Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Jordan1961

#41176 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Jordan1961 »

Truba wrote: 16/11/2023 21:40 https://www.instagram.com/reel/CzoQcYtI ... BiNWFlZA==

Evo zena u tv emisiji objasnjava zasto arapi ne zele izbjeglice iz palestine
Jel' ti ovo ona drugarica sto ti vazda testo prica protiv muslimana? Svugdje se nadje, od Bliskog Istoka do supermarketa u Sarajevu.
I ovaj forum trpi svakavu islamofobicnu propagandu.
Ali neka zvijeri i ovde ostave svoj trag mada za tobom islamofobija smrdi na kilometar.
Bloo
Globalna šefica

#41177 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

Jordan1961 wrote: 16/11/2023 21:58
Truba wrote: 16/11/2023 21:40 https://www.instagram.com/reel/CzoQcYtI ... BiNWFlZA==

Jel' ti ovo ona drugarica sto ti vazda testo prica protiv muslimana? Svugdje se nadje, od Bliskog Istoka do supermarketa u Sarajevu.
I ovaj forum trpi svakavu islamofobicnu propagandu.
Ali neka zvijeri i ovde ostave svoj trag mada za tobom islamofobija smrdi na kilometar.
Islamofobija
Antisemitizam
Islamofobija
antisemitizam...

kmek kmek
putokaz1

#41178 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by putokaz1 »

Ako zarati proci cemo ko Gazs?
HarTar

#41179 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HarTar »

Bosanski_kralj

#41180 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_kralj »

Najjači su mi ovi ko fol objektivni na temi.
putokaz1

#41181 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by putokaz1 »

Lijepo je vidjet kako raketa id 100 dolara unistava 100 tenkova
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#41182 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

HarTar wrote: 16/11/2023 21:58

Palestinci imaju svoju zemlju, nema šta njih ko željeti ili ne. Oni više vole živjeti u konc logoru zvanom Gazza, nego u Kanadi ili Egiptu na primjer.
Nazalost otkako je homo sapijens unistio neandertalce i ostale vrste svijetom vlada brutalna sila

Ta sila ti ne smeta kad neutralizira kurdske vojne formacije

Moj je post odgovor svima onima sto kukaju sto arapi ne prime izbjeglice...ne zele rat na svom teritoriju ni upad izraela u njihovu zemlju da unisti lansirne rampe

Malo manje patetike vise cinjenica
SmokingMan

#41183 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by SmokingMan »

Kada je odgovor toliko pojedostavljen, nije ni da ga se nužno mora uzeti u bilo kakvo razmatranje.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#41184 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

Bosanski_kralj wrote: 16/11/2023 22:39 Najjači su mi ovi ko fol objektivni na temi.
Meni su najjači moderatori :lol:
GandalfSivi

#41185 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by GandalfSivi »

Truba wrote: 16/11/2023 22:42

Palestinci imaju svoju zemlju, nema šta njih ko željeti ili ne. Oni više vole živjeti u konc logoru zvanom Gazza, nego u Kanadi ili Egiptu na primjer.
Nazalost otkako je homo sapijens unistio neandertalce i ostale vrste svijetom vlada brutalna sila

Moj je post odgovor svima onima sto kukaju sto arapi ne prime izbjeglice...ne zele rat na svom teritoriju ni upad izraela u njihovu zemlju da unisti lansirne rampe

Popisam ti se na cinjenice (ne znam kako drugacije reci). Koliko ti znas Palestinaca majstore? Ja ih znam bruku, i kao i svi ostali u tudjoj zemlji se bore za zivot, edukuju, otvaraju radnje, traze mjesto pod suncem. Ni bolji ni losiji od ostalih.

Ali lik koji zivi u gradu u kome ne zeli zivjeti, u drzavi u kojoj ne zeli zivjeti, odrasla osoba kojoj je tramvaj glavna briga mora prosipati “cinjenice” o ostalim da bi se sam o sebi bolje osjecao…

Tuzno, nista drugo…
emirolini

#41186 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by emirolini »

Meni su nasmjesniji ovi sto pisu molitve na Arapskom po forumu, kao to ce nekome nesto pomoci jer Bog samo razumije orginalni Arapski.
smijesni_ste

#41187 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by smijesni_ste »

emirolini wrote: 17/11/2023 06:44 Meni su nasmjesniji ovi sto pisu molitve na Arapskom po forumu, kao to ce nekome nesto pomoci jer Bog samo razumije orginalni Arapski.
Bitan je nijet :mrgreen:
isx

#41188 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by isx »

emirolini wrote: 17/11/2023 06:44 Meni su nasmjesniji ovi sto pisu molitve na Arapskom po forumu, kao to ce nekome nesto pomoci jer Bog samo razumije orginalni Arapski.
Šovinizam čitam između redaka.

Da je ovo neko napisao za hebrejski bio bi etiketiran kao ‘antisemit prve kategorije’.

Šta tebe briga na kom se jeziku neko moli.
Chloe
Photo mod

#41189 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Chloe »

Nevjerovatno da je ljudima teško shvatiti šta znači svoja država.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41190 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Velkoski »

Image

PaLeStiNcE uČe dA mRzE JeVrEjE :roll:
armin071

#41191 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by armin071 »

Velkoski wrote: 17/11/2023 07:28 Image

PaLeStiNcE uČe dA mRzE JeVrEjE :roll:
Lahko je tebi “propagandu” valjati kad imaš imunitet, jer kad običan puk to radi bude banovan od “neutralnih” ti kolega.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41192 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Velkoski »

mislim da nisi shvatio post brt
MarlboroGold

#41193 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MarlboroGold »

Sta mislite, kad i u kojem slucaju bi Amerika i jedan dio Evrope izvadili glave iz guzice Izraela? Sta bi se trebalo desiti?

U svakom slucaju UN i Amnesty International su obesmisljeni ovim sto se dogadja u Gazi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41194 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Velkoski »

jedino u slučaju da postanu fuck buddies i sa KSA i Iranom, dakle nikad

mada, možda pritisak na Demokrate i postane ogroman, pogotovo ako se ovi nastave blamirati konstantnim lažima i zapaljivom retorikom. Vjerujem da je Biden pod velikim pritiskom progresivnog krila
armin071

#41195 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by armin071 »

MarlboroGold wrote: 17/11/2023 08:11 Sta mislite, kad i u kojem slucaju bi Amerika i jedan dio Evrope izvadili glave iz guzice Izraela? Sta bi se trebalo desiti?

U svakom slucaju UN i Amnesty International su obesmisljeni ovim sto se dogadja u Gazi.
Mislim da je realnije da vidimo Dodika danas na džumi… Ljudi jednostavo vladaju svijetom. Mediji, pare pa ako hoćeš i atomska vojna sila, nema tu šta da se desi… Ovo je jedno “tiho” humano preseljenje ili ti ga etničko čišćenje naroda koje će nakon ovoga ostati u žici na nekoj “međuteritoriji” bez ikakvih ljudskih prava… Tu neće imati niko prava pristupa jer se to cionistima može… I naravno mediji će se potruditi da to ne bude više u fokusu…
splinter

#41196 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by splinter »

GandalfSivi wrote: 17/11/2023 00:38
Truba wrote: 16/11/2023 22:42

Popisam ti se na cinjenice (ne znam kako drugacije reci). Koliko ti znas Palestinaca majstore? Ja ih znam bruku, i kao i svi ostali u tudjoj zemlji se bore za zivot, edukuju, otvaraju radnje, traze mjesto pod suncem. Ni bolji ni losiji od ostalih.

Ali lik koji zivi u gradu u kome ne zeli zivjeti, u drzavi u kojoj ne zeli zivjeti, odrasla osoba kojoj je tramvaj glavna briga mora prosipati “cinjenice” o ostalim da bi se sam o sebi bolje osjecao…

Tuzno, nista drugo…
Lansirne rampe :lol:
Ne znam šra mu je u zadnje vrijeme, al vjerujem da bi smanjen unos opijata mogao polučiti očekivan rezultat.
Truba

#41197 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

moram priznat da sam se i ja zajebao mislio sam da će ovo sve biti gotovo za mjesec čini mi se da sam negdje napisao ali i ogradio se jer ni u šta nisam siguran osim u činjenicu da je arapski svijet zaglavio psihički u križarskim ratovima što se vidi iz knjige Križarski ratovi u očima arapa
otada se svašta dogodilo da su križari otkrili cijeli svijet otišli na mjesec i nadišli dogme religije
a oni i dalje sanjaju saladina i čekaju nekog sličnog

što se lansirne rampe tiče beze se fatate za semantiku i šatrovački znate što mislim... izbjeglice bi sa sinaja iz svog kampa i logora čačkale izrael pa bi opet bilo ulijetanje
manuchao91

#41198 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by manuchao91 »

Izrael ima 100 x jaču vojsku .Imaju obrazovanije stanovnistvo,veca ulaganja u nauku i sve sfere drustva.
Imaju jake saveznike i moćan lobi.Imaju tenkove.rakete.Atomske bombe,satelite i sva tehnološka dostignuca modernog svijeta.
Palestina je izolirana slaba financijski,vojno,politicki i veoma lošu i neorganizovanu vojsku bez dugorocnog cilja.

Zbog svega ovog navedenog ne vidim načina da se uspostavi palestinska samouprava niti bilo koji vid drzavnosti Palestinaca
Bosanski_kralj

#41199 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_kralj »

Truba wrote: 17/11/2023 08:58 moram priznat da sam se i ja zajebao mislio sam da će ovo sve biti gotovo za mjesec čini mi se da sam negdje napisao ali i ogradio se jer ni u šta nisam siguran osim u činjenicu da je arapski svijet zaglavio psihički u križarskim ratovima što se vidi iz knjige Križarski ratovi u očima arapa
otada se svašta dogodilo da su križari otkrili cijeli svijet otišli na mjesec i nadišli dogme religije
a oni i dalje sanjaju saladina i čekaju nekog sličnog

što se lansirne rampe tiče beze se fatate za semantiku i šatrovački znate što mislim... izbjeglice bi sa sinaja iz svog kampa i logora čačkale izrael pa bi opet bilo ulijetanje
Upravo obrnuto, kršćanski svijet je zaglavio u srednjem vijeku i križarskim ratovima, što se vidi u odnosu prema Islamu i muslimanima.
Truba

#41200 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

belfy wrote: 16/11/2023 18:17
kako uopste u onom periodu zavrsi u Izraelu? i koliko dugo...?
kratko ni mjesec ali je bio mir i opet su se rokali na ulicama vijesti koje ne dodju do zapadnih medija a na TV su uvijek neki borbeni filmovi kao što su nas filovali o unutarnjem i vanjskom neprijatelju i kroz partizanske naslove
dakle zemlja u permanentnom stanju rata sve naoružano spremno za rat i napadne ih slabašni hamas u trenutku istrage korupcije i približavanja izraela i saudije... ne ne nije iran iscenirao ili potaknuo napad
osiguranje ne pokriva ulazak u gazu
a pokriva nezidovima setanje po zapadnoj obali (židovima je zabranjen ulaz u zapadnu obalu osim onim njihovim safe cestama što koriste setlersi)
tako vozača iz nazareta na prometnici koja vozi za betlehem zamjenjuje arap kršćanin
unutar izraela su moguće kontrole naoružanih radikalnih skupina pa ti fino zaustave automobil ili autobus i pregledaju... ko paradržava i naravno gađaju te kamenicama ako zalutaš u njihov kraj na šabat
zbog pješčane oluje nismo išli u jerihon... zbog sigurnosti nismo isli u hebron...ali vidio sam arapske gradove u izralu sasma normalno žive i rade imaju izjave samih arapa na internetu o tome

izrael je dosta podijeljeno društvo na radnike bogoboljce i liberalne seksualce ali sva su sreća fizički podijeljeni na tri grada haifa jeruzalem i tel aviv pa nemaju mnogo problema unutar sebe...al imam osjećaj da bi radikali zbrisali i liberale a liberali bi potpisali mir s palestincima samo da se partija i derneči

izrael je zemlja gdje kad izađeš iz hotela i vratiš se izleti securiti i opet te pretrese od glave do pete... na svakom ćošku su neke fešte slavlja veselja melos bijelog dugmeta odakle je onaj lopov krao ideje...ono što sam vidio i židovi i arapi žele samo da žive i vesele se i imaju finu plaću normala
arapi su primali kune u svojim shopovima možete misliti a židovi mašu hrvatskim zastavama kad im dođe delegacija iz hrvatske i bih :D

neki drugi put pričat ću pustinji :D
Locked