Nije mi bilo ni na kraj pameti da budem sarkastican ...makar sad kad procitam onu poruku sto je napisah maloprije uvidjam da se to moze ,vrlo lako , protumaciti na taj nacin.....i zato, sa zaljenjem, ispricavam.
Namjera mi je bila samo to da si pokusam priskrbiti informaciju o stanju duha kod simpaticne mi dopisnice te se na osnovu toga odrediti u mogucoj daljnjoj prepisci i njenim tonalitetima ....
Svijetski dan nepušenja
-
Stari
smib:
Vani sunce sija i tonalitet je durski. Stanje duha: duhovito.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Kategoricki odbacujem svaku mogucnost pojave duhovitog stanja duha i durskih sazvucja ...u odsustvu ...kraljice ....
nikotinske monarhije 
To je naprosto protivurjecje u filozofskom i opstem smislu smislu
Vani sunce sija i tonalitet je durski. Stanje duha: duhovito.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Kategoricki odbacujem svaku mogucnost pojave duhovitog stanja duha i durskih sazvucja ...u odsustvu ...kraljice ....
To je naprosto protivurjecje u filozofskom i opstem smislu smislu
-
Angel In Coma
OD DANAS JA VIŠE NE PUŠIM (CIGARETE)
nek mi je bog na pomoći...
-
Stari
smib
zamalo da dodah da je za tebe ionako već svejedno
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Ti imas jednu ...neobicnu osobinu, karakteristicnu za optimiste,...taman kad dodjes tu blizu , nadomak ...ma samo malo i eto te........iznenada promijenis smjer i pravac ...i odlutas u .....
durska sazvucja 
zamalo da dodah da je za tebe ionako već svejedno
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari: