Svijetski dan nepušenja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Stari

Post by Stari »

Nije mi bilo ni na kraj pameti da budem sarkastican ...makar sad kad procitam onu poruku sto je napisah maloprije uvidjam da se to moze ,vrlo lako , protumaciti na taj nacin.....i zato, sa zaljenjem, ispricavam.

Namjera mi je bila samo to da si pokusam priskrbiti informaciju o stanju duha kod simpaticne mi dopisnice te se na osnovu toga odrediti u mogucoj daljnjoj prepisci i njenim tonalitetima ....
smib

Post by smib »

Joj što smo službeni. :wink:
Ma daj Stari, samo ti ubaci u koji god tonalitet želiš. Vani sunce sija i tonalitet je durski. :D :) Stanje duha: duhovito. :P
Stari

Post by Stari »

smib:
Vani sunce sija i tonalitet je durski. Stanje duha: duhovito.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Kategoricki odbacujem svaku mogucnost pojave duhovitog stanja duha i durskih sazvucja ...u odsustvu ...kraljice .... :D nikotinske monarhije :D

To je naprosto protivurjecje u filozofskom i opstem smislu smislu
smib

Post by smib »

Pa zapali onda jednu. Mrzim kad si u molu. :D
(zamalo da dodah da je za tebe ionako već svejedno, ali nije, i nikad se neću s time složiti, tako mi je žao da si toliko kategoričan kad je njeno veličanstvo chamel u pitanju)
Angel In Coma

Post by Angel In Coma »

OD DANAS JA VIŠE NE PUŠIM (CIGARETE) :D nek mi je bog na pomoći...
Stari

Post by Stari »

smib
zamalo da dodah da je za tebe ionako već svejedno

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:

:D Ti imas jednu ...neobicnu osobinu, karakteristicnu za optimiste,...taman kad dodjes tu blizu , nadomak ...ma samo malo i eto te........iznenada promijenis smjer i pravac ...i odlutas u ..... :D durska sazvucja :D
Post Reply