Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#41801 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovdje svako piše šta mu se ćefne
, jebo ti nas
.
-
sajber87
#41802 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovo je vezano sa temom jer bi neki da kazu da dijete ubijeno od strane asadovskoputinovske vojske nema istu tezinu kao dijete ubijeno od natanjahuovog rezima. Sirijsko i palestinsko dijete je jednaka zrtva zlocinackih rezima bio on natanjahuov asadov ili putinovBobi wrote: ↑19/11/2023 22:08Haj vas dvojica drzite se temesajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:07Samo kazes sta od napisanog po tebi nije istinaswanfilter wrote: ↑19/11/2023 22:01
Pricas gluposti zbog svog subjektivnog pogleda na Siriju i događaje tamo.opet ce meni zvocat kao hocemo da čitamo samo šzta je vezano s temom
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
-
belfy
#41804 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Spoiler
Show
DebelinJoe wrote: ↑19/11/2023 20:01
Sta rade Saudijci dok Gaza nestaje. Boli ih quraz, eto šta...Ugošćavaju i yebu svjetske kurave, plešu, debljaju se, idu na utakmice, pa opet malo yebu svjetske kurave
Saudijcima jako teško pada stradanje Gaze
-
sajber87
#41805 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma da ameri krivi za sveragib wrote: ↑19/11/2023 22:09Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 21:46Demokratija nije savrsena ali je trenutno najbolji sistem za zivot obicnog covjeka, trenutno i svjedocimo ratu diktatorsko autoritativnih rezima protiv demokratskih. Asad je sa rusima pobio STOTINE hiljada sirijaca arapa nemoj da preskaces to, protiv asada su se pobunili njegovi gradjani jer je asad diktator a on ih je rijesio po bratskom putinovskom receptu pobio ih je sve raselio porusio gradove , a za divno cudo prezivjeli su za spas bjezali ka zapadu tj evropi. Ti i ja se nikad necemo sloziti oko geopolitike jer ti podrzavas diktatorske rezime iran rusija asad itd a ja sam u svom bicu demokrata podrzavam zapadni svijet i bosnu na zapadu. Kod nas pretpostavljam da si pristalica sda ili neke od satelitskih partija sda a ja trojku sve dok vode prozapadnu politiku. Jedino oko cega mislim da se mozemo sloziti je da bi i ti i ja svoju djecu da moramo da biramo poslali da se skoluju i rade na zapad a ne u iran rusiju bjelorusiju itd. Na kraju ja gledam samo interes bosne i bosnjaka drugo mi je manje vazno narocito ako nikako ne mogu da uticem na to, a interes bosne i bosnjackog naroda je samo jedan i u to sam ubijedjen bosna u eu i nato kao dio zapadnog svijeta.ragib wrote: ↑19/11/2023 21:24
Asad je bio predsjednik Sirije koji je imao I podrsku najveceg sunitskog alima sejha Butija koga su ubili, zasto su dirali siriju, zasto su dirali libiju? Zasto su slali sadama na Iran kad je proglasena islamska republika Iran?, zasto su svrgnuli Mursija, zamisli da je mursi sad predsjednik egipta..., zapad je samo nered pravio I borio se na takav nacin da izraelu obezbjedi bolje uvjete. Da je pao Asad sada bi konekcija izmedju Irana I hezbollaha bila prekinuta kopnenim putem. Pod plastom demokratije I ljudskih prava, gdje su sada ta ljudska prava prema djeci palestine.
U svijetu uvijek se amerika I zapad prave pametni, gdje god dodju zakuhaju, I ljudi se tuku zbog nekih neznatnih razlika. Eto neka su sada ljudi u Libiji sretni sto su maknuli gadafija I uveli demokratiju. Svakako da su bili I na nasem podrucju ukljuceni u razbijanju jugoslavije.
- -Chesterfield-
- General War
#41807 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
putokaz1 wrote: ↑19/11/2023 07:29Ne ostavlja se integralni dio vlastitog naroda na cjediliGeneral War wrote: ↑18/11/2023 22:17Nisu, vec integralni dio tih zemalja...de vise ba knjigu u ruke
Gaza dio egipta, zapadna obala dio Jordana...
-
belfy
#41808 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bobi wrote: ↑19/11/2023 20:42sakib_jebivjetric wrote: ↑19/11/2023 20:38Da si barem revnosna kada drugi trolaju po temi.![]()
Sumirprimus se izdrkava ovdje. Zasluži ban 5 minuta poslije povratka. Da ga barem ograničite i odobravate njegovo pisanje ovdje.
Znam sad ćeš mene banovati, ali boli me kurac.izvini molim te, pa jel vidiš šta je onaj napisao, sumir sta napise pa puta hiljadu
. A suprostavi se argumentima sumiru, vama amo kuknjava kao kako on tako piše, nadji neku činjenicu da pobije njegovo.

- Chloe
- Photo mod
-
ragib
#41810 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
OK neka narod Libije uziva u demokratiji. Taj zapad je olicenje nepravde I licemjernosti u politickom smislu, jedino oni danas u najvecoj mjeri podrzavaju ubijanje nevinih u palestini. Poslje svega ovoga kome ce amerika prodavati pricu o demokratiji I ljudskim pravima.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:23Ma da ameri krivi za sveragib wrote: ↑19/11/2023 22:09Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 21:46
Demokratija nije savrsena ali je trenutno najbolji sistem za zivot obicnog covjeka, trenutno i svjedocimo ratu diktatorsko autoritativnih rezima protiv demokratskih. Asad je sa rusima pobio STOTINE hiljada sirijaca arapa nemoj da preskaces to, protiv asada su se pobunili njegovi gradjani jer je asad diktator a on ih je rijesio po bratskom putinovskom receptu pobio ih je sve raselio porusio gradove , a za divno cudo prezivjeli su za spas bjezali ka zapadu tj evropi. Ti i ja se nikad necemo sloziti oko geopolitike jer ti podrzavas diktatorske rezime iran rusija asad itd a ja sam u svom bicu demokrata podrzavam zapadni svijet i bosnu na zapadu. Kod nas pretpostavljam da si pristalica sda ili neke od satelitskih partija sda a ja trojku sve dok vode prozapadnu politiku. Jedino oko cega mislim da se mozemo sloziti je da bi i ti i ja svoju djecu da moramo da biramo poslali da se skoluju i rade na zapad a ne u iran rusiju bjelorusiju itd. Na kraju ja gledam samo interes bosne i bosnjaka drugo mi je manje vazno narocito ako nikako ne mogu da uticem na to, a interes bosne i bosnjackog naroda je samo jedan i u to sam ubijedjen bosna u eu i nato kao dio zapadnog svijeta.
U svijetu uvijek se amerika I zapad prave pametni, gdje god dodju zakuhaju, I ljudi se tuku zbog nekih neznatnih razlika. Eto neka su sada ljudi u Libiji sretni sto su maknuli gadafija I uveli demokratiju. Svakako da su bili I na nasem podrucju ukljuceni u razbijanju jugoslavije., a da kojim slucajem recimo izgube uticaj i da ti odlucuju rusi iranci i slicni ova sloboda govora koju ispoljavamo zavrsila bi se po kratkom postupku na stetu onoga ko kritikuje ruse irance itd. ocigledno da je ruska youtube facebook tiktok propaganda ima uticaj na tebe. Ono sto je meni vazno i cemu se nadam je da bosna i bosnjaci budu na zapadu i pod zapadnom sferom uticaja a razlicita misljenja su jedino i moguca u istinskoj demokratiji i to je sasvim ok
-
belfy
#41811 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
zasto ti podrzavas cioniste i neselektivno ubijanje civila? podrzavas ubijanje 100 "onih" za jednog "onog"? jel to?sumirprimus wrote: ↑19/11/2023 20:52Da propaganda, ali podebljana slikama i video klipovima .
Pitanje zasto se bezuvjetno vjeruje hamasovoj propagandi?
-
isx
#41812 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
One kuće koje su Hamasovci sravnili sa AK47 u rukama?sumirprimus wrote: ↑19/11/2023 21:23 Kada se pitate sto variraju s brojevima .poslije 6 sedmica djevojcica je identificirana.
-
sakib_jebivjetric
-
swanfilter
#41814 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zanimljivo kako IDF u svim tim stabovima i tunelima nije nasao nijedan RPG, a glavno oruzja Hamasa.
Nekoliko tandzara i bombi.
Aha. I WD 40 ...
Aha. I WD 40 ...
-
belfy
#41815 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
moguce je da neki jeste. a Bobi... on je gradjanin cijelog Zenice. pardon, mislio sam svijeta...sakib_jebivjetric wrote: ↑19/11/2023 22:34Kad vidiš ko je sve ovdje šef nije ni čudo![]()
Ima li ijedan moderator iz Sarajeva na (primarno) Sarajevskom forumu
Go kloc je dobio nekakvu šefovsku palicu i fol utjeruje red![]()
Osjećaju se moćno![]()
Last edited by belfy on 19/11/2023 22:41, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
#41816 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovo treba uokvirit , kome se svidja nek opali likesakib_jebivjetric wrote: ↑19/11/2023 22:34Kad vidiš ko je sve ovdje šef nije ni čudo![]()
Osjećaju se moćno![]()
-
ragib
#41817 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
IZRAELSKI AVIONI NASUMICE SIJU SMRT IZ NEBA: Izraelci pobili i spržili civile pa optužili Hamas
Tbt
Tbt
-
Bobi
- Forum administrator
#41818 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A je teško i njemu kontru,tanak jebelfy wrote: ↑19/11/2023 22:26Bobi wrote: ↑19/11/2023 20:42sakib_jebivjetric wrote: ↑19/11/2023 20:38
Da si barem revnosna kada drugi trolaju po temi.![]()
Sumirprimus se izdrkava ovdje. Zasluži ban 5 minuta poslije povratka. Da ga barem ograničite i odobravate njegovo pisanje ovdje.
Znam sad ćeš mene banovati, ali boli me kurac.izvini molim te, pa jel vidiš šta je onaj napisao, sumir sta napise pa puta hiljadu
. A suprostavi se argumentima sumiru, vama amo kuknjava kao kako on tako piše, nadji neku činjenicu da pobije njegovo.
![]()
-
Jordan1961
#41819 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Konas li ti da ako je sendvic kosher, dzabe ti sto nije krmetina?sumirprimus wrote: ↑19/11/2023 21:15 Ako se dopusti na ovoj temi..
Nijedan doktor, novinar, niko nije spomenuo taoce, naprotiv nijekali su svi prisustvo hamasa i taoca u bolnicama...sada kada ljudi izbace video snimke dovlacenja taoca i opreme iz izraela(odnosi se na vpzila idf.a sto je i btw legtiman/ plijen vozila, ne tspci)sad ni to nije dovoljan dokaz?
- alijagoro
#41820 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zanimljivo zapazanjeswanfilter wrote: ↑19/11/2023 22:38 Zanimljivo kako IDF u svim tim stabovima i tunelima nije nasao nijedan RPG, a glavno oruzja Hamasa.
Aha. I WD 40 ...
- Bloo
- Globalna šefica
#41821 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kome se ne svida, nek prestane placati pretplatu.Bobi wrote: ↑19/11/2023 22:39Ovo treba uokvirit , kome se svidja nek opali likesakib_jebivjetric wrote: ↑19/11/2023 22:34Kad vidiš ko je sve ovdje šef nije ni čudo![]()
Osjećaju se moćno![]()
.
-
ragib
#41822 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Evo tvoj mentor veli bolje da ne bude mira, nek raja gine.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:23Ma da ameri krivi za sveragib wrote: ↑19/11/2023 22:09Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 21:46
Demokratija nije savrsena ali je trenutno najbolji sistem za zivot obicnog covjeka, trenutno i svjedocimo ratu diktatorsko autoritativnih rezima protiv demokratskih. Asad je sa rusima pobio STOTINE hiljada sirijaca arapa nemoj da preskaces to, protiv asada su se pobunili njegovi gradjani jer je asad diktator a on ih je rijesio po bratskom putinovskom receptu pobio ih je sve raselio porusio gradove , a za divno cudo prezivjeli su za spas bjezali ka zapadu tj evropi. Ti i ja se nikad necemo sloziti oko geopolitike jer ti podrzavas diktatorske rezime iran rusija asad itd a ja sam u svom bicu demokrata podrzavam zapadni svijet i bosnu na zapadu. Kod nas pretpostavljam da si pristalica sda ili neke od satelitskih partija sda a ja trojku sve dok vode prozapadnu politiku. Jedino oko cega mislim da se mozemo sloziti je da bi i ti i ja svoju djecu da moramo da biramo poslali da se skoluju i rade na zapad a ne u iran rusiju bjelorusiju itd. Na kraju ja gledam samo interes bosne i bosnjaka drugo mi je manje vazno narocito ako nikako ne mogu da uticem na to, a interes bosne i bosnjackog naroda je samo jedan i u to sam ubijedjen bosna u eu i nato kao dio zapadnog svijeta.
U svijetu uvijek se amerika I zapad prave pametni, gdje god dodju zakuhaju, I ljudi se tuku zbog nekih neznatnih razlika. Eto neka su sada ljudi u Libiji sretni sto su maknuli gadafija I uveli demokratiju. Svakako da su bili I na nasem podrucju ukljuceni u razbijanju jugoslavije., a da kojim slucajem recimo izgube uticaj i da ti odlucuju rusi iranci i slicni ova sloboda govora koju ispoljavamo zavrsila bi se po kratkom postupku na stetu onoga ko kritikuje ruse irance itd. ocigledno da je ruska youtube facebook tiktok propaganda ima uticaj na tebe. Ono sto je meni vazno i cemu se nadam je da bosna i bosnjaci budu na zapadu i pod zapadnom sferom uticaja a razlicita misljenja su jedino i moguca u istinskoj demokratiji i to je sasvim ok
Biden: Nisam za prekid vatre u Gazi
Američki predsjednik Joe Biden odbacio je pozive na prekid vatre u Gazi, rekavši da se time neće postići mir.
-
sajber87
#41823 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Svakome ko ima gram mozga ili ko nije zasljepljen ruskom propagandom. Zapad nije savrsen mozes mu naci masu stvari koje bi promjenio ali za sve alternative koje se nude je zlatan. Ako mialis da postoje bolje alternative reci nam. Na pocetku sukoba rekao sam da je jedino rjesenje dvije drzave i ostajem pri tome, a drzavu palestincima nece dati ni hamas ni iran ni natanjahu nego bas taj zapad samo sto tada hamas ce biti u dubikoj hladovini i zapamti neprijatelj ce mu biti palestinci koji ce htjeti da svoju drzavu razvijaju u miru sa izraelom. Jedini nacin da dodje do rjesenja dvije drzave je da hamas bude neutralisan od uticaja kao i natanjahu sa kojima nema rjesenja dvije drzaveragib wrote: ↑19/11/2023 22:28OK neka narod Libije uziva u demokratiji. Taj zapad je olicenje nepravde I licemjernosti u politickom smislu, jedino oni danas u najvecoj mjeri podrzavaju ubijanje nevinih u palestini. Poslje svega ovoga kome ce amerika prodavati pricu o demokratiji I ljudskim pravima.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:23Ma da ameri krivi za sveragib wrote: ↑19/11/2023 22:09
Ta demokratija je sve tanja I tanja, do te mjere da sad pokusavaju y njemackoj nametnuti da moras priznat izrael koja je nastala na fasizmu kako bi dobio njihovo drzavljanstvo. Uvazeni gospodine zivot jeste tezak, surov, nepravedan ali ja sam musliman prije svega moja obaveza jeste da izucavam ovu vjeru I da povezujem sa geopolitikom kako bi znao gdje I u kom pravcu ovo sve ide. Kada se pojavio Muhamed as mnogi su dosli do naseg poslanika as i govorili su ti si onaj koji je bio najavljen u nasim svetim knjigama, tako I ja hocu da znam I da docekam Imama kao I Isa as ako docekam.
-
Bobi
- Forum administrator
- alijagoro
#41825 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zapad jedino Palestincima moze dati genocid i holokaust,ako je suditi po dosad prikazanom.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:53Svakome ko ima gram mozga ili ko nije zasljepljen ruskom propagandom. Zapad nije savrsen mozes mu naci masu stvari koje bi promjenio ali za sve alternative koje se nude je zlatan. Ako mialis da postoje bolje alternative reci nam. Na pocetku sukoba rekao sam da je jedino rjesenje dvije drzave i ostajem pri tome, a drzavu palestincima nece dati ni hamas ni iran ni natanjahu nego bas taj zapad samo sto tada hamas ce biti u dubikoj hladovini i zapamti neprijatelj ce mu biti palestinci koji ce htjeti da svoju drzavu razvijaju u miru sa izraelom. Jedini nacin da dodje do rjesenja dvije drzave je da hamas bude neutralisan od uticaja kao i natanjahu sa kojima nema rjesenja dvije drzaveragib wrote: ↑19/11/2023 22:28OK neka narod Libije uziva u demokratiji. Taj zapad je olicenje nepravde I licemjernosti u politickom smislu, jedino oni danas u najvecoj mjeri podrzavaju ubijanje nevinih u palestini. Poslje svega ovoga kome ce amerika prodavati pricu o demokratiji I ljudskim pravima.sajber87 wrote: ↑19/11/2023 22:23
Ma da ameri krivi za sve, a da kojim slucajem recimo izgube uticaj i da ti odlucuju rusi iranci i slicni ova sloboda govora koju ispoljavamo zavrsila bi se po kratkom postupku na stetu onoga ko kritikuje ruse irance itd. ocigledno da je ruska youtube facebook tiktok propaganda ima uticaj na tebe. Ono sto je meni vazno i cemu se nadam je da bosna i bosnjaci budu na zapadu i pod zapadnom sferom uticaja a razlicita misljenja su jedino i moguca u istinskoj demokratiji i to je sasvim ok