Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#41801 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

Ovdje svako piše šta mu se ćefne :D, jebo ti nas :mrgreen: .
sajber87

#41802 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sajber87 »

Bobi wrote: 19/11/2023 22:08
sajber87 wrote: 19/11/2023 22:07
swanfilter wrote: 19/11/2023 22:01

Pricas gluposti zbog svog subjektivnog pogleda na Siriju i događaje tamo.
Samo kazes sta od napisanog po tebi nije istina
Haj vas dvojica drzite se teme :D opet ce meni zvocat kao hocemo da čitamo samo šzta je vezano s temom :lol:
Ovo je vezano sa temom jer bi neki da kazu da dijete ubijeno od strane asadovskoputinovske vojske nema istu tezinu kao dijete ubijeno od natanjahuovog rezima. Sirijsko i palestinsko dijete je jednaka zrtva zlocinackih rezima bio on natanjahuov asadov ili putinov
Bloo
Globalna šefica

#41803 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

putokaz1 wrote: 19/11/2023 22:08 6 chif....ooops Genocidinaskih vojnika danas palo.
Dodjes u Gazu u Tenku s osmjehom izadjes u kovcegu.
Mongoli imaju pravu rijec za Chifu....pardon Genocidinashe.
"Takla makan".
7 dan...ooops 2 sedmice
belfy

#41804 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by belfy »

Spoiler
Show
DebelinJoe wrote: 19/11/2023 20:01 Image

Sta rade Saudijci dok Gaza nestaje. Boli ih quraz, eto šta...Ugošćavaju i yebu svjetske kurave, plešu, debljaju se, idu na utakmice, pa opet malo yebu svjetske kurave

Saudijcima jako teško pada stradanje Gaze

ti ovo pratis? jarane, ne valja biti ljubomoran. samo tebi skodi... ovo nije nikakvo poredjenje. samo cista ljubomora. a znas sta to znaci? da bi i ti, samo sto ne mozes... vidis, upravo zato to ne valja. samo skodi...
sajber87

#41805 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sajber87 »

ragib wrote: 19/11/2023 22:09
sajber87 wrote: 19/11/2023 21:46
ragib wrote: 19/11/2023 21:24
Asad je bio predsjednik Sirije koji je imao I podrsku najveceg sunitskog alima sejha Butija koga su ubili, zasto su dirali siriju, zasto su dirali libiju? Zasto su slali sadama na Iran kad je proglasena islamska republika Iran?, zasto su svrgnuli Mursija, zamisli da je mursi sad predsjednik egipta..., zapad je samo nered pravio I borio se na takav nacin da izraelu obezbjedi bolje uvjete. Da je pao Asad sada bi konekcija izmedju Irana I hezbollaha bila prekinuta kopnenim putem. Pod plastom demokratije I ljudskih prava, gdje su sada ta ljudska prava prema djeci palestine.
Demokratija nije savrsena ali je trenutno najbolji sistem za zivot obicnog covjeka, trenutno i svjedocimo ratu diktatorsko autoritativnih rezima protiv demokratskih. Asad je sa rusima pobio STOTINE hiljada sirijaca arapa nemoj da preskaces to, protiv asada su se pobunili njegovi gradjani jer je asad diktator a on ih je rijesio po bratskom putinovskom receptu pobio ih je sve raselio porusio gradove , a za divno cudo prezivjeli su za spas bjezali ka zapadu tj evropi. Ti i ja se nikad necemo sloziti oko geopolitike jer ti podrzavas diktatorske rezime iran rusija asad itd a ja sam u svom bicu demokrata podrzavam zapadni svijet i bosnu na zapadu. Kod nas pretpostavljam da si pristalica sda ili neke od satelitskih partija sda a ja trojku sve dok vode prozapadnu politiku. Jedino oko cega mislim da se mozemo sloziti je da bi i ti i ja svoju djecu da moramo da biramo poslali da se skoluju i rade na zapad a ne u iran rusiju bjelorusiju itd. Na kraju ja gledam samo interes bosne i bosnjaka drugo mi je manje vazno narocito ako nikako ne mogu da uticem na to, a interes bosne i bosnjackog naroda je samo jedan i u to sam ubijedjen bosna u eu i nato kao dio zapadnog svijeta.
Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.

U svijetu uvijek se amerika I zapad prave pametni, gdje god dodju zakuhaju, I ljudi se tuku zbog nekih neznatnih razlika. Eto neka su sada ljudi u Libiji sretni sto su maknuli gadafija I uveli demokratiju. Svakako da su bili I na nasem podrucju ukljuceni u razbijanju jugoslavije.
Ma da ameri krivi za sve :lol: , a da kojim slucajem recimo izgube uticaj i da ti odlucuju rusi iranci i slicni ova sloboda govora koju ispoljavamo zavrsila bi se po kratkom postupku na stetu onoga ko kritikuje ruse irance itd. ocigledno da je ruska youtube facebook tiktok propaganda ima uticaj na tebe. Ono sto je meni vazno i cemu se nadam je da bosna i bosnjaci budu na zapadu i pod zapadnom sferom uticaja a razlicita misljenja su jedino i moguca u istinskoj demokratiji i to je sasvim ok
-Chesterfield-

#41806 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by -Chesterfield- »

Bobi wrote: 19/11/2023 22:10 Ovdje svako piše šta mu se ćefne :D, jebo ti nas :mrgreen: .
Animals, je li to onaj što radi u tvornici deterdženta? Imao bih jedno pitanje za njega.
General War

#41807 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

putokaz1 wrote: 19/11/2023 07:29
General War wrote: 18/11/2023 22:17
putokaz1 wrote: 18/11/2023 21:44

Nije Palestina napala izrael vec Jordan Sirija Egipat ivdr...Palestinci tad su bili granicari tih zemalja
Nisu, vec integralni dio tih zemalja...de vise ba knjigu u ruke
Ne ostavlja se integralni dio vlastitog naroda na cjedili
:shock:
Gaza dio egipta, zapadna obala dio Jordana...
belfy

#41808 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by belfy »

Bobi wrote: 19/11/2023 20:42
sakib_jebivjetric wrote: 19/11/2023 20:38
Bloo wrote: 19/11/2023 20:19

7 dana
Ne valja lagati i umanjivati ono sto je proslo.
Da si barem revnosna kada drugi trolaju po temi. :P
Sumirprimus se izdrkava ovdje. Zasluži ban 5 minuta poslije povratka. Da ga barem ograničite i odobravate njegovo pisanje ovdje.
Znam sad ćeš mene banovati, ali boli me kurac.
:D izvini molim te, pa jel vidiš šta je onaj napisao, sumir sta napise pa puta hiljadu :D. A suprostavi se argumentima sumiru, vama amo kuknjava kao kako on tako piše, nadji neku činjenicu da pobije njegovo.
Image
Chloe
Photo mod

#41809 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Chloe »

konami666 wrote: 18/11/2023 17:24 Izrael me dosta podsjeća na BiH, okruženi neprijateljskim zemljama, tj zemljama koje im ne žele dobro.
Igraonica umova :-)
ragib

#41810 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ragib »

sajber87 wrote: 19/11/2023 22:23

Demokratija nije savrsena ali je trenutno najbolji sistem za zivot obicnog covjeka, trenutno i svjedocimo ratu diktatorsko autoritativnih rezima protiv demokratskih. Asad je sa rusima pobio STOTINE hiljada sirijaca arapa nemoj da preskaces to, protiv asada su se pobunili njegovi gradjani jer je asad diktator a on ih je rijesio po bratskom putinovskom receptu pobio ih je sve raselio porusio gradove , a za divno cudo prezivjeli su za spas bjezali ka zapadu tj evropi. Ti i ja se nikad necemo sloziti oko geopolitike jer ti podrzavas diktatorske rezime iran rusija asad itd a ja sam u svom bicu demokrata podrzavam zapadni svijet i bosnu na zapadu. Kod nas pretpostavljam da si pristalica sda ili neke od satelitskih partija sda a ja trojku sve dok vode prozapadnu politiku. Jedino oko cega mislim da se mozemo sloziti je da bi i ti i ja svoju djecu da moramo da biramo poslali da se skoluju i rade na zapad a ne u iran rusiju bjelorusiju itd. Na kraju ja gledam samo interes bosne i bosnjaka drugo mi je manje vazno narocito ako nikako ne mogu da uticem na to, a interes bosne i bosnjackog naroda je samo jedan i u to sam ubijedjen bosna u eu i nato kao dio zapadnog svijeta.
Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.

U svijetu uvijek se amerika I zapad prave pametni, gdje god dodju zakuhaju, I ljudi se tuku zbog nekih neznatnih razlika. Eto neka su sada ljudi u Libiji sretni sto su maknuli gadafija I uveli demokratiju. Svakako da su bili I na nasem podrucju ukljuceni u razbijanju jugoslavije.
Ma da ameri krivi za sve :lol: , a da kojim slucajem recimo izgube uticaj i da ti odlucuju rusi iranci i slicni ova sloboda govora koju ispoljavamo zavrsila bi se po kratkom postupku na stetu onoga ko kritikuje ruse irance itd. ocigledno da je ruska youtube facebook tiktok propaganda ima uticaj na tebe. Ono sto je meni vazno i cemu se nadam je da bosna i bosnjaci budu na zapadu i pod zapadnom sferom uticaja a razlicita misljenja su jedino i moguca u istinskoj demokratiji i to je sasvim ok
OK neka narod Libije uziva u demokratiji. Taj zapad je olicenje nepravde I licemjernosti u politickom smislu, jedino oni danas u najvecoj mjeri podrzavaju ubijanje nevinih u palestini. Poslje svega ovoga kome ce amerika prodavati pricu o demokratiji I ljudskim pravima.
belfy

#41811 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by belfy »

sumirprimus wrote: 19/11/2023 20:52
Bobi wrote: 19/11/2023 20:33 IDF says...jel znaš da to baš nije pouzdano :D a i ko to prenosi, mislim na osnovu fotografija i ono idf says vala ne može se ništa tvrdit osim da je idf says :D.
Da propaganda, ali podebljana slikama i video klipovima .
Pitanje zasto se bezuvjetno vjeruje hamasovoj propagandi?
zasto ti podrzavas cioniste i neselektivno ubijanje civila? podrzavas ubijanje 100 "onih" za jednog "onog"? jel to?
isx

#41812 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by isx »

sumirprimus wrote: 19/11/2023 21:23 Kada se pitate sto variraju s brojevima .poslije 6 sedmica djevojcica je identificirana.
One kuće koje su Hamasovci sravnili sa AK47 u rukama?
sakib_jebivjetric

#41813 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sakib_jebivjetric »

Bobi wrote: 19/11/2023 22:10 Ovdje svako piše šta mu se ćefne :D, jebo ti nas :mrgreen: .
Kad vidiš ko je sve ovdje šef nije ni čudo :lol:
Ima li ijedan moderator iz Sarajeva na (primarno) Sarajevskom forumu :-)
Go kloc je dobio nekakvu šefovsku palicu i fol utjeruje red :lol:
Osjećaju se moćno :oops:
swanfilter

#41814 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

Zanimljivo kako IDF u svim tim stabovima i tunelima nije nasao nijedan RPG, a glavno oruzja Hamasa.

Nekoliko tandzara i bombi.

Aha. I WD 40 ...
belfy

#41815 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by belfy »

sakib_jebivjetric wrote: 19/11/2023 22:34
moguce je da neki jeste. a Bobi... on je gradjanin cijelog Zenice. pardon, mislio sam svijeta... :mrgreen:
Last edited by belfy on 19/11/2023 22:41, edited 1 time in total.
Bobi
Forum administrator

#41816 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

Ovo treba uokvirit , kome se svidja nek opali like :mrgreen: .
ragib

#41817 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ragib »

IZRAELSKI AVIONI NASUMICE SIJU SMRT IZ NEBA: Izraelci pobili i spržili civile pa optužili Hamas
Tbt
Bobi
Forum administrator

#41818 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

belfy wrote: 19/11/2023 22:26
Bobi wrote: 19/11/2023 20:42
sakib_jebivjetric wrote: 19/11/2023 20:38
Da si barem revnosna kada drugi trolaju po temi. :P
Sumirprimus se izdrkava ovdje. Zasluži ban 5 minuta poslije povratka. Da ga barem ograničite i odobravate njegovo pisanje ovdje.
Znam sad ćeš mene banovati, ali boli me kurac.
:D izvini molim te, pa jel vidiš šta je onaj napisao, sumir sta napise pa puta hiljadu :D. A suprostavi se argumentima sumiru, vama amo kuknjava kao kako on tako piše, nadji neku činjenicu da pobije njegovo.
Image
A je teško i njemu kontru,tanak je :D, lakše njemu 100 kontri nego tebi jedna :lol: .
Jordan1961

#41819 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Jordan1961 »

sumirprimus wrote: 19/11/2023 21:15 Ako se dopusti na ovoj temi..

Nijedan doktor, novinar, niko nije spomenuo taoce, naprotiv nijekali su svi prisustvo hamasa i taoca u bolnicama...sada kada ljudi izbace video snimke dovlacenja taoca i opreme iz izraela(odnosi se na vpzila idf.a sto je i btw legtiman/ plijen vozila, ne tspci)sad ni to nije dovoljan dokaz?
Konas li ti da ako je sendvic kosher, dzabe ti sto nije krmetina?
alijagoro

#41820 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by alijagoro »

swanfilter wrote: 19/11/2023 22:38 Zanimljivo kako IDF u svim tim stabovima i tunelima nije nasao nijedan RPG, a glavno oruzja Hamasa.

Nekoliko tandzara i bombi.

Aha. I WD 40 ...
Zanimljivo zapazanje
Bloo
Globalna šefica

#41821 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

Bobi wrote: 19/11/2023 22:39
Ovo treba uokvirit , kome se svidja nek opali like :mrgreen: .
Kome se ne svida, nek prestane placati pretplatu. :D
ragib

#41822 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ragib »

Evo tvoj mentor veli bolje da ne bude mira, nek raja gine.

Biden: Nisam za prekid vatre u Gazi
Američki predsjednik Joe Biden odbacio je pozive na prekid vatre u Gazi, rekavši da se time neće postići mir.
sajber87

#41823 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sajber87 »

ragib wrote: 19/11/2023 22:28

OK neka narod Libije uziva u demokratiji. Taj zapad je olicenje nepravde I licemjernosti u politickom smislu, jedino oni danas u najvecoj mjeri podrzavaju ubijanje nevinih u palestini. Poslje svega ovoga kome ce amerika prodavati pricu o demokratiji I ljudskim pravima.
Svakome ko ima gram mozga ili ko nije zasljepljen ruskom propagandom. Zapad nije savrsen mozes mu naci masu stvari koje bi promjenio ali za sve alternative koje se nude je zlatan. Ako mialis da postoje bolje alternative reci nam. Na pocetku sukoba rekao sam da je jedino rjesenje dvije drzave i ostajem pri tome, a drzavu palestincima nece dati ni hamas ni iran ni natanjahu nego bas taj zapad samo sto tada hamas ce biti u dubikoj hladovini i zapamti neprijatelj ce mu biti palestinci koji ce htjeti da svoju drzavu razvijaju u miru sa izraelom. Jedini nacin da dodje do rjesenja dvije drzave je da hamas bude neutralisan od uticaja kao i natanjahu sa kojima nema rjesenja dvije drzave
Bobi
Forum administrator

#41824 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bobi »

ragib wrote: 19/11/2023 22:47 IZRAELSKI AVIONI NASUMICE SIJU SMRT IZ NEBA: Izraelci pobili i spržili civile pa optužili Hamas
Tbt
Ja se nadam da ti Ragibe kao inžinjer radnicima na gradilištu ne govoriš "Ostavi to tako neće to nidje " :D.
alijagoro

#41825 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by alijagoro »

sajber87 wrote: 19/11/2023 22:53
ragib wrote: 19/11/2023 22:28

Svakome ko ima gram mozga ili ko nije zasljepljen ruskom propagandom. Zapad nije savrsen mozes mu naci masu stvari koje bi promjenio ali za sve alternative koje se nude je zlatan. Ako mialis da postoje bolje alternative reci nam. Na pocetku sukoba rekao sam da je jedino rjesenje dvije drzave i ostajem pri tome, a drzavu palestincima nece dati ni hamas ni iran ni natanjahu nego bas taj zapad samo sto tada hamas ce biti u dubikoj hladovini i zapamti neprijatelj ce mu biti palestinci koji ce htjeti da svoju drzavu razvijaju u miru sa izraelom. Jedini nacin da dodje do rjesenja dvije drzave je da hamas bude neutralisan od uticaja kao i natanjahu sa kojima nema rjesenja dvije drzave
Zapad jedino Palestincima moze dati genocid i holokaust,ako je suditi po dosad prikazanom.
Locked