Dotična tv kuća je klasičan primjer dokle medijska ogavnost može ići... to smeće valjda sustavni cilj ima uspjesti proizvesti što imbecilnije i besmilenije programske sadžraje... ono što mnogo više od toga zabrinjava je činjenica da je to jedna od najgledanijih televizija ovdje...
da ne spominjem tek voditelje:
Od emerike, vjeke, one plave kokoške, krmače što hoće da smrša.... mjesto pod suncem na toj ogavštini je našla i javna prostitutka hana hadžiavdagić....
Svinjarija zvana OBN
-
letacina
- JThomas
#2 Re: Svinjarija zvana OBN
"javna prostitutka"

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Svinjarija zvana OBN
ja ne gledam TV od napretka kompjutera
sam biram svoje sadržaje
sam biram svoje sadržaje
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#4 Re: Svinjarija zvana OBN
Da mozda ti nisi prosao/prosla na audiciji za voditeljaletacina wrote:Dotična tv kuća je klasičan primjer dokle medijska ogavnost može ići... to smeće valjda sustavni cilj ima uspjesti proizvesti što imbecilnije i besmilenije programske sadžraje... ono što mnogo više od toga zabrinjava je činjenica da je to jedna od najgledanijih televizija ovdje...
da ne spominjem tek voditelje:
Od emerike, vjeke, one plave kokoške, krmače što hoće da smrša.... mjesto pod suncem na toj ogavštini je našla i javna prostitutka hana hadžiavdagić....
- to sam ja
#5 Re: Svinjarija zvana OBN
Aiiiiiiiiiiiii komsinka sto je nekoooo ljuuuuuuuut
Sta je bilo??? Ko dir'o???
Sta je bilo??? Ko dir'o???
- IceQueen
#6 Re: Svinjarija zvana OBN
Pa niko te ne tjera da gledas "svinjariju od OBN-a"!
Ja recimo veze nemam ko tamo radi i kakve programe prikazuju jer apsolutno ne gledam OBN!
Ja recimo veze nemam ko tamo radi i kakve programe prikazuju jer apsolutno ne gledam OBN!
-
brazzo19
#7 Re: Svinjarija zvana OBN
da mi je samo znati sto vec mjesec dana u 1 pola 2 ujutru stalno pustaju reprizu utakmice juventus - palermo napamet sam vise naucio svaki potez sa te tekme nemogu da vjerujem kako je debilna televizija neuspjeli pokusaj nove tv fuj

- Dupli_skalp
#8 Re: Svinjarija zvana OBN
neko nekad reče da se od obn-a planira napraviti bosanskohercegovačka nova tv... i šta smo dobili? dobili smo samo pinkbh2... obn i nova tv je kao kad porediš tv vogošću i hrt...
- to sam ja
#9 Re: Svinjarija zvana OBN
Vala nova tv je isti sund k'o i pink i obn...to su televizije koje zive od skandala