Druga mogućnost za bliski susret s definitivno najvećim američkim rock bandom je odlazak u Udine, gdje će RHCP karavana zaustaviti dva dana poslije koncerta u Inđiji.
KONCERTI i FESTIVALI u REGIJI (SLOVENIJA, SRBIJA, ITALIJA)
RED HOT CHILI PEPPERS
26.6 Inđija; 28.6 Udine
Munjevito rasprodani koncert Red Hot Chili Peppersa u Inđiji (predgrupe su britanski Kasabian, Edo Maajka & Lesaurini i Kiril Džajkovski), koji se zbog ugovora sa sponzorima promovira pod imenom Green Fest, dobio je dodatni kontingent od 10000 ulaznica. To će najviše razveseliti fanove koji su se ranije upisali na listu čekanja, a manji dio doštampanih ulaznica prodavat će se preko hrvatskih turističkih agencija. Ostali zaintereserani mogu se nadati uspjehu pregovora između organizatora i menagementa Peppersa o još jednom proširenju kapaciteta. Druga mogućnost za bliski susret s definitivno najvećim američkim rock bandom je odlazak u Udine, gdje će RHCP karavana zaustaviti dva dana poslije koncerta u Inđiji.
-
Nancy Drew
-
profesor71
Damir Imamović Trio
02.06.2007,Coloseum Club ,Sarajevo
02.06.2007,Coloseum Club ,Sarajevo
-
sumiko
Od sire poznatih muzicara, nama obicno dolaze oni vec ofucani.. Ali daj sta das, u moru ovih meca, beca i sve te fujavosti, to je bas dogadjaj u gradu!virshla wrote:Tako su stari...Nancy Drew wrote:The Stranglers,
07. 06. 2007, Dom mladih
Bili su u Skopje pred 4-5 godina. Nije to to...
Al dobro je da se vide
- Dori
Nisam znala da su ponovo zajedno?!zmijaIzmaj wrote:JINX
place mi se![]()
![]()
-
gold'n'brown
Koliko ja kontam ta je grupa u posljednje vrijeme bez originalnog pjevaca, a istovremeno i gitariste. Mislim da kao takva i nije neka atrakcija al vrijedi pogledati.InfraRedRidinghood wrote:Nancy, što ne zatraži muštulukNancy Drew wrote:The Stranglers,
07. 06. 2007, Dom mladih
![]()
![]()
![]()
- Otsego_Amigo
28.5., u FISu, sviraju Harmful. Momci iz Njemačke, sasvim OK, mješavina alt-rocka, stoner-rocka i indie-a, ali najbolje od svega, bas im svira niko drugi do Billy Gould. Da, THE Billy Gould, basista legendarnih Faith No More. Vrijedi čuti. 
http://www.harmfulweb.com/englishsite/english.html
Ima 12 pjesama za skinuti u Media sekciji - moja preporuka je Interiors.
http://www.harmfulweb.com/englishsite/english.html
Ima 12 pjesama za skinuti u Media sekciji - moja preporuka je Interiors.
- faye
zna li iko koliko su karteNancy Drew wrote:Leningrad Cowboys![]()
On Tour 2007
31.05. Sarajevo, Bosnia-Herzegovina - Otvorena Scena FIS
http://www.youtube.com/watch?v=mgjNq-Y8NGk
-
silence_is_sexy
jel' iko bio veceras na demo bendovima na ask sarajvo festivalu iliti haineken music festu...? kako je bilo? idete sutra, prekosutra?
http://www.asksarajevo.org
http://www.asksarajevo.org
-
zmijaIzmaj
dis. kič. je u domu mladih, pocetkom juna...
ne znam ni ja nista konkretno, nisam zapamtila