skupljac_zeljeza wrote: ↑18/06/2025 18:12
JoseMujica wrote: ↑18/06/2025 18:01
a ovo s kurcem i glavićima barem pročitate
Sumnjiv si k'o Netflix.
Ti bi nekako izjednačio Iran, Izrael i Hamas što ja ne mogu. Postoji historijska nit od kolonijalizma koja me blokira. Ajatolah i Hamas nije najveća sreća za te narode, ali sve drugo što bi došlo bilo bi gore po taj narod. Imamo primjere u njihovom okruženju.
a to što sam u zagrljaju Vojina Mijatovića je da habam Batu, Cmolju i onu ekipu Trojkinih sendvičara što je privatizovala podforum domaće politike...čak su mi jedno vrijeme zabranili da pišem na tim temama, odnosno svaki post mi je odobravao Admin i naravno većinu cenzurisao
dotle je došlo da su me proglasili glavnim SDA botom na domaćoj politici i po tom njihovom iskrivljenom, sendvičarskom shvatanju stvarnosti ja bih morao na ovoj temi životom braniti mule i islamski poredak u Iranu
eto koliko su ograničeni naši kasabski FGR furači i uz to veoma zatvoreneog uma
i da u pravu si što se tiče izjednačavanja...to su sve teistički, totalitarni i teroristički pokreti (i cionizam i Iranski/Hamasovski islamizam) i po idejama i po sadržaju.....a ja, kao ateista, zaista ne mogu nikako, niti da se identificiram, a niti da nađem simpatija za bilo koga od njih
jedino mi je žao palestinskog naroda, koji je kusur u ovim njihovim nadjebavanjima isto ko što smo mi ovdje kusur u nadjebavanju Srbije i Hrvatske